Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

kızlar bende çıkıyorum işleri çok serdim buaralar toparlamam lazım aksam doğru girerim ne kadar okudum belirtirm öpüyorummmmmmmmmmmmmmm

bende hoşbuldum çocuğum yok canım 6 yıllık evliyim bir kürtajım var o kadar herkes merak etme bir kez hamile kladın ytine kalırsın düşüğün ayağı içerde olur dediler ne ayakmış 3 yıl oldu gelmedi halasağlık olsun sen çok azimlisin bu konuda bende senin gibiydim deli oluyordum herşey onun üzerine kuruluydu ah olsa herşeye razıyım diyordum eşimle ayrılma noktasına bile geldik bbek konusundan fazla takıntılıydım sonra hmaile kaldım bebek karnımda ölünce birden dünyam altüst oldu sonra kendime geldim herşey bebek demek değil kısmety buymuş diye birde illa olsun demedim hayırlı ve sağlılı olsun dedim şimdi daha rahatım bu arada yaşım 36 hep endişem bu yüzdendi ama biz ne dersek diyelim rabbim ol derse olacak erkek kardeşim kaynım hep aynı dönemde evlendik onların bir çocuğı oldu ben kaldım sonra onlar tekrar ikinciyi kucağına aldı ben yine kaldım bu arada yaşadığım gelgitlerin haddi hesabı yok kıskançlık değil ama insan bi tuhaf oluyor aynı anda evlenmişsin onlar ikinciyi kucağına aldı benim hala yok üstelik benden yaşça gençler yaşlanıyorum üzüntü sıkıntı sonra kendimi onlara verdim eşime diyorum iki sende ikide bende var rabbim onlara ömür versin dedim şimdi en büyük zevkim yeğenlerimle beraber olmak inan ben istedikçe hep bir engel çıktı bi dönem tedavi olduk olmadı sonra hastalık girdi olmadı tam herşey yolunda çalışmaya devam dedik fshım yüksek çıktı erken menapoz dedi doktor şu durumda tüp te yapsanız tutmaz dedi ilaç verdi hadi onu düzene soktuk aşılamaya başlayalım dedik eşimin testleri bozuk çıktı spermleri düşük al sana bi sıkıntı daha sonra ona vitamin falan versdi tekrar deneyelim dedik ben iltihaplı romatizma geçirdim elim ayağım tutmadı ilaç kullanacaksın dedi doktor ve kesinlikle hamile kalma dedi zor bir dönem geçirirsin dedi hadiii al bi sıkıntı daha kortizon kullandım şimdilik ilacı kesti doktor bekleme aşamasındayız bu arada bebiş düşünelim hazır ilaç yokken didek bakalım karşımıza bu sefer ne çıkacakyani anlıyacağın hep bir engel çıktı artık rabbime sığındım hayırlısını diliyorum bundada vardır bir hayır diyorum sende ne olursa olsun deme canım hayırlısını iste sağlıkla hayırla gelsin meleğin yumuş yumuş elleri olsun
off amma yazmışım he kusura bakmayın emi napim bebek konusu olunca coşuyorum rabbişm isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

kızlar başka bir topic te okudum çok hoşuma gitti

SÜPEEEEER =)))))))))))))))

Küçük bir çocuk, hamile bir kadının karnına dokunarak:
-Ne var sizin karnınızda t...eyze,
kadın:
...-Çocuğum var evladım, diye cevap verir.
-Sizin çocuğunuz mu?
...-Evet
-Onu seviyor musunuz?
-Evet
-Çok mu seviyorsunuz?
-Evet evladım.
-Öyleyse neden yediniz?

hatice greene mesaj yolladinmi biliyormu baslanacani

ayy ilk bana mı okuyor sunuz teşekkür ederimmm, ben şimdi kendim için okunana hemen başlayamıyorum o zaman, adet bitince ctesi güzel abdestimi alır başlarım, günde 100 okurum, benim ki bitince hepiniz için seve seve günde 100 yine okuyacağım zaten. çooook teşekkürler kızlar. zikirmatik te aldım, kolay olacak. bu arada dua da niyet ederken isim belirtmek gerekiyor mu adım hilal.

merhaba , bende sırasıyla bir düşük, bir kürtaj, bir de dış gebelik geçirdim. yani sevindim kursağımda kaldı hep ama olsun napalım olacağı varmış oldu. üzülüyordum önceleri şimdi artık üzülmüyorum da ne dersek diyelim ne yaparsak yapalım Allahın dediği olur. inşaallah sağlıklı sıhhatli hayırlı çocuklarımız olur hepimizin aceleye gerek yok acele ettikçe dolanıyor herşey daha beter oluyor. hayat beklerkende güzel...

selammm kızlarrr...
bat yarın bakalım kırmızı kart yiyecekmiyim..
bu sabah gördüğüm rüyayı anlatayım size.
doğum yapmışım dünya tatlısı bir kızım olmuş onu emziriyorum göğüslerim süt dolu iki göğsümlede emzirdim ama.sonra bu minik bebeğim benimle konuştu ama ne dedğini hatırlayamıyorum.ve uyandım.sonra tekrar uyuduğumda bu defada oğlum olmuş aynı hastanedeyiz eşimi tüm aileyide görüyorum doğum yapmışım ama hemen ayaklanmışım rüyada annemler maşallah sana fln diolar yat kızım nazar deer diolar çok etkilendim rüyalardan..sizde görürmüsünüz acaba böyle rüyalar:26:

merhaba canım çookkk geçmiş olsun bir kadının tüm kabuslarını yaşamışsın boşuna dememişler beterin beteri var die inşallah herşey düzelir senin için tatlım

evet canım ilk sana başladık bugün haftaya kadar 4444 olucak inşallah herkes okuduğu rakamı belirticek perşembe günü de tövbesini yaparsın sen hayırlısı olsun ama günde 100 den fazla okuman gerek

evet canım ilk sana başladık bugün haftaya kadar 4444 olucak inşallah herkes okuduğu rakamı belirticek perşembe günü de tövbesini yaparsın sen hayırlısı olsun ama günde 100 den fazla okuman gerek

hangi gün bitiriyoruz toplamda kaç tane okumam gerekiyor ona göre ayarlayayım kendimi

ne güzel rüya, hayır olsun. ben daha çok hamile kaldığımı görüyorum, bebği direk göremiyorum daha o aşamalara gelemedim

hangi gün bitiriyoruz toplamda kaç tane okumam gerekiyor ona göre ayarlayayım kendimi

perşem be biter perşembede duasını yaparsın canım şu şukadar okusun diye sayı
koymadık kim nekadar okuyabiliyorsa okusun ama son sayı 4444 olmalı herkes okusun kimin duası kabul olur bilinmez çünkü herkestan allah razı olsun

haticeciğim bence pazartesi günü herkes ne kadar okuduğunu söylesin , eksik bilinsin ki perşembe gününe kadar tamamlansın , bide fazla fazla okunur kabul olmaz o zaman, bir eksik ya da bir fazla çok önemli

herkesten Allah razı olsun hepinizin gönlüne göre versin inşallaahhh. haticemavi sayı önemli ya belirlemezsek 4444 ü aşarsa ya ben şimdi yetmez diye gaza gelip fazla okursam kaç kişi okuyoruz, günlük kaç tane okudğumuz sana özelmsj atılsa bana da olabilir.

haticeciğim bence pazartesi günü herkes ne kadar okuduğunu söylesin , eksik bilinsin ki perşembe gününe kadar tamamlansın , bide fazla fazla okunur kabul olmaz o zaman, bir eksik ya da bir fazla çok önemli

evet kızlar sayı önemli bunda hepimiz hergün burdayız nasılsa kim ne okuyorsa yazsın ben 50 okudum mesala şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…