- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Jessey, yanlış bilmiyorsam avukatsın. .
Hal böyleyse oturup ölmesini beklemek (halihazırda bir sevgili yoksa) daha mantıklı değil mi ? Adam öldüğü vakit sahip olacağı malların yüzdesi nedir ?
Yaa yine sebep kv imiş meğerbu arada capkınlık bılımsel olarak kanıtlanmıs ...
gen bozukluguymus
aldatılan kadın kulagından tutup doktora aldatan mahluku goturunce ılac tedavısıyle duzeltılıyormus
bunla kım ugrasır bılmem de erkegın gecmısıne ınıyorlar ve sorunu erkegın annesınde yanı kayınvalıde de buluyorlar
anne ogul arasındakı yanlıs ıletısımden dolayı olusamayan ınsanlık ,gelısemeyen beyın sonucuna varılmıs...
bılgı daaarrrcıgımızı da gelıstırdıgımıze gore saydırmaya devam edebılırız
Jessey, yanlış bilmiyorsam avukatsın. .
Hal böyleyse oturup ölmesini beklemek (halihazırda bir sevgili yoksa) daha mantıklı değil mi ? Adam öldüğü vakit sahip olacağı malların yüzdesi nedir ?
Doğru söylüyorsun ama konu sahibinin gençliği gitmiş bu uğurda .çıkar bir yol arıyor ..gitmek en onurlu davranış olurdu şu durumda ama öyle dümdüz gitmek istemiyor belli ki ..eskiden avukattım
ben olsaydım her türlü boşanırım kendimi aşağılayamam böyle bir adamın karısı olarak
kimin kimden önce öleceği belli değil
ya kadın hayatını istediği gibi yaşamadan adamdan önce ölürse
miras payı adamın altsoyu ve üstsoyunun varlığına göre değişir
Yalniz adam ölünce de malların tümü kadına kalmiyormus :))) zaten illa ki vardır mirascilari ama hatırı sayılır bir miktarsa ve yukariyla kontrat varsa hala bekleyebilir tezini savunuyorumEvet en mantıklısı bu, kocadan geçtim diyo e daha ne ye iç gez ortalığı bulandırma paraysa zaten var kredi kartını patlatmaya devam et
Hakimlerin cok yuksek miktarda tazminat vermiyor.
Eger siz anlasmali bosanmiyorsaniz istediginiz nafaka miktarini esiniz onaylamazsa hakim re'sen karar verebilir.
200 tl gibi komik rakamlarda cikiyor.
O yuzden bu tazminatlardan cok fazla medet ummayin.
Zinayi kanitlarsaniz isiniz kolay ama cinsel birliktelik sart.
Siz onu affetmisseniz bunlardan dava acmaya hakkiniz yok. Affettiginize dair en ufak bir kanit bile aleyhinize olur
12 sayfa yorum var. Konu sahibi tenezzül edıp tek cevap yazmamış
Ben avukatimAvukat değiliz ya belki ondandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?