Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

heyyy kızlar ben geldim,tam benlik bir topik olmuş,ellerinize sağlık...neyse benim aslında anlatmak paylaşmak istediğim o kadar çok şey varki,bi başlasam kimse susturamaz,en iyisi yavaş yavaş sokulayım aranıza sevgili anneler ve anne adayları...

hoşgeldin cnm sen yeterki anlat biz burda dertlerimizi paylaşmak için biraradayız tatlım

hos geldin canim bizde sikicimiyiz kimse gelmiyor diyorduk tam

Hadii bendee cikiorum bayanlarr hepinizi opuorum seviorummm kendinize iyi bakin yarin gorusurz artikinn mucxxxssss kokulu kokuluuuuuu

kızlar bende sizin gibi anne olmayı dört gözle bekleyenlerdenim,geçen sene mart ayında 16 haftalık düşük yaptım,aslında çok uzun hikaye öncesi ve sonrası.neyse aradan 16 ay geçti hala hamile kalamadım,bu ay ilk kez serophane ve çatlama iğnesi kullandım,hadi hayırlısı.

kızlar bende sizin gibi anne olmayı dört gözle bekleyenlerdenim,geçen sene mart ayında 16 haftalık düşük yaptım,aslında çok uzun hikaye öncesi ve sonrası.neyse aradan 16 ay geçti hala hamile kalamadım,bu ay ilk kez serophane ve çatlama iğnesi kullandım,hadi hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…