Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

ne diyim ilk geceden zırt diye hamile kalan kadınları kıskanmıyorum desem yalandır

kızlar degerm 1515 olmş allahıma şükürler olsn

Rabbim kucağına almayı da nasip etsin canım

aynı durum benim eşim de oldu ben de çalışıyorum ama o benden daha beter sürekli ben dürtüyorum her zaman kendi isteyen benim bey yumurtlama zamanı bi tuhaflaşıyor bu nedenle de artık kafama takmıyorum umursamıyorum olacaksa karnımızda bitecek bebeğimiz nasip ne yapalım

ne diyim ilk geceden zırt diye hamile kalan kadınları kıskanmıyorum desem yalandır

benim kuzenin hanımında kist vardı çocuk olmaz dediler ilk denemede hemencik hamile kaldı mucize dedi doktorlar

kızlar sizin batta 28,peki geçen ayda ayın 28 indemi olmuştunuz yoksa 30 u falanda bu ay 2 gün önceye atsa 28 i olur gibimi hesapladınız bunu merak ettim.benim şimdi totomda kurt var merak ediyorum,benim regl yaklaştıya artık kendimde bi belirti arıyorum ama yok.aslında gidip kan testi yaptırsam belli olur ama tutuyorum kendimi,sonuç negatif çıkacaksa öğrenmek istemiyorum,en azından reglime kadar biraz daha belki hamileyimdir diye kendimi sevindiririm.varmı beliritisi olan?

ben en son 30 haziranda oldum canım28 gün hesaplayınca böyle çıkıyor ama ne fark ederki 28 olmazsa 29 olsun ama 30 olmadığını biliyorum..belirtim var tabi ama reglim yaklaştığı için belirtiler birbirine karışıyor sadece gece bel ve kasık ağrısı var ağızda kuruluk göğüste dolgunluk ve sık tuvalet var bide uykuya düşkünlük ama bişi söylemek istemiyorum sonra çıkmaz fln kendimi kandırmış olurum die

canım benim 3 aydır hep ayın 28 günene gün oluyor ama öncesinde 1 veya 2 gün öne yada geriye giderdi valla sağlık ocakları ücretsiz yapıo nasılsa bi yaptır bişi olmas :)

Son düzenleme:

canım benim 3 aydır hep ayın 28 günene gün oluyor ama öncesinde 1 veya 2 gün öne yada geriye giderdi valla sağlık ocakları ücretsiz yapıo nasılsa bi yaptır bişi olmas :)

ben geçen ay 28 inde oldum,bu ayda bugün yarın olmam lazım normalde,off Allahım bana sabır versin.göğüs uçlarım 10 gündür dokundurtmuyordu ama dünden beri acısı azaldı,şimdi uçlarını inceliyorum varmı bir koyulaşma falan diye,başımda dönmüyor,midem zaten yerinde,cık yok ben kesin hamile değilim.Pöfff,kafayı sıyırdım artık.

afiyet olsuuunn sana da bebişine de

kızlar ben bu ay ateş te ölçmeye başladım Allah sonumu hayretsin, bi bu kalmıştı ovulasyon testi,+kür+ ateş ölçme+dualar+sabır+ ovulasyon zamanı eşimin yanına gidiş geliş otobüs paralarım ... ee artık gelmezsen geeeelllmmeeee bebekk gelmezsen gelmezsennn gelmeeeee

yaa canm ii güzel de hep demiyomuyuz sters hormonu gebeliği önlüyo diye işte sen zaten bu düşünce ile o işi yapıyorsan başladığın maça 1-0 yenil başlıyosun.... bence en başta bu düşünceyi sil kafandan çok bilgim olmasada bu konu hakkında söylemek istedim

kızzz kristalcim nediyon hiç gözükmüyon oğlanı ne kursuna verdin bakiim benimkininde canı sıkılıo evde
amann canım ne olsunnnnn uğraşıoruz gündüz böle kaçamak yapıorum akşamları çoğunlukla geliorum oğlum yüzmeye vekuran kursuna verdım kekelemesi içiin vede dinimizi iyice öğrenmesi için gerççi okuma yazması yok ordakileri dinliyor elif be yi falan öğreniyor :) kekemelik için gitmediğimiz yer kalmadı ama fayda bulamadık her yolu denioruz bakalım belki diorum okuma yazma öğrenince düzelirmi çok bi kekemeliği yok ama takılıo hep(( çok üzülüorummmm

canım benim stressis günüm yok o nedenlemi acaba 3 klomen tedaviside tutmadıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…