- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aldatmak yeterde artarBiraz daha sabırlı davranıcam
Kocamdavgözum olsa zor olabilirdi ...uygun zamanı bekliyorum
Beni parasız pulsuz bıraktığıda yok
Amaaan aldatıldım diye hiç bedelsiz bırakmam :))
Merhaba ...öncelikle şunu belirteyim .45 yaşındayım..cogunuzun takıldığı durumda değilim...öyle yada böyle 30 seneye yakın senedir evliyim.kimse kusura bakmasın çok şeyi hazmettim ... en son evli kadınla ilişkisini yakaladım...ıpade tüm görüşmeler düşüyor ...2 Aydır foto çekiyorum iPad görüşmelerini .ayrıca başka kadınlarla ilişkiside var...yani artık sinsi davranıyorum ...bu arada beni ne maddi ne de manevi olarak kısıtlıyor...yurtdışı tatillerine kadar param pulum veriliyor...gece kaçta geldim sorgulamaz daha doğrusu soramaz yüzü YÖK...bana hiç ay aldatıldın cektin demeyin ...30 sene ben cektim evet parayı ben yıyıcem...ömrüm geçti ...bu saatten sonra maddi çıkarlarıma bakıyorum...bilen varsa yazsın.,,aldatılmada başka neler toplayabilirim...Evli kadına da dava açabilirmıyım tel konuşmalarından dolayı...foto yok sadece tel konuşma saatleri ve dakikaları var
Kadının kocasına söylesem ne olacak kocam umrumda değilki .kadının yuvası yıkılsa banane....faydası ne...kendi çıkarlarıma bakıyorum
Eleştirenlere cevap yazmam
Sadece ve sadece yol gösterecekler yazsın
Sevgiler
Bu arada 15 yaşında mı evlendiniz. 30 yıl derdini cekmissiniz. Şiddet falan da görmüyorumsaniz bosamayin. o da rahat edemesin.
Valla hukuki bilgim yok ama dusunceniz dogru ben olsam bende boyke yapardim sanırım. Umarim sizin istediginiz gibi olur aldatan iki tarafta cezasini bulur. Maddi anlamda tabi ki kendinizi düşünün.Merhaba ...öncelikle şunu belirteyim .45 yaşındayım..cogunuzun takıldığı durumda değilim...öyle yada böyle 30 seneye yakın senedir evliyim.kimse kusura bakmasın çok şeyi hazmettim ... en son evli kadınla ilişkisini yakaladım...ıpade tüm görüşmeler düşüyor ...2 Aydır foto çekiyorum iPad görüşmelerini .ayrıca başka kadınlarla ilişkiside var...yani artık sinsi davranıyorum ...bu arada beni ne maddi ne de manevi olarak kısıtlıyor...yurtdışı tatillerine kadar param pulum veriliyor...gece kaçta geldim sorgulamaz daha doğrusu soramaz yüzü YÖK...bana hiç ay aldatıldın cektin demeyin ...30 sene ben cektim evet parayı ben yıyıcem...ömrüm geçti ...bu saatten sonra maddi çıkarlarıma bakıyorum...bilen varsa yazsın.,,aldatılmada başka neler toplayabilirim...Evli kadına da dava açabilirmıyım tel konuşmalarından dolayı...foto yok sadece tel konuşma saatleri ve dakikaları var
Kadının kocasına söylesem ne olacak kocam umrumda değilki .kadının yuvası yıkılsa banane....faydası ne...kendi çıkarlarıma bakıyorum
Sevgiler
+1Ben neden boşanmak istediğinizi anlamadım peki ya o da bişeyler düşünüyorsa, madem karışan görüşen yok aman aldatıldım gururum incindi dueumunuz da yok bosanmadan devam edin adam elbet ölecek zaten herşey size kalacak
Ben bu durumda olsam yer içer gezer keyfime bakarım
her ıkı tarafada dava acabılırsınız elınızde goruntu ses kaydı telefon dokumu vs gıbı kesın kanıtlar varsa ama o kadar sene neden cektınız ve hala neden adamın parasını yeme derdındesınız ben onu anlamadım.Merhaba ...öncelikle şunu belirteyim .45 yaşındayım..cogunuzun takıldığı durumda değilim...öyle yada böyle 30 seneye yakın senedir evliyim.kimse kusura bakmasın çok şeyi hazmettim ... en son evli kadınla ilişkisini yakaladım...ıpade tüm görüşmeler düşüyor ...2 Aydır foto çekiyorum iPad görüşmelerini .ayrıca başka kadınlarla ilişkiside var...yani artık sinsi davranıyorum ...bu arada beni ne maddi ne de manevi olarak kısıtlıyor...yurtdışı tatillerine kadar param pulum veriliyor...gece kaçta geldim sorgulamaz daha doğrusu soramaz yüzü YÖK...bana hiç ay aldatıldın cektin demeyin ...30 sene ben cektim evet parayı ben yıyıcem...ömrüm geçti ...bu saatten sonra maddi çıkarlarıma bakıyorum...bilen varsa yazsın.,,aldatılmada başka neler toplayabilirim...Evli kadına da dava açabilirmıyım tel konuşmalarından dolayı...foto yok sadece tel konuşma saatleri ve dakikaları var
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?