- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.621
bayansu serfik ne oldu canlarim sesinizi duyamiyom bayanim suyum rüyan hayra alamet olsun belkide olacak sen daha adet olmadin demi
yine selamımı kimse almadı
Aynen umut kaybetmek yok. Bir dua okunması gerekirse bende burdayım aksam işten çıktıktan sonra boşum erkek arkadşımda şark için kahramanmaraşa gidiyor. O olmadığı içinde gezemiycem :)))) O yüzden seve seve okurum eksiğiniz varsa tamamlanması gereken dualrınız varsa bir mesaj kadar uzaktayım :)))))
bugün başladık canım hilal arkadaşımıza okuyoruz her hafta birimize okucaz kim nekadar okuyabilirse buraya sayıyı yazacak
tamam canım bende bu aksam okumaya başlarım :)) okuduklarımı buraya bildirmem yeterli olur dimi ...
walla bu sefer küstüm hiç görmüosunuz
aa olurmu hiç hoşgeldin canım benim
walla bu sefer küstüm hiç görmüosunuz
ben hep birseylerin birseylere vesile olduna inanirim sanirim seninde gelmen bekar biri olarak insallah hayirli olur okusanda okumasanda destegin icin sagol ben deniz
yine selamımı kimse almadı
evet hoşgeldin iyiki geldin adım hatice bu arada allah kavuştursun
canımmmmm Salatı tefriciye okuyodum..yok kıss daha olmadım yarın öbürgün gelmezse bakıcas artık çaresine merak etsemde biraz beklemek istiyorum şu bat geçsin inşallah hadi bakalımsen naptın görünmedi dimi red
sagol canim ya allah kabul etsin dualarimiz yerini bulsun
Bende birşeylerin birşeylere hep vesile olduğuna inanmışımdır ablacım umarım bu vesile hayırlara güzelliklere vesile olur. Bir insan olarak her zaman birilerine desteğim yardımım dokunsun istemişimdir çünkü insanı insan yapan bu değilmidir. Benim yaşamayaçağım ne malum herkesin hayatı yeterince zor zaten bunu birbirimize destek vererek azaltabilirsek ne mutlu bizlere yardımcı olabileceğim bir şey olursa başım gözüm üstüme Allah hepimizi güzel insanlarla karşılaştırsın. Allah burdaki bütün anne adaylarınada yardımcı olsun.
hoşgeldiin Allah razı olsuun senden de, inanamıyorum gerçekten de o kadar arkadaşı dostum var sanırdım, ama normalde kimseye söyleyemem bana dua edin diye, kimseden isteyemem tefriciye okusunlar bana, ama sizler beni hiç tanımadığınız halde gönlünüzden dua ediyorsunuz, güzel yürekli insanlarsınız hepiniz, hepimiz dileklerimize kavuşacağız inşallah. ''O'' isterse olur.
biz birbirimizin dert ortağı olduk sırdaşı olduk kimseye söyleyemediklerimizi söyledik birbirimize yüzümüzü görmeden birbirimizi tanımadan açtık yüreklerimizi ne diyim biz isteyelim rabbim verecek 100 oldu kız şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?