Elemanları aşağlıyorlar

melek7

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
328
9
318
Bursa
merhaba kızlar bu iş yeri beni siinr hastası yapabilir bu gün sinirlendim rahatlamak için yazıyorum yorumlarınız bekliyorum bu gün bizim mal aldığımız biyerden bi adam geldi zaten parası var zengin diye hava binbeşyüz gerçi babasının işi her geldiğinde atıp tutmalar insan aşağılamalr bu günde geldi işte eleman değilmi hepsi aynı parasın veriyosun senin elinde gibi laflar etti bide patronun oğluna güya şaka yapıyo sen babanın elemanısın hahah haha diyo küçümsüyor ben çok snir oldum paraları var diye bu ne küstahlık anlamıyorum sanki biz bedavaya para alıyoruz onların kölesiyiz çok moralim bozuldu :( zengin şımarık

kişiliksiz adamın eline para geçince ne oldum delisi olur işte :57: kibirliye kibirli davranmak sadakadır arkadaşım, gururunuzdan taviz vermeyin derim, inşaallah bütün elemanların içinde burnunun üstüne ayaklarınızın önüne düşer de görür elemanı da, elemanların ayağını da :9:

kişiliksiz bencil:47: hiç takma bence kafana kimin ne olacağı hiç belli olmaz.alçaklık kompleksi var belliki rahatsız mazur gör :)))

Kamuda da durum benzer. Tahsili olmayan adam geçmiş karşıma beni, bilgimi ve çalıştığım statüyü küçümsüyor. Bölüm şefleri çalışan memurları küçümsüyor maaşlarını kendisi vermediği halde.
Sadece parası olan büyüklenmiyor yani. Kişilikle ilgili bence.

ego problemı olan insanlardan hep nefret etmişimdir.. bu tür insanları hiç kaale almamak,dialog kurmamak gerekli..cevap vermenızde birsey değiştirmez..

kayıt arkadasımıza tesekkur ettim.. ''kibirliye kibirli davranmak sadakadır'' hadisini sayesinde öğrendim.

Toplulumuzun yapısı bu, büyük çoğunluğumuzda aşağılık kompleksi vardır. Biri çalıştırdığı elemanı küçük görerel tatmin olur, bir mesleğini küçümser, biri kullandığım telefonu küçümser... Bunun altında kişilik problemi vardır.

evet arkadaşalr bölelerinin kişilik problemi var heralde allah yardımcımız olsun bilmiyolarki ellerindeki para onların imtihanı allah büyük burda olmassa öbür tarafta alırız hakkımızı

"Kalbinde hardal tanesi kadar îmân olan hiç bir kimse cehenneme giremez. Kalbinde hardal tanesi kadar kibir bulunan hiçbir kimse de cennete giremez. " (Müslim, Îmân, 148, 149)

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar bu iş yeri beni siinr hastası yapabilir bu gün sinirlendim rahatlamak için yazıyorum yorumlarınız bekliyorum bu gün bizim mal aldığımız biyerden bi adam geldi zaten parası var zengin diye hava binbeşyüz gerçi babasının işi her geldiğinde atıp tutmalar insan aşağılamalr bu günde geldi işte eleman değilmi hepsi aynı parasın veriyosun senin elinde gibi laflar etti bide patronun oğluna güya şaka yapıyo sen babanın elemanısın hahah haha diyo küçümsüyor ben çok snir oldum paraları var diye bu ne küstahlık anlamıyorum sanki biz bedavaya para alıyoruz onların kölesiyiz çok moralim bozuldu :( zengin şımarık

Kendini bilmez neoldum budalası olmuş küçük insancıklar işte....Benim eski patronumda daha beterdi..Müşterilerin önünde yerin dibine sokardı bizi...Sen bilmezsin sen anlamazsın falan filan bisürü laf...Bigün tepem attı "Şirket sahibi olmuşsun ama adam olamamışsın.Yöneticilik kim sen kim dedim:51:" vurdum kapıyı çıktım gittim...:57:Düşünüyorumda ne güzel yapmışım yawww hakketti çünkü:27:Allah böylelerini bi lokma ekmeğe muhtaç etsin de görsünler günlerini...:47:

Kendini bilmez neoldum budalası olmuş küçük insancıklar işte....Benim eski patronumda daha beterdi..Müşterilerin önünde yerin dibine sokardı bizi...Sen bilmezsin sen anlamazsın falan filan bisürü laf...Bigün tepem attı "Şirket sahibi olmuşsun ama adam olamamışsın.Yöneticilik kim sen kim dedim:51:" vurdum kapıyı çıktım gittim...:57:Düşünüyorumda ne güzel yapmışım yawww hakketti çünkü:27:Allah böylelerini bi lokma ekmeğe muhtaç etsin de görsünler günlerini...:47:

hadiya keşke bende yapabilsem evet banada diyo sen muhasebeden anlamıyon diye ama madem anlamıyom niye bana hesap emanet ediyon bugünde milletin yanında senin matemetiğini ben çözemedim dedi ah diycektimki o anda ben senin matemetiğne başlarım al paranı başına çal diye ah ama ihitiyaç olmasa dur sen biraz kenidimizi toparlayalım yüz üstü bırakçam onu senin dedğin gibi desem içim rahatlar ha

hadiya keşke bende yapabilsem evet banada diyo sen muhasebeden anlamıyon diye ama madem anlamıyom niye bana hesap emanet ediyon bugünde milletin yanında senin matemetiğini ben çözemedim dedi ah diycektimki o anda ben senin matemetiğne başlarım al paranı başına çal diye ah ama ihitiyaç olmasa dur sen biraz kenidimizi toparlayalım yüz üstü bırakçam onu senin dedğin gibi desem içim rahatlar ha

Böylelerine acımayacaksın arkadaşım..Pat diye çekip gidicen kalsın ortada anlasın hanyayı konyayı...Valla kuş gibi oluyosun böyle yapınca içinde kalıp seni rahatsız edeceğine bırak onun içine dert olsun...:63:Başka bi iş bulunca hiç düşünme çık git...

valla inanırmısın ben bankada staj yaptım.mevduatı çok olan kaba bir adam vardı.yaa öküz bayan çalışana olmadık laflar

ediyor bağıra çağıra.sonra müdüre gidip çemkiriyor bir güzel.sonra benim bulunduğum odaya destursuz dalıp su içiyor.

insanlıktan nasibini almamış işte. bırak çalışanı müdür ne yapsın müşteri deyip yutacak...patronun oğlu ya da patron bile

hazetmiyordur belki herifin dangalaklığına.adam gibi konuşmaktan anlamıyorsa ne takıyorsun ki?

bizim müdüründe yaptıkları buna benzerdi.bi gün müşteri yanında yanlış bişey söledi.hem alakasız hemde işi yanlış tanıtan.ben hiç bozuntuya vermedim devam ediyorum konuşmaya.ilahi adalet işte:52::52: kendisi dedi.elemanımız pek kıymetli yanlış bilgi verdim ama beni bozuntuya vermedi diye.sen orda koskoca müdürsün kendi kendisine rezil etti müşteri yanında.ama ben baya bi zor tutmuştum bu hallerine gülmemk için :52::52::52::64::60::60:

Böylelerine acımayacaksın arkadaşım..Pat diye çekip gidicen kalsın ortada anlasın hanyayı konyayı...Valla kuş gibi oluyosun böyle yapınca içinde kalıp seni rahatsız edeceğine bırak onun içine dert olsun...:63:Başka bi iş bulunca hiç düşünme çık git...

zaten arıyorum inş bulrumda çıkarım gerçi her yer bi dert beteri olmasında

Valla kızlar ben çalışma hayatına 18 yaşında başladım.Şuan 31 yaşındayım...İş hayatında asla duygusal davranılmaması gerektiğini 30 yaşımda öğrendim.Geç oldu evet ama bana da iyi bi ders oldu...Asla ve asla kimseyi düşünmeyeceksiniz yok zor durumda kalırlar yok şöyle yok böyle demeyeceksiniz....Herşey sizin çıkar ve menfaatiniz doğrultusunda olmalı...Çünkü hayat acımasız ister özelde ister kamuda olsun kolayca harcanabilirsiniz...:34:

Valla kızlar ben çalışma hayatına 18 yaşında başladım.Şuan 31 yaşındayım...İş hayatında asla duygusal davranılmaması gerektiğini 30 yaşımda öğrendim.Geç oldu evet ama bana da iyi bi ders oldu...Asla ve asla kimseyi düşünmeyeceksiniz yok zor durumda kalırlar yok şöyle yok böyle demeyeceksiniz....Herşey sizin çıkar ve menfaatiniz doğrultusunda olmalı...Çünkü hayat acımasız ister özelde ister kamuda olsun kolayca harcanabilirsiniz...:34:

kesinlikle katılıyorum :kkk:
ben erken farkettim demek ki :32::32:

ben 4 kişilik ofis ortamını da biliyorum.kafa dengi bir patron hanım en az onun kadar kafa 3 çalışan 10m2lik odada huzur

kahkaha,gırla gidiyor.haliyle işler de güzel.bu salak patronlar bir anlasa çalışanımı motive edersem bana da kazancı olur diye

bir düşünse keşke..ama kurumsal yere değil hıyar ahmet in şirketine girersen olacağı bu..

kesinlikle katılıyorum :kkk:
ben erken farkettim demek ki :32::32:

Valla şanslısın cnm o zaman....İnsan 4 yıldır çalıştığı yerden (ki 5 senelik daha öncede bi geçmişi olan yer) şefiyle küstü diye kapı önüne konulunca anlıyor neyin ne olduğunu...Komik evet ama sebeb sadece bu...Ki ben ne fedakarlıklar yapmıştım şirkete...Yerime HALA eleman bulamamışlar 9 aydır ayrı mesele:27:..Ahım yerde kalmayacak çünkü..İnsanların ekmeğiyle oynamak böyle basit değil..Beter olsunlar, İFLAS etsinler inşallah:63:

ben 4 kişilik ofis ortamını da biliyorum.kafa dengi bir patron hanım en az onun kadar kafa 3 çalışan 10m2lik odada huzur

kahkaha,gırla gidiyor.haliyle işler de güzel.bu salak patronlar bir anlasa çalışanımı motive edersem bana da kazancı olur diye

bir düşünse keşke..ama kurumsal yere değil hıyar ahmet in şirketine girersen olacağı bu..

Ayyy süpersinnn:65::65::65::60::60::60:

Back
X