- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.541
ben 35 olacam obur ay yeni yilda korunma hapini biraktim mart mayis arasi iki ay olmayinca jinekologa gittim 3 ay klome kullandim biliyorsunki olmadi son görüsmemizde dr. birsey demedi denemeye devam dedi ama sanirim benim sabirim kalmadi ben kesin bir cevap istiyom olurmu yoksa ne gibi bir problem var ama esimle ilgili hic bir tadavi muayene yapilmadi dr. bana yasta demiyor hastalarini anlatti 42 yasinda bir hastasi gebeymis ama ben bilmiyorum bu ay iyice abarttim zaten 3 ayri dr. gitmistim bilmiyorum pzt si kendi dr. bakacak ama ben saliya merkezden randevu aldim adam profesörmüs erkek olmasi istemezdim ama duyduklarim erkeklerin daha anlayisli oldugunu söylüyor birde özel hastayiz diye hemen randevu alabildik sigortada cok beklermisiz hos para konusu hic ilgilendirmiyor beni ya donumu satar ginede bulurdum o parayi yeeterki biri bana tatmin edici bir cevap versin öbür yandan merkezler sanirim bebek konusunda daha bilgili normal kadin dogumcular benim gibi bebek isteyeni ayda kac kez muayene ederki benim fikrim merkezlerde benim gibilerden daha cok oldugu ve dr.larin tercübesinin fazla oldugu bilmiyorum sizler ne düsünüyorsunuz
rabbim sana hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah tabi isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu bu arada topiğimize hoşgeldin inşallah çıtır bir anne olursun ben 3yıl önce 10 kilo vermiş ve arkasından hemen hamile kalmıştım hoş 3 aylık hamileyken kaybettim ondan sonra stres yeme içme tekrar oldum duba şimdi yine vermeye çalışıyorum rabbim büyük kısmetimizde varsa zaten gelirben 35 olacam obur ay yeni yilda korunma hapini biraktim mart mayis arasi iki ay olmayinca jinekologa gittim 3 ay klome kullandim biliyorsunki olmadi son görüsmemizde dr. birsey demedi denemeye devam dedi ama sanirim benim sabirim kalmadi ben kesin bir cevap istiyom olurmu yoksa ne gibi bir problem var ama esimle ilgili hic bir tadavi muayene yapilmadi dr. bana yasta demiyor hastalarini anlatti 42 yasinda bir hastasi gebeymis ama ben bilmiyorum bu ay iyice abarttim zaten 3 ayri dr. gitmistim bilmiyorum pzt si kendi dr. bakacak ama ben saliya merkezden randevu aldim adam profesörmüs erkek olmasi istemezdim ama duyduklarim erkeklerin daha anlayisli oldugunu söylüyor birde özel hastayiz diye hemen randevu alabildik sigortada cok beklermisiz hos para konusu hic ilgilendirmiyor beni ya donumu satar ginede bulurdum o parayi yeeterki biri bana tatmin edici bir cevap versin öbür yandan merkezler sanirim bebek konusunda daha bilgili normal kadin dogumcular benim gibi bebek isteyeni ayda kac kez muayene ederki benim fikrim merkezlerde benim gibilerden daha cok oldugu ve dr.larin tercübesinin fazla oldugu bilmiyorum sizler ne düsünüyorsunuz
dogru soylüyon ama elde degil ben bu ay azitmistim bizimki bir yerlere gitmeyelim yada disari cikmayalim diye hergun mail atiyordum bugun bulusmamiz lazim diye ama napiyim ya sabirsizim aklim bu yasta basima geldi bilmek harbi kötüymüs ya daha okumayacam diyom ama bir yandan öbür pc de tüpbebekleri okuyom ne kacik kariyim yadenizcim biraz rahat olsan çok kafaya takmasan boşversen , bide her şeyi bilmek çok kötü yok yumurtlama zamanı yok rahme ekilme falan iyice psikoloji bozuluyor analarımız ilk günden nasıl hamile kalmışlar acaba çünkü hiç bişey bilmiyorlardı, stres yapmadılar , gayet rahat biz ise o işi yaparken olacak mı olmayacak mı ...olmaz tabiki rahat olmak lazım
dogru soylüyon ama elde degil ben bu ay azitmistim bizimki bir yerlere gitmeyelim yada disari cikmayalim diye hergun mail atiyordum bugun bulusmamiz lazim diye ama napiyim ya sabirsizim aklim bu yasta basima geldi bilmek harbi kötüymüs ya daha okumayacam diyom ama bir yandan öbür pc de tüpbebekleri okuyom ne kacik kariyim ya
denizcim biraz rahat olsan çok kafaya takmasan boşversen , bide her şeyi bilmek çok kötü yok yumurtlama zamanı yok rahme ekilme falan iyice psikoloji bozuluyor analarımız ilk günden nasıl hamile kalmışlar acaba çünkü hiç bişey bilmiyorlardı, stres yapmadılar , gayet rahat biz ise o işi yaparken olacak mı olmayacak mı ...olmaz tabiki rahat olmak lazım
kızlar sorularıma neden cvp vermiyorsunuzzzzz yaaaaaa!!
rabbim sana hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah tabi isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu bu arada topiğimize hoşgeldin inşallah çıtır bir anne olursun ben 3yıl önce 10 kilo vermiş ve arkasından hemen hamile kalmıştım hoş 3 aylık hamileyken kaybettim ondan sonra stres yeme içme tekrar oldum duba şimdi yine vermeye çalışıyorum rabbim büyük kısmetimizde varsa zaten gelir
isin ilginci ne biliyonmu anneanem hep ikiz dogumus acayip dogurganlar ben niye böyleyimki amannnnnnnnnn anam zaten 35 inimi bekledi oda 35ine dogurmaya kalksaydi görürdüm g..............nü kolaymi zormu ceket atmislar sanki hamis olmuslar
ben 35 olacam obur ay yeni yilda korunma hapini biraktim mart mayis arasi iki ay olmayinca jinekologa gittim 3 ay klome kullandim biliyorsunki olmadi son görüsmemizde dr. birsey demedi denemeye devam dedi ama sanirim benim sabirim kalmadi ben kesin bir cevap istiyom olurmu yoksa ne gibi bir problem var ama esimle ilgili hic bir tadavi muayene yapilmadi dr. bana yasta demiyor hastalarini anlatti 42 yasinda bir hastasi gebeymis ama ben bilmiyorum bu ay iyice abarttim zaten 3 ayri dr. gitmistim bilmiyorum pzt si kendi dr. bakacak ama ben saliya merkezden randevu aldim adam profesörmüs erkek olmasi istemezdim ama duyduklarim erkeklerin daha anlayisli oldugunu söylüyor birde özel hastayiz diye hemen randevu alabildik sigortada cok beklermisiz hos para konusu hic ilgilendirmiyor beni ya donumu satar ginede bulurdum o parayi yeeterki biri bana tatmin edici bir cevap versin öbür yandan merkezler sanirim bebek konusunda daha bilgili normal kadin dogumcular benim gibi bebek isteyeni ayda kac kez muayene ederki benim fikrim merkezlerde benim gibilerden daha cok oldugu ve dr.larin tercübesinin fazla oldugu bilmiyorum sizler ne düsünüyorsunuz
kızlar 8 kişiyiz herkes 500 okuyabilirmi haftada
sagol canim cevaplarin icincanım arkadamışın kocasnın sperm sayısı düşüktü normalden olası gerekenin çok çok altındaymış yanı şöyle söylim yaşayan hücre sayısı 10-15 taneymş 50:ayrıca sen belkide yaşım geçiyor diye telaş yapıyorsun ama hiç stres yapma ayrıca korunma hapı kullananlarının bir çoğu hemen hamile kalamıyorlar bence sen stres yapma biraz bekle benim düşüncem bu benim annemde 38-39 yaşında hamile kalmıştı biliyrmusun sen biras daha sabırlı ol bence
bak gör en kısa zamanda hamiş kalacaksın , stres yapma yeter düşünme önemli olan o, ben bu ay o hatayı yine yaptım bide çok stresli günler geçirdim ama umut dünyası belki bebikim karnımdadır, ya yine aynı soru ama bu belirtiler ne zaman başlayacak ne zama kasıklarım ağracak benim zozdemir bi yardım et canım
ben adetim gelmeden okumak istiyom ne okuyacami neye niyet edecemi yaz bana yada bir link gönder belki ögleden sonra evdeyim boyaci gelecek te bitirirsem adet olmadan sizede yardim ederim
sevati tefriciye canım okuduğun sayıyı yazarsınız euzu besmele çekip gerenmonn arkadaşımız için okunacak bu hafta Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tanhallu bihi`l-ukadu ve tenfericu bihi`l-kurebu ve tukda bihi`l-havaicu ve tunalu bihirregaibu ve husnu`l-havatimi ve yusteka`l-gamamu bivechi-hi`l-keriymi ve ala alihi ve sahbihi fiy kulli lemhatin ve nefesin biadedi kulli ma`lumin lek."
canım ne zaman okunmaya başlanacak peki
canım ne zaman okunmaya başlanacak peki
sagol canim ben simdi cikiyom ögleden sonra evde olacam ben dustan sonra abdest alip iki rekat niyet namazi kilip baslarim gerci yazisiriz insallah adetten önce bitiririm de bir faydam olur 500 demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?