- Konu Sahibi tombistombis
-
bir tanedee yeter kaliteli olsun güzel catlasindaBenim 3 tane olusmus amaa 2 si buyumemis giciklarrrr alcaklarrr ben o kadar edenimde onlari tasiyim onlar nankorluk yapsin :))))
görüsürüz yarin kendine iyi bak gecmis olsunkızlar ben bulaşık makinamı boşaltacam birazda işlerim var onları halledeyim yarın görüşürüz
Canim kolay gelsinnn hamislik testimi yaptircan sen gectimi batt
heyyy kızlar ben geldim,tam benlik bir topik olmuş,ellerinize sağlık...neyse benim aslında anlatmak paylaşmak istediğim o kadar çok şey varki,bi başlasam kimse susturamaz,en iyisi yavaş yavaş sokulayım aranıza sevgili anneler ve anne adayları...
heyyy kızlar ben geldim,tam benlik bir topik olmuş,ellerinize sağlık...neyse benim aslında anlatmak paylaşmak istediğim o kadar çok şey varki,bi başlasam kimse susturamaz,en iyisi yavaş yavaş sokulayım aranıza sevgili anneler ve anne adayları...
lugesmayi tebrik ettim kizlar hadi banada musade daha isim var sabah görüsürüz öptüm hepinizi
Canimm cok gecmis olsun herhalde zehirli kene degildi galiba dimii allah korusunnsağol cnm nerde ben hamilelik testi yaptıracak şans dün adet oldum maalesef beni kene ısırmıştı onun için tahlil tekrar yaptırmam gerekiyomuş o yüzden test işi
sağol cnm nerde ben hamilelik testi yaptıracak şans dün adet oldum maalesef beni kene ısırmıştı onun için tahlil tekrar yaptırmam gerekiyomuş o yüzden test işi
Canimm cok gecmis olsun herhalde zehirli kene degildi galiba dimii allah korusunn
çok sağol cnm zehirli değil dediler ama ben yinede tedbirimi alayım inş.sorun çıkmaz
çok sağol cnmgecmis olsun canim benim
herkes anne adayımı burada şimdi?
herkes anne adayımı burada şimdi?
Hadii bendee cikiorum bayanlarr hepinizi opuorum seviorummm kendinize iyi bakin yarin gorusurz artikinn mucxxxssss kokulu kokuluuuuuu
ben geldim herkes çıkıyormu yavvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?