- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.421
hımmm sabah 7.30 evden çıkıyorum akşam 9-10 gibi evde oluyorum o saaten sonra yemek yap kocana cilve yap evet zor ama başka çaremiz yok akşam eve gelince elimde tabak çocuk nasıl kandırılar bende eşime yapıyorum hadi şınuda ye (ceviz-keçiboyunuzu falan )şunu da yap bin tane takla atıyorum resmen sırf bebek için komedi yaa hepimiz aynıyız be canım
yok canım olmadım ama yumoş 3 cm di 1 hafta önce iğne olmamam ramen çalamamıştı birazdan doktora gidicem bakalım artık ondan umut 0 dedim :)
kızlar degerm 1515 olmş allahıma şükürler olsn
kızlar aranızda tombişten başka benim gibi batı bugünlerde olan vardı,benim bat 28,başka kim vardı aramızda?
ben sıkıldım artık,hem iş kadınıyım hem ev hanımı,işin stresinden sonra birde eve gelip günaşırı yada hergün o işi yapmaktan sıkıldım,bebek olsun diye bazen istemediğim halde yapıyorum ama sonuç sıfır,tüm stres üzüntü yanında cabası,deliricem artık ya,kusura bakmayın biraz ayıp biraz saçmasapan bir yazı oldu ama şuan ruh halim bu.oynatmaya az kaldı....
ne diyim ilk geceden zırt diye hamile kalan kadınları kıskanmıyorum desem yalandır
kızzzlarr canım ilk defa bişey çekti o da kirazzz aldımm yiyiyorummmmmm
afiyet olsun yarasınn[/QUsağol tatlım gel beraber olsun :)
kızzzlarr canım ilk defa bişey çekti o da kirazzz aldımm yiyiyorummmmmm
inşallah canımm :)regl olmadan ümidi kesme diycem ama kendimizimi kandırıyoruz acaba,ama bellimi olur geç döllenme falan olmuştur belki
CANIM AFİYET OLSUNNN KAN OLSUN BEBİŞİMİZE :)afiyet olsun yarasınn[/QUsağol tatlım gel beraber olsun :)
kipirtin nesen hic solmasin canim insallah guzel olur
ben en son 30 haziranda oldum canım28 gün hesaplayınca böyle çıkıyor ama ne fark ederki 28 olmazsa 29 olsun ama 30 olmadığını biliyorum..belirtim var tabi ama reglim yaklaştığı için belirtiler birbirine karışıyor sadece gece bel ve kasık ağrısı var ağızda kuruluk göğüste dolgunluk ve sık tuvalet var bide uykuya düşkünlük ama bişi söylemek istemiyorum sonra çıkmaz fln kendimi kandırmış olurum diekızlar sizin batta 28,peki geçen ayda ayın 28 indemi olmuştunuz yoksa 30 u falanda bu ay 2 gün önceye atsa 28 i olur gibimi hesapladınız bunu merak ettim.benim şimdi totomda kurt var merak ediyorum,benim regl yaklaştıya artık kendimde bi belirti arıyorum ama yok.aslında gidip kan testi yaptırsam belli olur ama tutuyorum kendimi,sonuç negatif çıkacaksa öğrenmek istemiyorum,en azından reglime kadar biraz daha belki hamileyimdir diye kendimi sevindiririm.varmı beliritisi olan?
canım benim 3 aydır hep ayın 28 günene gün oluyor ama öncesinde 1 veya 2 gün öne yada geriye giderdi valla sağlık ocakları ücretsiz yapıo nasılsa bi yaptır bişi olmas :)kızlar sizin batta 28,peki geçen ayda ayın 28 indemi olmuştunuz yoksa 30 u falanda bu ay 2 gün önceye atsa 28 i olur gibimi hesapladınız bunu merak ettim.benim şimdi totomda kurt var merak ediyorum,benim regl yaklaştıya artık kendimde bi belirti arıyorum ama yok.aslında gidip kan testi yaptırsam belli olur ama tutuyorum kendimi,sonuç negatif çıkacaksa öğrenmek istemiyorum,en azından reglime kadar biraz daha belki hamileyimdir diye kendimi sevindiririm.varmı beliritisi olan?
CANIM AFİYET OLSUNNN KAN OLSUN BEBİŞİMİZE :)
ooohh yarasın bebikime
CANIM AFİYET OLSUNNN KAN OLSUN BEBİŞİMİZE :)
sana da teşekkür ederiz teyzesi kirazımızı yedik şimdi toplantı odasına gidip şöyle bir uykuya çekilesimiz var horul horul uymumak var ama malesef ki iş yerindeyizzzz yoksa kapının önünde buluruz kendimizi
ben en son 30 haziranda oldum canım28 gün hesaplayınca böyle çıkıyor ama ne fark ederki 28 olmazsa 29 olsun ama 30 olmadığını biliyorum..belirtim var tabi ama reglim yaklaştığı için belirtiler birbirine karışıyor sadece gece bel ve kasık ağrısı var ağızda kuruluk göğüste dolgunluk ve sık tuvalet var bide uykuya düşkünlük ama bişi söylemek istemiyorum sonra çıkmaz fln kendimi kandırmış olurum die
canım benim 3 aydır hep ayın 28 günene gün oluyor ama öncesinde 1 veya 2 gün öne yada geriye giderdi valla sağlık ocakları ücretsiz yapıo nasılsa bi yaptır bişi olmas :)
kızlar aranızda tombişten başka benim gibi batı bugünlerde olan vardı,benim bat 28,başka kim vardı aramızda?
ben sıkıldım artık,hem iş kadınıyım hem ev hanımı,işin stresinden sonra birde eve gelip günaşırı yada hergün o işi yapmaktan sıkıldım,bebek olsun diye bazen istemediğim halde yapıyorum ama sonuç sıfır,tüm stres üzüntü yanında cabası,deliricem artık ya,kusura bakmayın biraz ayıp biraz saçmasapan bir yazı oldu ama şuan ruh halim bu.oynatmaya az kaldı....
amann canım ne olsunnnnn uğraşıoruz gündüz böle kaçamak yapıorum akşamları çoğunlukla geliorum oğlum yüzmeye vekuran kursuna verdım kekelemesi içiin vede dinimizi iyice öğrenmesi için gerççi okuma yazması yok ordakileri dinliyor elif be yi falan öğreniyor :) kekemelik için gitmediğimiz yer kalmadı ama fayda bulamadık her yolu denioruz bakalım belki diorum okuma yazma öğrenince düzelirmi çok bi kekemeliği yok ama takılıo hepkızzz kristalcim nediyon hiç gözükmüyon oğlanı ne kursuna verdin bakiim benimkininde canı sıkılıo evde
canım benim stressis günüm yok o nedenlemi acaba 3 klomen tedaviside tutmadııyaa canm ii güzel de hep demiyomuyuz sters hormonu gebeliği önlüyo diye işte sen zaten bu düşünce ile o işi yapıyorsan başladığın maça 1-0 yenil başlıyosun.... Bence en başta bu düşünceyi sil kafandan çok bilgim olmasada bu konu hakkında söylemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?