Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

Allah bütün isteyenlere sağlıklı hayırlı birer evlat nasip etsin... Anne adaylarının da allah sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin mutlu huzurlu bir şekilde yavrularını büyütsünler.Ben çocuk delisiyim bayılırm nerde bir bebek nerde bir çocuk görsem tutup öpesim gelir şuan bekarım ve bazen acaba evlendiğimde olmazsa diyede korkularım yok değil, vesvese işte

Asıl konuya gelelim teyzemin yüksek tansiyonu vardı hamile kalır kalmaz bütün hamileliği boyunca hastanede kalıyordu. Ama bebek ya altıncı ya yedinci ayında anne karnında zehirlenip ölüyordu 4 tane bebeğini bu şekilde kaybetti. Gitmediği hastane doktor kalmadı sonunda umudunu kesti evlatlık aldı oğlu suan ilk okulda ve 1 sene önce kızı oldu hamile olduğunu öğrendikten sonra hastaneye bile gitmemiş hiç birimizin haberi yoktu nasıl gizlemeyi başardı bilmiyorum ama şuan hasret adında bir kızı var :)

Kız arkadasım manevi kız kardeşim diyebilirim 2 düşük yaptı arka arkaya ve şuan ismini benım koydugum dünyalar güzeli bir kızı var...

Çevremde böyle çok örnek var kuran kursu hocam mı benden büyük ablalrım kisti olan veya hastalıgı olan ve sonunda anne olan.... Umudunuzu inancınızı kaybetmeyin Allah yardımcınız olsun eminimki Allah hepimizin gönlüne göre verir. Allah bütün kadınlara annelik duygusunu yaşatsın Amin!!!!

ya kizlar duanin faziletlerini okudunuzmu ben okudukca heyecenlaniyorum bir ana önce eve gidip dus alip baslamak istiyom ezberlenir ben uzun saniyordum greeen hatice bu okunur kiz ben yarin size bilem yardim ederim canlarim takmayin kafaniza yetistiririz

sana birsey sordum canim ya ben intten indirdim bu dua her yerde aynidir degilmi

Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tanhallu bihi`l-ukadu ve tenfericu bihi`l-kurebu ve tukda bihi`l-havaicu ve tunalu bihirregaibu ve husnu`l-havatimi ve yusteka`l-gamamu bivechi-hi`l-keriymi ve ala alihi ve sahbihi fiy kulli lemhatin ve nefesin biadedi kulli ma`lumin lek."

DUA BU CANIM

Bir mu`min, cok onemli bir isinin yapilmasini veya devamli belanin
ortadan kalkmasina vesile olmasi icin Salat-i Tefriciyye`yi 4444 defa okumalidir. Hic suphesiz ki, Cenab-i Hakk, kulunun niyyet ettigi seye onu muvaffak kilar, matlubuna ulastirir. Her gun 41 defa okuyan kimsenin kalbinden Allahu Tela s1k1ntiyi giderir, bagli islerini acar ve gelecek zararlari ondan uzaklastirir. Butun islerini kolaylastirir. Rizkina bolluk verir."

__"Kim Salat-i Tefriciyye`yi her gun 21 defa okursa, sanki rizki semadan
yagmur gibi yagar, yerden de nebatat gibi biter."

* Imam Deynuri rahmetullah aleyh Hazretleri soyle buyurmustur:

__"Bir mu`min her bes vakit namazdan sonra bu salavat-i serifeyi 11 defa okumayi kendine vird edinirse, rizki kesilmez, maddi ve ma`nevi yuce mertebelere ulasir."

** Bu Salavat-i Serifeyi Hulus-u Kalb Ile
~ Gunde 100 defa okumaya devam eden maksadina ulasir, arzu ettigi seye nail olur.

~Gunde 100 defa okumaya devam eden kimse, hatir ve hayaline gelmeyen seylere nail olur.

~Gunde 4444 kere okuyan, idam mahkumu bile olsa, Allahu Teala`nin izniyle kurtulur.

~ Hastaya okunmaya devam edilirse, Allahu Tealanin izniyle sifa bulur.

~ Bu salavat- serifeye devam edenler, her turlu dusmanlarin serrinden Allahu Teala`nin izniyle kurtulur.

hosgeldin yazdiklarin icin sagol su siralar böyle seyler duymaya öyle ihtiyacimiz varki hep umutsuzluga düstümüzde birsey sebep oluyor yine kosmaya basliyoruz gercekten tsk ederim

Canım ben kuran kursuydayken bir bayan hamile kalabilmek için 41 yasin okutmustu. Hepimiz birer tane almıştık. Allahın kelamları muhakak ki büyüktür. Ama yasinide oku derim istersen bende yardımcı olurum :)))

alkis alkis yasasin dogru duayi indirmisim sagol canim ben bayagi bir okudum faziletini felan eve gidince insallah okuyup sana yazarim özelden toplama sana kaldi canim ya

Kaçırdığım bişeymi var deniz heryazıyı tek tek okuyorum temmuz topiğini diyosan herkesin kendi kararı saygı duyuyoruz kim nerede olmak istiyorsa orada olur söz kız ben sana tablo yapayım ayıpsın

isim bat
tombis 29 temmuz beklemedeyiz

Hosbulduk canım ablacım '' ablacım demelimiyim bilmiyorum saygımdan '' yanlıs anlasılmasın yasınızı bilmeyerek affınıza sıgınarak yazıyorum...

Ablacım inan hiçbirini teselli olsun diye değil çevremde o kadar çok kişi var ki bu sorunlarla karşılaşan... Allaha şükür hepsinin bebeği oldu hepsi mükkemmel birer anne oldular inanıyorum ki sizlerde mükemmel birer anne olacaksınız ve burda bebeklerinizle çekildiğinizi fotograflarınız paylasacaksınız....

Canım ben kuran kursuydayken bir bayan hamile kalabilmek için 41 yasin okutmustu. Hepimiz birer tane almıştık. Allahın kelamları muhakak ki büyüktür. Ama yasinide oku derim istersen bende yardımcı olurum :)))
canimsin ya bende 7 yain okuyacaktim duaya baslamadan greene ama hayirlisi buna basladik ama ben kendime okuyacam bakalim siram bir gelsin
yerim seni sari sekerim
yok canim artik teyze bile denecek yatayim insallah kiz nerden geldin bugun ben aglamayacaktim yarabbim ne buyuk ya dua cok derken hep bir vesileyle imdada yetisiyor
Tabiki yardımım dokunacaksa ne mutlu bana :)) Kaç tane almam gerek ne kadar eksiğiniz var....
hersey icin tesekkür ederim canim

Ablacım üzülme ne olur inan bundan sonra bütün dualarım içinde sende olucaksın umarım en yakın zamanda anne olursun... Umudunu kaybetme ne olursa olsun..

ablacım üzülme ne olur inan bundan sonra bütün dualarım içinde sende olucaksın umarım en yakın zamanda anne olursun... Umudunu kaybetme ne olursa olsun..

aaa umut kaybetmek yok burası sevinçli mutlu bi topik ancak ağlayacaksak oda mutlu olduğumuz içindir heeeeytttt tefriciye döndürdükmü 41 yasinde okuruz kız biz ayıpsızın yeterki isteyin siz yasini ezbere biliyorum

ya ben sizi tanimasamda yüzlerinizi görmesem de inanin cok seviyorum ista santiyede aklima geliyor yazdiklariniz hep dualarimdasiniz inanin bir yandan sevincten agliyom bir yandan insallah rabbim bu sefer diye dua ediyom hepimize

Aynen umut kaybetmek yok. Bir dua okunması gerekirse bende burdayım aksam işten çıktıktan sonra boşum erkek arkadşımda şark için kahramanmaraşa gidiyor. O olmadığı içinde gezemiycem :)))) O yüzden seve seve okurum eksiğiniz varsa tamamlanması gereken dualrınız varsa bir mesaj kadar uzaktayım :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…