- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.501
tefriciye her hafta birimiz için okucaz katılmak istersen süper olur
ben bugun otomatik zikir tesbihi aldim cok basit birsey basparmak ile avucicne aliyniyor en azindan sayida hata olmazzaten ben bugün şu dua saymak için kronometre gibi bişey var ondan alıcam bugün. adetim bitene kadar da başka dualar okurum.....Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.
ben hep varim canim sormayin direk adimi yazin anca beraber kanca beraberzozdemirde geldi 5 olduk serfik ve diğer kızlar siz ne dersiniz
kizlar bu baslamayi yarin sabahtan baslayalim ayin 29 una kadar adetim gelir gelene kadar okurum en azindan bir faydam olurtamam perşembe günü kim nekadar okubilekse sayısını belirtir cuma günü başlarız 1 haftada bitiririz belki daha katılan olur ama sayı önemli kızlar ona göre kim için başlayalım bu hafta
benim 29 temmuz ama daha 2 gun var ne okunursa sizin yükünüz azalir bende sevabindan faydalanirim eger bugebe hallederseniz ben ögle yemeklerinde eve gelirim abdest alir okurum kimse görsün istemiyorumsende yaz batını tombis 29 zozdemir batı yokDiğerr kızlarda yazsın
Benimkide kars/sarikamis ta yapti ve askerden donus tarihide dogum funume dek gelmişti :))benimkide hakkaride yaptı çok şükür sağ salim döndü
Canimm üzme kendinii bizde olduk olucazzz insallah allah dualarini kabul edicek ben inaniorumm sabret yeterkiiregl oldum kızlar
grenmoon ark başlayalım o dedi zaten hem sayı çok az kristal ve diğerleride gelsin cuma başlayalım 100 den fazla okumaz zaten bi kişi artalım o yüzden
gunaydin arkadaslar
iyiyim canim sen nasilsin bebek meselesini soruyorsan allah bir kapiyi kapytiyor bir kapiyi aciyor kanda cikmadi biliyorsun simdi saliya gun sayiyom tüp bebek icin calisacaz yani sekere umut bitmiyor yada bitemiyor sende ne var ne yokgünaydııınnn :) hayırlı sabahlar inş. naslsn abla iyimisn
aynen canim hele 5 saniye ara ile acilan pencere hic sorma gunaydinnnnnnnnn naslisingünaydınn kızlarrr nasılsınız? (buarda sayfayı her açtığımda ariston hotpoint reklamı sinirlerimi bozuyorrrrr)
aynen canim hele 5 saniye ara ile acilan pencere hic sorma gunaydinnnnnnnnn naslisin
eee ye tatlıyıı getirrr hakkyıııbilgisayarı parçalıcam neredeyseebende iyim biraz baş dönmesi başladı uyku felaket bir şekilde halsizlik ve iştahsızlık var canım bişiler istiyor alıorum yada acıkıyorum alıorum ağzıma attıgımda zor çeviriyorum lokmaları yutarken falan böyle sanki ağzma kadar tıka basa doluyum gibiiii ama hep soğuk tatlı yada ekşi şeyler istiyor ama genelde tatlı
eee ye tatlıyıı getirrr hakkyııı
sağlıklı olsunda ne olursa olsun :))evet öylemiş ben birde çin takvimine baktım ne kadar doğru bilmiyorum ama erkek görünüyor çevremdekiler doğru çıkar dediler ama yine de ALLAH bilir orasını
sağlıklı olsunda ne olursa olsun :))
valla çok iyi yapmışsın büyüklere sorsan erken daha derler :)) bende senin gibiydim herşeyden almak istiordum :) sağlıkla giysin inşallahaynen öyle eli yüzü düzgün sağlıklı bir bebek olsun da ALLAH'ın izniyle ben başka bişi istemiyorummmbirde teyzesi erken mi iyi mi kötü mü bilmiyoruz ama dün zıbın aldık bebişimize heveslendik aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?