Eleştiri değil ...avukat yorumu istiyorum

Benim de hukuki bilgim yok ama yapılan şey mantıksız. En baştan beri kanıtınız varsa hakim 30 sene niye bekledin diye soracaktır, eşinizin de eli armut toplamayacaktır haliyle. Zaten donuna kadar alma diye bir şey yok benim bildiğim kanunlarda "dava açanın diğerinden zenginleşmesi" mi ne öyle bir kanun var (tam adını yazamamış olabilirim düzelten olursa sevinirim). Yani eşinizden daha zengin duruma zaten geçemezsiniz. Kendi içinizde çelişiyorsunuz. Zaten 30 sene sindirmişsiniz parasını yiyorsunuz adamın bir fark yok ki. Ya bu düzene aynen devam edin ya da parasından geçin benim özgürlüğüm, gururum önemli deyip boşanın.

Ben de bunları yazmak istedim ama incitmek istemedim, durum bu yani vay giden gençliğe, ben gezdiğimi yedigimi yurtdışını falan kar sayamazdım

Kaldı ki adam saf mi gece 2de geliyorum karışmıyo yüzü yok demiş, yüzü olmayan utanacak adam 30 senedir bu naneleri yemez, belli ki o da kullanacak bu tip şeyleri

Avukat değilim ama yazicam :) eleştirme dedin elestiricem

O kadar sene neyi bekledin ? Tekrar evlenip mutlu olmayı deneyebilirdin. .yine tazminat davası açar, donuna kadar da alırdın ..(eleştiri bitti:)

Helal olsun sana ..cesaretli kadınları severiz ..maddi manevi tazminat davası açabilir, aldatmaya dahil olan kadınları da dava edip ,tazminat alabilirsin ..hakkındır, doya doya ye ! Karşılarına geçip nispet de yap ...ohhh sefan olsun ..

Bu durumda boşanmak mantıklı gelmedi bana. Madem derdiniz maddi olarak onu sömürmek, aynen sömürmeye devam edin o halde. Birden ne değişti de aldatmalarını belgeleyip boşanmak aklınıza geldi? Bu akıl 30 yıldır neredeydi derler adama hani.

Ben yerinizde olsaydım muhtemelen boşanmaz keyfime bakardım eğer derdim paraysa hani. Bir de şiddet middet vs yoksa yani kafan rahatsa boşanıp napıcan? Amaç paraysa harcamaya devam ablacığım ne diyim.

"Tazminatın zenginleştirme aracı olmaması"

Sevgili ablam bence doğru yoldasın. Buradan da destek alın ama iyi bir avukatla birebir de görüşün.

Esinize maddi manevi tazminat ve yuklu miktarda nafaka istemiyle bosanma davasi actiginizda es zamanli olarak diger kadinada tazminat davasi acma hakkiniz var.

Boşanma evli iken bekar hayatını yasa ...
Delillerini topla, yok etme bir gün gerekir ise manevi tazminat davası acarsiniz...
Dilediğiniz gibi gezin,eglenin..
Madem çok cektiniz sefa sürün..

Üzüldüm
Bu kadar sene onu çekmenize üzüldüm.
Bu kadar güçlü duruyor olmanız belki yaşadıklarınızdan...
İnsanın en güzel yaşları gidiyor 30 senede...
Delil toplarken siz yine de kendinize altın döviz gibi değerli şeyler alın ,adınıza bir hesaba yatırmayın ama..
bu kadar sene aldatılmaya göz yumduğunuz için olumsuz bir durum oluşursa en azından kenarda bir birikiminiz olsun.
Kendinize mutlaka yatırım yapın.
Bu kadar sene hep kahrını çekmişsiniz boşanmak onu da rahatlatabilir bir yandan bakınca
Bundan sonraki hayatında evlenmek istemiyorsanız,şiddet yoksa artık boşanmayın ,parasını yemeye devam edin ama bir yandan ne olur ne olmaz diye kendinize birikim yapın.
Ama derseniz ki ben evlenip Mutlu olmak istiyorum hemen ayrılın.
Böyle bir Ada'm mutlaka boşanırlen sizin eve geç gelmelerinizi delil gösterir.
İnşallah Bundan sonra çok Mutlu ve huzurlu olursunuz Sefa sürersiniz...

Eşinizin zina yaptığını kanıtlarsanız hem edinilmiş mallardan hak alamaz veya az alır.
Hakimler her delili kabul ediyor. Maddi manevi tazminat davasi acarsiniz. 3.kişiyede açabilirsiniz.

Teoride iyi fikirde,pratikte o tuttuğum kulağı, lağım çukurunun başında bırakırım ancak.Çıkabilirse kendi gitsin nereye isterse

Uygun zamanı bekliyorum...ne kocası hiç bu saatten sonra kimsenin donu gömleğiyle uğraşamam:)
Ay abla helal olsun. Ayakta alkışlıyorum. Şaşkınim mutluyum senin gibi bir kadın gördüğüm için.
Hele son yazdıkların bu cümle bitirdi beni. uğraşma bence de . Bundan sonra kendi hayatını yaşa. Ohh miss

Valla elestirilecek bir sey goremedim alabildigin ne varsa al yani. Burada aman gurur yaptim biseyi lazim degil diyenlere kiziyoruz.

Madem maddi durumu var bosanma olayi baslamadan mucevher tarzi birseyler mi aldirsaniz acaba. Veya belgelenemeyecek toplu paralar.

Donuna kadar almak yurdum kadınının iç soğutmak için kullandığı bir deyimdir :) yani hepimiz biliyoruz belki de varlığın sadece 10/1 ine sahip olacagini .. maksat ne kadar sömürebiliyorsa sömürsün. .giden gençliğin de bir bedeli olacak ..şahsım adına bu kadar bekler miydim ,hayır ..donsuz gezer ,donuna tenezzül etmezdim. .ama ablamız (neler yaşadığını bilemeyiz ) sabretmis yada buna mecbur bırakılmış ..her halükarda şuan ilk yapması gereken kendini garantiye almak ..hakkıdır da !

Burda okumuyor muyuz ,ölüm korkusu,çocuğundan ayrılma korkusu yada baba evindeki maddi imkansızlıkları ? Benim icin hicbiri sebep degil ..belli ki konu sahibi icin sebep ..işte bunu bilmeden yargilayamam. .geç de olsa kendini kurtardığı için anca tebrik ederim . Yine burda okuyoruz ,kaç yaşına gelmiş bosanamiyor ,korkuyor ,sıfırdan baslayamiyor. ..bir dünya insan ..yurekliliginden ötürü helal olsun diyorum. Bu savaşı bırakma konu sahibi abla ..zafere giden yolda herşey mubahtir. .

Jessey, yanlış bilmiyorsam avukatsın. .

Hal böyleyse oturup ölmesini beklemek (halihazırda bir sevgili yoksa) daha mantıklı değil mi ? Adam öldüğü vakit sahip olacağı malların yüzdesi nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…