• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elemanları aşağlıyorlar

Valla şanslısın cnm o zaman....İnsan 4 yıldır çalıştığı yerden (ki 5 senelik daha öncede bi geçmişi olan yer) şefiyle küstü diye kapı önüne konulunca anlıyor neyin ne olduğunu...Komik evet ama sebeb sadece bu...Ki ben ne fedakarlıklar yapmıştım şirkete...Yerime HALA eleman bulamamışlar 9 aydır ayrı mesele:27:..Ahım yerde kalmayacak çünkü..İnsanların ekmeğiyle oynamak böyle basit değil..Beter olsunlar, İFLAS etsinler inşallah:63:

ben çıkalım daha yeni oldu.yerime gelenden bi an önce 1 ayı bitsinde gitsin diye gün sayıylar.geçende bana tekrar iş taklifi ettiler.dedim ı ı olmas :19::19::20: siz daha beni çoooooooooook arıcaksınız :10::8:

ben çıkalım daha yeni oldu.yerime gelenden bi an önce 1 ayı bitsinde gitsin diye gün sayıylar.geçende bana tekrar iş taklifi ettiler.dedim ı ı olmas :19::19::20: siz daha beni çoooooooooook arıcaksınız :10::8:

İyi yapmışsın ohhhh....Güzelim sen oradan kalbin kırık çıktıysan emin ol kimse duramaz senin yerinde ...Gelen geri gider...

İyi yapmışsın ohhhh....Güzelim sen oradan kalbin kırık çıktıysan emin ol kimse duramaz senin yerinde ...Gelen geri gider...

aslında fazla umursamadım.evde oturmyıım diye girdiğim bi işti.kendi işimde değil.amaaaan dedim son zamanlar ben niye kendimi üzeyim.zaten haydin ben gidiyom dedim çıktım :34::10:

ne terbiyesiz kendini bilmez insanlar var ya, ben böyle insanları kötü hallerde hayal edip gülüyorum biliyo musunuz kendi kendime; mesela tuvaletteyken sular kesilse ne yapar, böyle burnu havada mı oturur klozette, ya da herkesin içinde o yapmacık kahkahalarını atarken burnundan baloncuk çıksa? :1::1::1:

bizim patronun burnu havada bir arkadaşı gelmişti oturuyordu , benim bilgisayar çantamı gördü ve "aa çantan sünnetçi çantasına benziyooo" deyip kahkaha attı adam, ben de " ee babadan zengin değiliz çalışmamız lazım, ek iş sünnetçilik yapıyorum ben ,naparsın " dedim bozuldu..

Son düzenleme:
Kimse düşünmüyor ki Rabbim verdiği gibi almasınıda bilir. Para ve güç insanların ellerine imtihan için verilir, o para hiç bir zaman senin değildir.

babadan kalma zenginlikle ne oldum delisi olmuş zavallı.. kendi emeğini harcamadan kazandığı paranın havasını atar tabi.. ama bu dünyada veren allah öteki dünyada kat ve kat hesabını sorar böylelerinden...

eski işyerimizde çalıştığımızdan firmalardan biri adamda bir havalar bir cakalar ama allahım.. konuşması kırık kırık hali tavrı.. tuhaf bişeydi.. sonradan öğrendimki iç güveymiş kendileri ve havasını attığı zenginlikte kayınpederininmiş

Back
X