Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

denizcim biraz rahat olsan çok kafaya takmasan boşversen , bide her şeyi bilmek çok kötü yok yumurtlama zamanı yok rahme ekilme falan iyice psikoloji bozuluyor analarımız ilk günden nasıl hamile kalmışlar acaba çünkü hiç bişey bilmiyorlardı, stres yapmadılar , gayet rahat biz ise o işi yaparken olacak mı olmayacak mı ...olmaz tabiki rahat olmak lazım

rabbim sana hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah tabi isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu bu arada topiğimize hoşgeldin inşallah çıtır bir anne olursun ben 3yıl önce 10 kilo vermiş ve arkasından hemen hamile kalmıştım hoş 3 aylık hamileyken kaybettim ondan sonra stres yeme içme tekrar oldum duba şimdi yine vermeye çalışıyorum rabbim büyük kısmetimizde varsa zaten gelir

dogru soylüyon ama elde degil ben bu ay azitmistim bizimki bir yerlere gitmeyelim yada disari cikmayalim diye hergun mail atiyordum bugun bulusmamiz lazim diye ama napiyim ya sabirsizim aklim bu yasta basima geldi bilmek harbi kötüymüs ya daha okumayacam diyom ama bir yandan öbür pc de tüpbebekleri okuyom ne kacik kariyim ya

abartma canım yaa ne tüp bebeği bırak öğrenme bişey, okuma bu sefer yapsanda o da tutmayacak en güzeli cahil kalmak

isin ilginci ne biliyonmu anneanem hep ikiz dogumus acayip dogurganlar ben niye böyleyimki amannnnnnnnnn anam zaten 35 inimi bekledi oda 35ine dogurmaya kalksaydi görürdüm g..............nü kolaymi zormu ceket atmislar sanki hamis olmuslar

sagol canim hosbulduk sende hosgeldin cok uzuldum merak etme zayiflarsin zamanla simdi cocugun varmi yanlis anlamazsan sordum ama ben anne olayim bin kilo oluyum hatta herifte kacsin hic hic umurumda degil yeterki olsun sanirim hamis olsam bu boda birde kilolarla yuruyen yeldegirmeni gibi olurum ama hic umurumda degil ilaclarda 10 kilo aldim oda umurumda degil ama iki gundur sizin sayenizde frenliyim eskiden arabayi bosa alip yokus asagi gidersin ya öyle gidiyordum yemeye

bak gör en kısa zamanda hamiş kalacaksın , stres yapma yeter düşünme önemli olan o, ben bu ay o hatayı yine yaptım bide çok stresli günler geçirdim ama umut dünyası belki bebikim karnımdadır, ya yine aynı soru ama bu belirtiler ne zaman başlayacak ne zama kasıklarım ağracak benim zozdemir bi yardım et canım

kizlar ben cikiyom hepinizi seviyom haaaaaaaa bu arada birsey söaleyim temmuz topigi hepinizi listelemis bir beni almamis cokta tin yani sanki listedeki herkes orada yazisiyorda yada orada hamis kaldida hepsini tek tek arastirdim valla hepsi ayri topikten gelip adini yazdirmis arada bir ugramis haa sureklisinin gunahini almayim simdi acaba yeni topik acildi diyemi diye sormadim degil kendime orayada bir mesaj biraktim

Son düzenleme:

canım arkadamışın kocasnın sperm sayısı düşüktü normalden olası gerekenin çok çok altındaymış yanı şöyle söylim yaşayan hücre sayısı 10-15 taneymş 50: ayrıca sen belkide yaşım geçiyor diye telaş yapıyorsun ama hiç stres yapma ayrıca korunma hapı kullananlarının bir çoğu hemen hamile kalamıyorlar bence sen stres yapma biraz bekle benim düşüncem bu benim annemde 38-39 yaşında hamile kalmıştı biliyrmusun sen biras daha sabırlı ol bence

sagol canim cevaplarin icin

insallah sende bende hepimiz dogurup dogurup yan gelip keyf ederiz

ben adetim gelmeden okumak istiyom ne okuyacami neye niyet edecemi yaz bana yada bir link gönder belki ögleden sonra evdeyim boyaci gelecek te bitirirsem adet olmadan sizede yardim ederim

sevati tefriciye canım okuduğun sayıyı yazarsınız euzu besmele çekip gerenmonn arkadaşımız için okunacak bu hafta Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tanhallu bihi`l-ukadu ve tenfericu bihi`l-kurebu ve tukda bihi`l-havaicu ve tunalu bihirregaibu ve husnu`l-havatimi ve yusteka`l-gamamu bivechi-hi`l-keriymi ve ala alihi ve sahbihi fiy kulli lemhatin ve nefesin biadedi kulli ma`lumin lek."

canım ne zaman okunmaya başlanacak peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…