Eleştiri değil ...avukat yorumu istiyorum

Jessey, yanlış bilmiyorsam avukatsın. .

Hal böyleyse oturup ölmesini beklemek (halihazırda bir sevgili yoksa) daha mantıklı değil mi ? Adam öldüğü vakit sahip olacağı malların yüzdesi nedir ?

Evet en mantıklısı bu, kocadan geçtim diyo e daha ne ye iç gez ortalığı bulandırma paraysa zaten var kredi kartını patlatmaya devam et

Valla bende destekledim sizi yorumları okumadım ama

Uzunca bir evlilik aldatan es arada sevgi yok sanırım artık o halde canına okuyun nasılsa suçlu olan o herşeyi biriktirin kanıt olarak ardından tekmeyi basın

O kadının da yuvası yıkılsın hatta herkese ifşa edin ona da tazminat davası acın beter edin

Ama gelişmelerden de bizi de haberdar edin

Eee adalet yerini bulsun

Helal olsun size

Yaa yine sebep kv imiş meğer

Jessey, yanlış bilmiyorsam avukatsın. .

Hal böyleyse oturup ölmesini beklemek (halihazırda bir sevgili yoksa) daha mantıklı değil mi ? Adam öldüğü vakit sahip olacağı malların yüzdesi nedir ?

eskiden avukattım
ben olsaydım her türlü boşanırım kendimi aşağılayamam böyle bir adamın karısı olarak
kimin kimden önce öleceği belli değil
ya kadın hayatını istediği gibi yaşamadan adamdan önce ölürse
miras payı adamın altsoyu ve üstsoyunun varlığına göre değişir

Doğru söylüyorsun ama konu sahibinin gençliği gitmiş bu uğurda .çıkar bir yol arıyor ..gitmek en onurlu davranış olurdu şu durumda ama öyle dümdüz gitmek istemiyor belli ki ..

Ben olsam boşanır yeni sevgili yapardım ..şimdi bile bu şansı devam ediyor :))

Evet en mantıklısı bu, kocadan geçtim diyo e daha ne ye iç gez ortalığı bulandırma paraysa zaten var kredi kartını patlatmaya devam et
Yalniz adam ölünce de malların tümü kadına kalmiyormus :))) zaten illa ki vardır mirascilari ama hatırı sayılır bir miktarsa ve yukariyla kontrat varsa hala bekleyebilir tezini savunuyorum

Konu sahibi gurur onur meselesine dökse işi, zamanında boşardı. Hani şu halde maddi bir kapıyı kapatmaktan öte gitmez adamla boşanması ki kadın da bunu istiyor yani maddiyat.

İlk defa boşama diyorum ve hala arkasındayım. Alan veren razı durumu var ortada çünkü yanlışı veya eksiği yoksa konu sahibinin.

Nihayet sonunda bitanesi çıkıp aldatildim ve parasi da benim hakkim diyebildi... dogru yoldasin bende katiliyorum madem beni aldatmayi goze aliyorsa yuklu tazminat odemek zorunda diger kadina da açın o da ödesin

Hakimlerin cok yuksek miktarda tazminat vermiyor.
Eger siz anlasmali bosanmiyorsaniz istediginiz nafaka miktarini esiniz onaylamazsa hakim re'sen karar verebilir.
200 tl gibi komik rakamlarda cikiyor.
O yuzden bu tazminatlardan cok fazla medet ummayin.
Zinayi kanitlarsaniz isiniz kolay ama cinsel birliktelik sart.

Siz onu affetmisseniz bunlardan dava acmaya hakkiniz yok. Affettiginize dair en ufak bir kanit bile aleyhinize olur

30 senedir bu şekilde sürüyormuş affede affede gelmiş hakim demez mi akıl başa yeni mi geldi diye, hani 44 yaşında mağdur değildin 45 yaşında birden gurur mu geldi?

Ses kayıtları yazışmalar varsa tamamdır. Çocuğunuz varsa elinden almayı düşündüğünüzü sanmıyorum çünkü anladığım kadarıyla eşinizi sevmiyorsunuz sadece bi tanidik, arkadas gibi. Kolayca bosanabilirsiniz ama burda olay yaptığı yanına kar kalmasın, o kadar da kolay olmasın düşüncesi. Bence de güzel bi yoldasınız.

Ben helal olsun vs diyemeyeceğim Maddi çıkarlarınız için zamanında boşanmamışsınız, bunu bile bile parasını yiyip güzelce sağda solda ezmissiniz... Aldatma girişimleri, sizdn başka kadınlara bakma vs gibi durumları sindirmiş üzerine bir de Aldatılmışsınız sanırım yine affettiniz eşinizi o zamanlar... Eşinize kin duyacağınıza kızı nasıl rezil ederim diye düşünüp durmussunuz bir de üzerine kocamı seviyorum gibi savunmalarınız olmuş ...

Sizin zeki olduğunuz kadar gece 12de eve gelmenize ses çıkarmayan bir adamda muhtemelen zekidir sizin hamle yapmanızı ve boşanma durumunda bu şekilde rahat yaşantınızı öne süreceginden zerre şüphem yok...

Siz bu işi zamanda ilk şiddet gördüğünüzde, ilk aldatıldığınızda hatta ilk hakaret yediğiniz zaman yapacaktınız...

Ben güçlü bir kadın değil de çıkarları uğruna aldatılmayı, şiddet görmeyi göze almış güçsüz birisi görüyorum karşımda...

30 sene susmuş herşeyi sineye cekmissiniz bir 30 sene daha çekersiniz ben o potansiyeli gördüm sizde...

Kolay gelsin...

Bir diğer hususta şu, nice kadın delil topladım diye ayaklanıyo sonra bir bakıyorsun özel hayat gizlilik falan diye karşı dava açılıyo, var bunun örnekleri azcık Google araması yeterli olur

Bunca sene susmuş bir kadının kocamdan geçtim dediği noktada yapması gereken tek şey hiçbir şey yapmamaktır, hayatına devam eder yer içer gezer harcar adam ondan önce ölürse de tüm malına sahip olur yok kadın adamdan önce ölürse de yediği içtiği gezdiği yanına kar kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…