Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

tefriciye her hafta birimiz için okucaz katılmak istersen süper olur

Hımm, valla isterdim canım ama şimdi söz veririm bide yapamam çalıştığım için ancak akşamları işlerimi halledebiliyorum dinlenmeye bile vaktim kalmıyor bazen bir de aksatırım falan üzülürüm sonra

zaten ben bugün şu dua saymak için kronometre gibi bişey var ondan alıcam bugün. adetim bitene kadar da başka dualar okurum.....Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.
ben bugun otomatik zikir tesbihi aldim cok basit birsey basparmak ile avucicne aliyniyor en azindan sayida hata olmaz

zozdemirde geldi 5 olduk serfik ve diğer kızlar siz ne dersiniz
ben hep varim canim sormayin direk adimi yazin anca beraber kanca beraber

tamam perşembe günü kim nekadar okubilekse sayısını belirtir cuma günü başlarız 1 haftada bitiririz belki daha katılan olur ama sayı önemli kızlar ona göre kim için başlayalım bu hafta
kizlar bu baslamayi yarin sabahtan baslayalim ayin 29 una kadar adetim gelir gelene kadar okurum en azindan bir faydam olur
sende yaz batını tombis 29 zozdemir batı yok Diğerr kızlarda yazsın
benim 29 temmuz ama daha 2 gun var ne okunursa sizin yükünüz azalir bende sevabindan faydalanirim eger bugebe hallederseniz ben ögle yemeklerinde eve gelirim abdest alir okurum kimse görsün istemiyorum

bana özelden bildirin lütfen bazen geriyi okumuyorum

grenmoon ark başlayalım o dedi zaten hem sayı çok az kristal ve diğerleride gelsin cuma başlayalım 100 den fazla okumaz zaten bi kişi artalım o yüzden

Kzlarr neye baslioruz nasil baslioruz bende hazirim size uymaya siz sadece soyleyin yeter ama bana hem bebek hemde ev icin istiorum bana sira gelince tabiki ama bana ozelden mesaj cekin oldumu şu kişiye okuyoruz sukadar okucan die biliosunuz gunduzleri foruma pek giremiorum kacirmak istemmem sayfalar hizli ilerliyor hadi alah simdiden kabul etsinnn

Kader arkadaslarim...
Bugunden sonra herşeyi olur'una bıraktım..sadece dualarimla devam edicem denemelerime doktoruma bugun soyledim biraz ara vermek istiyorum dedim oda iyi olur dedi dinlen biraz dedi..ama ben yikik bi sekildeyim..
Anlayacağiniz kizlar bu ayda fos çikti herşey üst üste geldi az çok biliosunuz..hastalanman yakin bu ay daha olmas dedi doktorun yaninda gayet sakindim..hastanedn. Ciktim esim almaya gelmişti..arabaya bindim 200 m kadar gitttik..eşim eliyle cenemden tutup basimi yukari kaldirana kadar bisi yoktu...sonrasi malumm çesmeler acildi cok kizdi bana sen isyanmi ediyorsun bizim zaten bi çocuğumuz var allah isterse olur benim bi şikayetim yok allaha sükür inancli insanlariz hic annelik duygusu yaşamamiş insanlari düsün haline şukret dedi..çok doğru söyledi aslinda bazi şeylerin farkina geç vario insan..ben asla isyan etmemm sadece caresizlikten kaynaklaniyor yaptiklarim..allah herseyin herkese hayirlisini versin en cokta anne olmamis insanlara versin bu duyguyu yasatsin rabbim....bende kirmizilarimi bekliorum artikk bi dahaki aya kismett

bugün bütün gün giremedim canlarım ya anca bu saatte vakit buldum ben bildiğiniz gibi hala yazlıktayım benmde yumurtlama günlerime az kaldı şimdiden başladık hadi hayırlısı

aynen canim hele 5 saniye ara ile acilan pencere hic sorma gunaydinnnnnnnnn naslisin

bilgisayarı parçalıcam neredeysee bende iyim biraz baş dönmesi başladı uyku felaket bir şekilde halsizlik ve iştahsızlık var canım bişiler istiyor alıorum yada acıkıyorum alıorum ağzıma attıgımda zor çeviriyorum lokmaları yutarken falan böyle sanki ağzma kadar tıka basa doluyum gibiiii ama hep soğuk tatlı yada ekşi şeyler istiyor ama genelde tatlı

eee ye tatlıyıı getirrr hakkyııı

valla çok iyi yapmışsın büyüklere sorsan erken daha derler :)) bende senin gibiydim herşeyden almak istiordum :) sağlıkla giysin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…