- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.441
afiyet olsuuunn sana da bebişine de
kızlar ben bu ay ateş te ölçmeye başladım Allah sonumu hayretsin, bi bu kalmıştıovulasyon testi,+kür+ ateş ölçme+dualar+sabır+ ovulasyon zamanı eşimin yanına gidiş geliş otobüs paralarım ... ee artık gelmezsen geeeelllmmeeee bebekk gelmezsen gelmezsennn gelmeeeee
ben geçen ay 28 inde oldum,bu ayda bugün yarın olmam lazım normalde,off Allahım bana sabır versin.göğüs uçlarım 10 gündür dokundurtmuyordu ama dünden beri acısı azaldı,şimdi uçlarını inceliyorum varmı bir koyulaşma falan diye,başımda dönmüyor,midem zaten yerinde,cık yok ben kesin hamile değilim.Pöfff,kafayı sıyırdım artık.
afiyet olsuuunn sana da bebişine de
ateş ölçmeye başladım Allah sonumu hayretsin, bi bu kalmıştıovulasyon testi,+kür+ ateş ölçme+dualar+sabır+ ovulasyon zamanı eşimin yanına gidiş geliş otobüs paralarım ... ee artık gelmezsen geeeelllmmeeee bebekk gelmezsen gelmezsennn gelmeeeee
zaten adet bitsin şu 4444 kez okunan salavata da başlayım diyorum, gerçi benim onu bu ay yetiştirmem mümkün değil ama olsun, öbür aylara artıkEn önemlisi allah tan sabırla umutla yürekten istemek sanırım.
ayy kimsenin vakti yok canım isteyemem hiçbirinden. zaten pek akrabalarıma söyleyemiyorum çocuk olmuyo falan diye de anlıyorlardır artık. gerçi ben başkaları için vaktimi de paramı da harcarım hep seve seve arkadaşlarım için falan ama istemeye gelince bişey isteyemiyorum. günde 444 kez okusam 10 güne biter aslında da ezberlemem ve hızlı okumam gerek ...
ayy kimsenin vakti yok canım isteyemem hiçbirinden. Zaten pek akrabalarıma söyleyemiyorum çocuk olmuyo falan diye de anlıyorlardır artık. Gerçi ben başkaları için vaktimi de paramı da harcarım hep seve seve arkadaşlarım için falan ama istemeye gelince bişey isteyemiyorum. Günde 444 kez okusam 10 güne biter aslında da ezberlemem ve hızlı okumam gerek ...
aslında burda öyle bişey yapsak her hafta birimize okusak mesela cuma başlar cuma bitiririz katılan olurmu
ezberleniyor canım merak etme eşim askere giderken okumuştum büyük bir sabırla , o zaman evli değildik şırnak ta askerlik yaptı ama sağsalim geldiçok şükür , ben okumanı tavsiye ederim , herşey Allahtan
senin gine az kalmis canim ben siyirtali cok oldu takma canin ne istiyorsa öyle siyirtkızlar aranızda tombişten başka benim gibi batı bugünlerde olan vardı,benim bat 28,başka kim vardı aramızda?
ben sıkıldım artık,hem iş kadınıyım hem ev hanımı,işin stresinden sonra birde eve gelip günaşırı yada hergün o işi yapmaktan sıkıldım,bebek olsun diye bazen istemediğim halde yapıyorum ama sonuç sıfır,tüm stres üzüntü yanında cabası,deliricem artık ya,kusura bakmayın biraz ayıp biraz saçmasapan bir yazı oldu ama şuan ruh halim bu.oynatmaya az kaldı....
insallah catlamistir nirde buyuttun kizzzzzzz hatirliyonmu sekerim kiskandin beni buyuttun demi sendeyok canım olmadım ama yumoş 3 cm di 1 hafta önce iğne olmamam ramen çalamamıştı birazdan doktora gidicem bakalım artık ondan umut 0 dedim :)
yarsin böcümekızzzlarr canım ilk defa bişey çekti o da kirazzz aldımm yiyiyorummmmmm
kekemelikte durma durdukca cocuk ilerletiyor benim bir tanidim vardi konusurken cocukken kekelermis sonra okulda kendiliginden duzelmisamann canım ne olsunnnnn uğraşıoruz gündüz böle kaçamak yapıorum akşamları çoğunlukla geliorum oğlum yüzmeye vekuran kursuna verdım kekelemesi içiin vede dinimizi iyice öğrenmesi için gerççi okuma yazması yok ordakileri dinliyor elif be yi falan öğreniyor :) kekemelik için gitmediğimiz yer kalmadı ama fayda bulamadık her yolu denioruz bakalım belki diorum okuma yazma öğrenince düzelirmi çok bi kekemeliği yok ama takılıo hep(( çok üzülüorummmm
ben seve seve katilirim istersenzaten adet bitsin şu 4444 kez okunan salavata da başlayım diyorum, gerçi benim onu bu ay yetiştirmem mümkün değil ama olsun, öbür aylara artıken önemlisi Allah tan sabırla umutla yürekten istemek sanırım.
bu cok iyi olur ya keske yapsak kimin duasi kabul oluyor bilinmezkiaslında burda öyle bişey yapsak her hafta birimize okusak mesela cuma başlar cuma bitiririz katılan olurmu
galiba hayatımikimizden başka kimse katılmıyor galiba
galiba hayatım
ayy katılırım tabi kii kızlar, zaten kimseye söyleyemediklerimi burda söylüyorum. Birbirimize dualarımız da kabul olur inşalllaaahhh.. Ama sabah namazından sonra başlanıyor değil mi ilk okumaya, sonra istediğin zaman yatarken bile okuyabiliyorsun. Ben şu an adetliyim, bi 3 gün sonra falan başlayabilirim ancak okumaya, hadi sırayla okuyalım o zaman . Bi organize edin.
zaten ben bugün şu dua saymak için kronometre gibi bişey var ondan alıcam bugün. Adetim bitene kadar da başka dualar okurum.....allah yüzümüzü güldürsün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?