Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

tamam kerdeş gel otur yanıma sakinleş,aaa bu kadar büyütcek ne varki,her ay iki kere doktor kontrolü,haplar,iğneler,ovulasyon testi,soğan kürü,keçiboynuzu,işten sonra kocaya cilve....aaa bunlarda neymiş,yok büyütcek birşey yok.yeetteeerrrrrrrrrrrrrr gelsin artık ya gelsin.:82:

sanki bütün hamilelerin başımı dönüyor canım ilk hamileliğimde miydem hiç bulanmadı doğuma kadar başım flnda dönmedi kendini dinlemediğin zaman hiç bişi hissetmiyorsun zaten
:13:

zaten adet bitsin şu 4444 kez okunan salavata da başlayım diyorum, gerçi benim onu bu ay yetiştirmem mümkün değil ama olsun, öbür aylara artık en önemlisi Allah tan sabırla umutla yürekten istemek sanırım.

onu tek başına okumuyosun canım dağıt tanıdıklarına herkesin okumasının toplamı 4444 olucak cuma başla cuma bitir

ayy kimsenin vakti yok canım isteyemem hiçbirinden. zaten pek akrabalarıma söyleyemiyorum çocuk olmuyo falan diye de anlıyorlardır artık. gerçi ben başkaları için vaktimi de paramı da harcarım hep seve seve arkadaşlarım için falan ama istemeye gelince bişey isteyemiyorum. günde 444 kez okusam 10 güne biter aslında da ezberlemem ve hızlı okumam gerek ...

ezberleniyor canım merak etme eşim askere giderken okumuştum büyük bir sabırla , o zaman evli değildik şırnak ta askerlik yaptı ama sağsalim geldiçok şükür , ben okumanı tavsiye ederim , herşey Allahtan

aslında burda öyle bişey yapsak her hafta birimize okusak mesela cuma başlar cuma bitiririz katılan olurmu

benimkide hakkaride yaptı çok şükür sağ salim döndü

sağol canım, benim eşim de şırnak a gitmişti mecburi hizmet için ama 4-5 ay sonra bastı istifayı çok morali bozluyordu oradaki olaylara gösterilere şehitlere..

senin gine az kalmis canim ben siyirtali cok oldu takma canin ne istiyorsa öyle siyirt

yok canım olmadım ama yumoş 3 cm di 1 hafta önce iğne olmamam ramen çalamamıştı birazdan doktora gidicem bakalım artık ondan umut 0 dedim :)
insallah catlamistir nirde buyuttun kizzzzzzz hatirliyonmu sekerim kiskandin beni buyuttun demi sende
kızzzlarr canım ilk defa bişey çekti o da kirazzz aldımm yiyiyorummmmmm
yarsin böcüme

kekemelikte durma durdukca cocuk ilerletiyor benim bir tanidim vardi konusurken cocukken kekelermis sonra okulda kendiliginden duzelmis
ben seve seve katilirim istersen
aslında burda öyle bişey yapsak her hafta birimize okusak mesela cuma başlar cuma bitiririz katılan olurmu
bu cok iyi olur ya keske yapsak kimin duasi kabul oluyor bilinmezki

ayy katılırım tabi kii kızlar, zaten kimseye söyleyemediklerimi burda söylüyorum. birbirimize dualarımız da kabul olur inşalllaaahhh.. ama sabah namazından sonra başlanıyor değil mi ilk okumaya, sonra istediğin zaman yatarken bile okuyabiliyorsun. ben şu an adetliyim, bi 3 gün sonra falan başlayabilirim ancak okumaya, hadi sırayla okuyalım o zaman . bi organize edin.

şöyle bir bilgi buldum :

Bu Salavat-i Serife Soyle Okunur

* Once, ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.

* Sonra, ne icin okunuyorsa kalben ona niyyet edilir. Mesela; " Borcumdan kurtar, sinifimi geceyim, davami kazanayim..." diye niyyet edilir.

* Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi`r-Rahmani`r-Rahim" denir.

* Sonra, salavat-i serife okunmaya baslanir.

* Okuma sirasinda yuzunuz Kible`ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrica, okuyus sirasinda, zihniyetinizin baska bir seyle mesgul olmamasi icin gozlerinizi kapatin.

* Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.

* Okunacak adedin tam olmasina dikkat etmek gerekir. Cunku, adetler tipki bir kilidin anahtari gibi onemlidir.

* Kendi kendine okuyacak gucte olmayan, kendi haceti icin baskalarina okutturabilir.

nfakon tombis ben sen cuma günü başlayalım birimiz için 1 haftada bitiririz kime okunursa oda tövbesni yapar sonra kendi ne zaman okuduuğun önemli değil bunda kaç kişi olduğun sadece sayısı önemli olan

zaten ben bugün şu dua saymak için kronometre gibi bişey var ondan alıcam bugün. adetim bitene kadar da başka dualar okurum.....Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…