Elerinizin evlenmeden nceki ilikileri sizi etkiledi mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar nasıl etkılemez şaşıyorum insan bi lokmada olsa gııcıkk kapar yani. gerek yok eskilerin deşilmesine bugune bakmak lazmsada, eskiyi deşmemek gerek. yani ben deşersem agznın ortasına vurasım gelıoo gıcıkk bı durum bencee:)

Evet biliyodum ama beni üzecek sıkıntıya sokacak bir ilişkisi olmamış.
Hoş olsada eğerki sürekli önüme çıkmıyorsa bir şekilde üzülmekte gereksiz bence.
Ama eğerki kayınvalidem bunu kullanırsa ozaman iş değişir, hem eşime hem annesi beraber tepki verirdim.

benden öncesi önemli değil
sormadım sordurtmadımda
geçmişe mazi geleceğe niyazii şakkıdı

benim için öncesi de sonrasıda önemli

benim için sonrası önemli.benden öncesi eşimin uzatmalı ilişkisi olmuş herşeyi yaşamışlar,benim için de herşeyi görmüş,geçirmiş ve bilen bir erkek daha etkileyicidir.bir erkeğin ilki olmak istemezdim(özellikle cinsel yönden)

sevgilimin ilk ciddi ilişkisi benim. ailesiyle tanıştırdığı ilk kız benim. benden önce ciddi bi ilişkisi olmuş olsaydı birini beni sevdiği gibi sevmiş olsaydı takardım ben. elimde değil çok sorun ederim. benden önce çocuğu olan bi kadınla bir buçuk sene görüşmüş. bunu çooook sorun ettim. sadece amacı cinsellikmiş ama kadın sevmiş sevgilimi. bi kadını cinsel obje olarak kullanıp duygularını suistimal etmiş olması beni hala etkiler ve benden de büyük bi eksi aldı bu yüzden. ona hiç yakıstıramıyorum. 19 yasındaydım cahildim şimdi olsa asla yapmazdım dedi. hata olarak görüyor. o kadın da sevgilimle evlenmek istemiş. ailesi sahip çıkmamış. sevgilim elinden tutmayınca kendisini döven söven aldaıp duran kocasına geri döndü. şimdi hala kahır çekiyor. onun adına çok üzülüyorum ne yalan söyliim :delphin: ama anladiğim kadarıyla sevgilimi benden daha çok sevmiş. bebekler gibi bakarmış hasta olduğunda başını bekler sabahlara kadar saçlarını okşarmış. kaçalım buralardan demiş. sevgilim sevmediğini söylemiş. çok ağlamış. gururunu hiçe saymış ve sevgisi için çok savaşmış. bana beni sevmediğini evlenmeyeceğini söyleseydi bi dakka durmazdım :delphin: hiç bir zaman o kadın kadar sevemeyeceğim sevgilimi :delphin: ama sevgilim beni seviyor.. bu adaletsizlik gibi geliyor. o daha fazla hak etmişti gibi geliyor. ama sevgisi suistimal edildi..

bende sevgilimin 42786294782947 sevgilisi,ama ilk aşkıyım.

keşke diyorum,şöyle 3-4 kişiyle çıksaydı,ama ciddi olsaydı,

çünkü çok kişiyle olması onu daha olgun,oturaklı yapar diye düşünmüştüm ama değilmiş,onun ilk ciddi ilişkisiyim ve çok sürtüşmeler oluyor,bazen zıtlaştığımda ''ben bunu eski sevgilimle yaşamıştım,o bu tepkiyi vermişti,senin verdiğin tepki çok saçma'' diyemiyorum.

yani beni etkiledi ama kıskançlık anlamında değil,sonuçta benim 3. ilişkim o,bazen sarıp baştan filmi izlediğimi hissediyorum,keşke o da ilişkilerini benim gibi yaşasaydı.

ama tabi ilk olmanın verdiği avantajlar da var,

ben benden öncesi beni iilgilendirmez diyenlere katılmıyorum beni bal gibi de ilgilendirir.... kendinizi onların yerine koyun mesela yenii bir ilişkiye baslarken sevgilnize cok ilişkim oldu benim cinsellik dahil diyin bakalım kac erkek bizlerle ciddi düşünür onların bizden istedigi herseyi bizde onlardan istemek hakkına sahibizz beni nasıl görmek istiyorsa oda oyle olmalı

kesinlikle sana katılıorm benide ilgilendirir erkekler sevgilileriyle cinsellik yaşamayı isterler yaşarlarda sonrada evlendiği kızdan tertemiz olmasını beklerler benim kocamında ciddi ilişkisi oldu benimde bende onu kıskandım oda beni çooook kıskandı o ilişkimi hala hazmedemio bu durum benim çoook hoşuma gidio ilk zamanlar çok soru sordu bende inadına cinsellik hariç ne kadar tutkulu bir ilişkimiz olduğunu anlattım kıskançlık krizlerine giriodu ama belli etmemeye çalışıodu öpüştün mü?onunla die sordu :DDDkaydirigubbakcemile3

ben sormadım bile eşim de bana sormadı
merak da etmiyorum açıkçası

kıskanç oldugumdan ilgilendirdi valla beni eski sevgilileriii...nişanlımın 3.sevgilisiyim maleseff:) benden önce ikitane olmuş birinin resmini gördüm begenmedim allahtan ben daha güzelim:):):):):diger kızı göremedim malesef ama güzel deilmişşş..şahsen benden daha güzel olsalar kıskanırdım ne yalan diyeyim..cinsel olarak nişanlımın ilki olcam oda benim tabiki..ben deneyimli erkek istemem valla nsl ben onun ilkiysem oda benim ilkim olcak..cinsel konuda deneyimli lafını hiç dogru bulmuyorum neyin deneyimi ya her bi kısda farklı bşymi yapcak erkekler herkeste aynı şeyi yapıyorlarrr..vallaaa görüş açısı ama cinsel açıdan deneyimli erkekler midemi bulandırıyorrrrr..
ha bu arada hani saglıklı bi erkek neden belirli biyaşa kdr cinsel ilişkiye girmeski diyenler olmuş ben günaha inanan bi insanım..evlenmeden önce ilişkiye girmek erkek ve bayan içn haramdırr..bunu savundugum için bana ters geliyor önceden ilişkiye girlmesi hem nefsine insan az sahip olmalıı..herşeyin ilkini birbirimizde yaşamalıyıs...

Son düzenleme:
Beni hiç ama hiç rahatsız etmedi.. tememeli de...
Benden önce yaşanmış bitmiş ilişkileri neden kıskanayım ki.. Zaten sevse bitirmezdi onları...
Benim de eşimden nce ilişkilerim oldu hiçbirinin önemi yok benim için, onlar bitti eşim baki kaldı... Önemli lan çiftlerin geçmişte ne yaşadıkları değil beraberken ne yaşadıkları ne kadar mutlu oldukları ne kadar sadık olduklarıdır bence...

ne münasebet...kendimi tek gecelik kadınlarla kıyaslıcak kadar salak değilim....

bu söylediginiz cümleyi çok kınıyorum ne yani tek gecelik bayanlar insan degilmi...sonuçta onlarda insan ...böle demeye hakkınız yok tesüf ederim..

ne kadar rahatsınız hepiniz ya..
ben cok kıskancım, eski sınıf arkadaşlarından bile kıskanıyorum tartışma cıkarıyorum..
:( nolcak benim bu halim

ne kadar rahatsınız hepiniz ya..
ben cok kıskancım, eski sınıf arkadaşlarından bile kıskanıyorum tartışma cıkarıyorum..
:( nolcak benim bu halim

onceden bende kiskanctim..ama baktim ki gecmiste kalan birini kiskanmak sadece beni uzer.gereksiz birsey.gecmiste yasamanin anlamiy ok nasilsa o benim suan da diye dusunursen sorun olmaz.ha bayanin biri gelip onunla ozel olarak ilgilenirse bende o bayanla ilgilenirim o ayriii:)))

onceden bende kiskanctim..ama baktim ki gecmiste kalan birini kiskanmak sadece beni uzer.gereksiz birsey.gecmiste yasamanin anlamiy ok nasilsa o benim suan da diye dusunursen sorun olmaz.ha bayanin biri gelip onunla ozel olarak ilgilenirse bende o bayanla ilgilenirim o ayriii:)))

peki geçmişten gelen Bi Bayan gelip özel olarak ilgilense sen de onunla özel olarak ilgilenir miydin canım ? Benim Başıma geldi de, cidden çook can sıkıcı Bir durum. geçmişte kalmayı BeceremeyeBiliyor Bazı "eski sevgili"ler :hulya: gelip şuanın ortasına oturuyor.. eee şimdi ne olacak ?

peki geçmişten gelen Bi Bayan gelip özel olarak ilgilense sen de onunla özel olarak ilgilenir miydin canım ? Benim Başıma geldi de, cidden çook can sıkıcı Bir durum. geçmişte kalmayı BeceremeyeBiliyor Bazı "eski sevgili"ler :hulya: gelip şuanın ortasına oturuyor.. eee şimdi ne olacak ?

zor bi durum canim..esimin yada sevgilimin tavrina bakar ona gore de tepkimi koyardim..olmadi.hala mi araniyor o zaman haddini bildirirdim..benim sorunum eskilerle degil de kendini bilmez bazi kadinlar var onlarla.gerci panter gibiii gelip olaya el koyuyorum:))bu seferde benden arkadaslar korkuyor:)normalde sakinim disarda o yuzden sanirim:))

ya ilginçtir sevgilim bunaltıcak kadar kıskanç olmasına rağmen geçmişimdeki ilişkilerde neler yaşadığımı hiç sormadı,ama aksine ben inciğine cıncığına kadar sorar öğrenirim,bazı yaşadığı olayları anlatır hangi sevgilisi olduğunu kendi bile hatırlamazken ben ''ayşeydi yanındaki sevgilin.anlatmıştın geçen sene'' derim hafızama hayran kalır.

hatta ben ilişkileriyle ilgili sorular sorarım şöyle diyaloglarmız olur;

-edayla neden ayrıldınız?
-anlaşamadık ayrıldık
-ne! hani seni aldattığı için ayrılmıştın!
-ha evet..doğru
-bana yalan söyledin!!göstercem sana gününü!
-eee...şey...ama ama aşkım:1shok:

fazla takıntılıyım sanırsamohaoldumsmile

İlişkileri olmuş ama ilk ciddi ilişkisi benim geçmiş geçmiştir ilgilenmedim hiç

Back
X