- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.561
bugün başlayalım dedik hastalanacak arklar varmış o yüzden haftaya perşembeye kadar kim nekadar okuyosa yazısn ama
sagol canim hosbulduk sende hosgeldin cok uzuldum merak etme zayiflarsin zamanla simdi cocugun varmi yanlis anlamazsan sordum ama ben anne olayim bin kilo oluyum hatta herifte kacsin hic hic umurumda degil yeterki olsun sanirim hamis olsam bu boda birde kilolarla yuruyen yeldegirmeni gibi olurum ama hic umurumda degil ilaclarda 10 kilo aldim oda umurumda degil ama iki gundur sizin sayenizde frenliyim eskiden arabayi bosa alip yokus asagi gidersin ya öyle gidiyordum yemeye
hatice greene mesaj yolladinmi biliyormu baslanacani
merhaba canım çookkk geçmiş olsun bir kadının tüm kabuslarını yaşamışsın boşuna dememişler beterin beteri var die inşallah herşey düzelir senin için tatlımmerhaba , bende sırasıyla bir düşük, bir kürtaj, bir de dış gebelik geçirdim. yani sevindim kursağımda kaldı hep ama olsun napalım olacağı varmış oldu. üzülüyordum önceleri şimdi artık üzülmüyorum da ne dersek diyelim ne yaparsak yapalım Allahın dediği olur. inşaallah sağlıklı sıhhatli hayırlı çocuklarımız olur hepimizin aceleye gerek yok acele ettikçe dolanıyor herşey daha beter oluyor. hayat beklerkende güzel...
ayy ilk bana mı okuyor sunuz teşekkür ederimmm, ben şimdi kendim için okunana hemen başlayamıyorum o zaman, adet bitince ctesi güzel abdestimi alır başlarım, günde 100 okurum, benim ki bitince hepiniz için seve seve günde 100 yine okuyacağım zaten. çooook teşekkürler kızlar. Zikirmatik te aldım, kolay olacak. Bu arada dua da niyet ederken isim belirtmek gerekiyor mu adım hilal.
evet canım ilk sana başladık bugün haftaya kadar 4444 olucak inşallah herkes okuduğu rakamı belirticek perşembe günü de tövbesini yaparsın sen hayırlısı olsun ama günde 100 den fazla okuman gerek
selammm kızlarrr...
bat yarın bakalım kırmızı kart yiyecekmiyim..
bu sabah gördüğüm rüyayı anlatayım size.
doğum yapmışım dünya tatlısı bir kızım olmuş onu emziriyorum göğüslerim süt dolu iki göğsümlede emzirdim ama.sonra bu minik bebeğim benimle konuştu ama ne dedğini hatırlayamıyorum.ve uyandım.sonra tekrar uyuduğumda bu defada oğlum olmuş aynı hastanedeyiz eşimi tüm aileyide görüyorum doğum yapmışım ama hemen ayaklanmışım rüyada annemler maşallah sana fln diolar yat kızım nazar deer diolar çok etkilendim rüyalardan..sizde görürmüsünüz acaba böyle rüyalar:26:
hangi gün bitiriyoruz toplamda kaç tane okumam gerekiyor ona göre ayarlayayım kendimi
ne güzel rüya, hayır olsun. ben daha çok hamile kaldığımı görüyorum, bebği direk göremiyorum daha o aşamalara gelemedim
perşem be biter perşembede duasını yaparsın canım şu şukadar okusun diye sayı
koymadık kim nekadar okuyabiliyorsa okusun ama son sayı 4444 olmalı herkes okusun kimin duası kabul olur bilinmez çünkü herkestan allah razı olsun
haticeciğim bence pazartesi günü herkes ne kadar okuduğunu söylesin , eksik bilinsin ki perşembe gününe kadar tamamlansın , bide fazla fazla okunur kabul olmaz o zaman, bir eksik ya da bir fazla çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?