Eleştiri değil ...avukat yorumu istiyorum

Eger tüm bu olanlar umrunda değilse gercekten yani uzulmuyosan en iyisini yapıyorsun abla.

Biraz daha sabırlı davranıcam
Kocamdavgözum olsa zor olabilirdi ...uygun zamanı bekliyorum
Beni parasız pulsuz bıraktığıda yok
Amaaan aldatıldım diye hiç bedelsiz bırakmam :))
Aldatmak yeterde artar
Hakkınız olanı alın tabi

davayı aldatmadan yani zinadan açamazsınız çünkü cinsel ilişki kanıtınız yok
çok fazla kadınla ilişkisi olduğu için haysiyetsiz hayat sürmeden açılabilir ancak o neddene dayanmak için de evlilik birliğinin sizin için çekilmez hale gelmesi lazım ama
aldatmaları bildiğiniz halde birlikte yaşamaya devam ediyorsunuz ben karşı taraf avukatı olsam bunu size karşı kullanırdım
öyle büyük tazminatlar da hayal etmeyin
bence beklemek size bir şey kazandırmaz

konu sahibi avukat yorumuna ne gerek onu anlamadım zaten koca bir 30 yıl yaşamışsınız adamın parasını da yiyorsunuz ,kısasa kısas da yapıyorsunuz, birbirinize sorgulma da yok kaç da geldin ,kimleydin vs vs , iki tarafında ne yaptığı iki tarafında umrunda değil sorun ne ?

Geçenlerde bir video izlemistim film sahnesi herhalde. Kadın 30 yıllık kocası tarafından aldatılıyor kendi kizkardesiyle hemde. Ve erkek çocuklarına diyor ki eğer karilarinizi aldatacaksaniz onları şimdi aldatin en azından toparlanacak kadar ömürleri olur bütün hayatlarını sizin için harcadiktan sonra size en çok güvendikleri zaman onları bırakıp gitmeyin

O sahne geldi aklıma yazdıklarınızı okuyunca. İyi yapıyorsunuz kesinlikle yapacağınız herşeyi hak etmiş.

Bu arada 15 yaşında mı evlendiniz. 30 yıl derdini cekmissiniz. Şiddet falan da görmüyorumsaniz bosamayin. o da rahat edemesin.

Ben olsam ben de boşanmam

Tazminat iyi olsa bile yiyince biter

Boşanmayıp hayatımı yaşardım Amalfi senin Napoli benim takılırdım kafamın kestiği biri olunca da flört ederdim

Neden bir avukata sormak yerine burdasınız ?
Yanii belli ki akıllı bir kadına bezniyorsunuz, biz burda ne desek boş.
Size sadece maddi manevi tazminat davası açabilirsin deriz okadar.
Bir kaç tane avukat arkadaş vardır belki cewap vermişte olabilirler size burdan okumadım sayfaları tek tek ama siz en iyisi sağlam bir avukata gidin ve ne yapmanız gerektiğini reel anlamda sorun...
Bu telefon mesajları yeterli mi?
Başka ne yapmam lazım?
Dedektif tutayım mı? Gibi gibi şeyler...
P purplem

çok akıllıca davranmıssın
tabiki o kadar zaman sonra tüm maddi seyleri sen hak ettin sen kullanacak yiyeceksin cok arastırmacı ol sor arsatır ve
tüm haklarını al

Ben neden boşanmak istediğinizi anlamadım peki ya o da bişeyler düşünüyorsa, madem karışan görüşen yok aman aldatıldım gururum incindi dueumunuz da yok bosanmadan devam edin adam elbet ölecek zaten herşey size kalacak

Ben bu durumda olsam yer içer gezer keyfime bakarım

Valla hukuki bilgim yok ama dusunceniz dogru ben olsam bende boyke yapardim sanırım. Umarim sizin istediginiz gibi olur aldatan iki tarafta cezasini bulur. Maddi anlamda tabi ki kendinizi düşünün.

+1
siz boşanacaksınız hakimin verdiği ile yetinip yeni gelen kadın balını kaymağını yiyecek

Eski konulara da bakınca içim bi tuhaf oldu siz senelerdir dayak hakaret aldatma üçgeninde yaşıyorsunuz

30 senedir aldatılıp eyvallahı çektiyseniz, siz de hayatınızı yaşadıysanız kimsenin donuna kadar alabileceğinizi sanmıyorum. İnsanlar saf mı size bu kadar mal mülk versin, karşı taraf 30 senedir durumdan memnun yaşadığınızı kullanacaktır size karşı. Boşanmayıp kafanıza göre yaşamaya devam ederek daha karlı çıkarsınız maddi olarak. Ayrıca arkadaşların " helal olsun" yorumlarını da pek anlamadım, 30 senedir bilmemkaç kadınla bilmemkaç kez aldatılıp, adamın parası için evli kalıp, hala boşanmak için sözümona doğru zamanı beklemek çok da matah bir şey değil.

her ıkı tarafada dava acabılırsınız elınızde goruntu ses kaydı telefon dokumu vs gıbı kesın kanıtlar varsa ama o kadar sene neden cektınız ve hala neden adamın parasını yeme derdındesınız ben onu anlamadım.
senelerın acısını cıkarıyorsanız belkı zamanında sıze karısıyor yada sızı kısıtlıyordu maddı manevı bosanmayın o zaman , yok gıbı davranın gezın tozun alısverıs yapın sonucta para sıkıntısı yok ....
ama kendınıze gercekten deger verıyorsanız acılen bosanın, alacaksanız alın nafaka tazmınat ne hakkınız varsa ve arkanıza bıle bakmayın kı ben olsam parasında pulunda gozum olmazdı kendımı o kadar kucuk dusuremem yanı parası var dıye bır sn bıle katlanamam benı aldatan adama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…