Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

canim ya izin alsan yada rapor öyle bir sansin yokmu ye kis bal olsun tombise
günaydınnnn kıslar nasılsınızzzz iyi bi gün geçirmenizi diliorummm havalarda çok sıcak aama :))
sagol seker kiz nördün sekerim aksam ne yaptin sanirim bir süreline izine ayrilmisin calismiyacakmissin saka bir yana belkide bu iyi olur esin ne cok hak verdim bilesin oglusun nasil kurs nasil gidiyor sicaklarda kur´an kursu sikmiyormu minisi kiz onun duasi yeter sana delüüüüüüü
sen icini rahat tut ama bu alis veris isini abartma daha bir suru hediye gelecek meraklanma bir ömür boyu alacaksin kücükken zaten 1-2 haftada kücültüyorlar

valla çok iyi yapmışsın büyüklere sorsan erken daha derler :)) bende senin gibiydim herşeyden almak istiordum :) sağlıkla giysin inşallah

sağol teyzesi.. valla büyükler uğursuzluk getirrmiş öle diyorlarrrr

yok canım o kdar almam zaten çocuğun yedikleri helal giydikleri harammıış öle derler bende pek alma taraftarı değilim zaten

günaydın canlarım nasılsınız?

son bir haftaya girmiş bulunmaktayım dananın kuyruğu haftaya kopacak , bebeğim acaba içimde mi çok merak ediyorum eğer varsa henüz 3 haftalık , int hesapladım bugün de rahme ekilme günü bebeğim duy anneni, seni bekliyorum, babiş çok hevesli varlığını bilmeden seni seviyor sürekli , Allah ım duy sesimizi ne olur isteyen herkes hamiş kalsın

sağol teyzesi.. valla büyükler uğursuzluk getirrmiş öle diyorlarrrr

yok canım o kdar almam zaten çocuğun yedikleri helal giydikleri harammıış öle derler bende pek alma taraftarı değilim zaten

kizlar konuyla ilgisi yok ama tüp bebekle ilgili birseyler biliyormusunuz yani cevrenizde varmi acili uzun bir dönemmi ben hem heyecanliyim hem kafamda binlerce soru kusku bir arada benim yasimda olsaydiniz denermiydiniz yada zamana mi birakirdiniz fikirleriniz benim icin cok önemli

insallah tutunmustur bebisin babiside sevindirirsiniz sanirim babalar bizden daha istekli ama yansitamiyorlar bizde randevularimizi hepsini sali öncesine ayarladik hafta sonuda olsa calisip bitirecez esim belki salidan sonra surekli d. gitme durumu olur diye benim islerede el atti cok istiyorum bir bebek ama inanki esimin bir parcasi olsun diye ona benzesin onun gibi merhametli acima duygusu tasisin diye bana benzemesini sahsen istemem evde kalir allah vermeye

tatlım benim bilgim sadece arkadaşım o yöntemle hamile kaldı eşinde sorun vardı asla olmaz çocunuz dedi doktorlar hatta tedavide gördüler ama gerçekten olmadı ama onun eşinde sorun vardı. sendeki sorun ne doktorun ne diyor ne zamandır deniyorsun buarada yaşın kaçtı? (off çok soru sordum galiba ama cvp için gerekli sorular )

kızlar burada bişey sorucak folic asit kullanıyorum ya doktora danışmadan aldım yarın gidicem doktora ecz. bana günde bir tane al dedi sizce doğrumu birde haftasonu yazlığğa gitme durumumuz var havuza girsem bi sorun olurmu? sorularıma açıklık getirirseniz çok sevinirim dostlarr

İnş canım benim Allah gönlüne göre versin, tüp bebekten önce aşılama yapılıyor diye biliyorum ama detayı nedir pek bilmiyorum , sen ne kadardır bebiş istiyordun canım , dr. bir sene olmamasını normal görmekteler, ayrıca yaşında bişey yok onu takma 40 ın üstünde hamile kalıp sağlıklı bebişler doğuran bir iki tane tanıdığım var ,

evet ara verdim beni işten attılarr :)) valla haklısın onun duası yeter kuran kursuna gelince oyun oynama yeri zannedio daha bilincinde deil çünkü 5 yaşında teyzesii sıkılmıo yani arkadaşları varya hergün gitmek istio yüzmeyede gidio ordada serinlio :)) bende bi serinlesemm yawww

serfik nafiye kızlar sizde katılmak istermisiniz hger hafta birmize tefrici,ye okumaya karar verdik

katılırım canım ama kaç tane okuyacağız kendime pek güvenim yok da çok olursa mahcup olmak istemem , gerçi onu ezbere biliyorum ben ama haftaya adet olabilirim eğer bebişim yoksa ne zaman başlanacak

folic asitin bi zararı yok canım zaten hamile kalmadan önce de başlanıyor içini rahat tut doktora da yarın danışırsın , yol konusunda dr , sor öyle zıplamak hoplamak yok

ben 35 olacam obur ay yeni yilda korunma hapini biraktim mart mayis arasi iki ay olmayinca jinekologa gittim 3 ay klome kullandim biliyorsunki olmadi son görüsmemizde dr. birsey demedi denemeye devam dedi ama sanirim benim sabirim kalmadi ben kesin bir cevap istiyom olurmu yoksa ne gibi bir problem var ama esimle ilgili hic bir tadavi muayene yapilmadi dr. bana yasta demiyor hastalarini anlatti 42 yasinda bir hastasi gebeymis ama ben bilmiyorum bu ay iyice abarttim zaten 3 ayri dr. gitmistim bilmiyorum pzt si kendi dr. bakacak ama ben saliya merkezden randevu aldim adam profesörmüs erkek olmasi istemezdim ama duyduklarim erkeklerin daha anlayisli oldugunu söylüyor birde özel hastayiz diye hemen randevu alabildik sigortada cok beklermisiz hos para konusu hic ilgilendirmiyor beni ya donumu satar ginede bulurdum o parayi yeeterki biri bana tatmin edici bir cevap versin öbür yandan merkezler sanirim bebek konusunda daha bilgili normal kadin dogumcular benim gibi bebek isteyeni ayda kac kez muayene ederki benim fikrim merkezlerde benim gibilerden daha cok oldugu ve dr.larin tercübesinin fazla oldugu bilmiyorum sizler ne düsünüyorsunuz

canım bende 2-3 aylık ken yazlıktaydım o zamanlar yaniii havuzumuz vardı çok girmek istedim ama doktorum 15 dk fazla olmıcak dedi mikrop kapma açısından zararlıymış deniz daha iyiymiş oğlumun çocuk doktoru hep şey der en pis deniz en temiz havuzdan bile daha temizmiş ne yapın edin denize sokun derdi bu arada bende folikasidi akşamları 1 tane alıodum

canim benim ya gitsin ögrensin ama eglendirde kiz biraz gezdir tozdur

kızlar sorularıma neden cvp vermiyorsunuzzzzz yaaaaaa!!
veriyomya
günaydın güzel anneler nasılsınız olurmu kız burdayımmmm geçmişi okuyordum başlayalım başlamasına bugünde başlayabiliriz isterseniz ama 5 kişiyiz ağır gelir az kişiyiz
ben adet olmadan size yardim etmek istiyom her an kapi calinir bugun öglene ayarlayin ben eve gidince baslayim belki yarin öbürgun bat olurum
yok canim folik sadec bebisin gelisimi icin zarari olmaz ama onun iki cesidi var burda biri hamislik kalma doneminde basliyor bebesin 12. haftasina kadar digeri 12 haftadan doguma kadar sizde nasil bilmiyom ama bildigim tek sey folik bebegin omrilik gibi kemik gibi gelisimde faydali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…