30 senedir aldatılıp eyvallahı çektiyseniz, siz de hayatınızı yaşadıysanız kimsenin donuna kadar alabileceğinizi sanmıyorum. İnsanlar saf mı size bu kadar mal mülk versin, karşı taraf 30 senedir durumdan memnun yaşadığınızı kullanacaktır size karşı. Boşanmayıp kafanıza göre yaşamaya devam ederek daha karlı çıkarsınız maddi olarak. Ayrıca arkadaşların " helal olsun" yorumlarını da pek anlamadım, 30 senedir bilmemkaç kadınla bilmemkaç kez aldatılıp, adamın parası için evli kalıp, hala boşanmak için sözümona doğru zamanı beklemek çok da matah bir şey değil.
Avukat değilim ama yazicam :) eleştirme dedin elestiricemMerhaba ...öncelikle şunu belirteyim .45 yaşındayım..cogunuzun takıldığı durumda değilim...öyle yada böyle 30 seneye yakın senedir evliyim.kimse kusura bakmasın çok şeyi hazmettim ... en son evli kadınla ilişkisini yakaladım...ıpade tüm görüşmeler düşüyor ...2 Aydır foto çekiyorum iPad görüşmelerini .ayrıca başka kadınlarla ilişkiside var...yani artık sinsi davranıyorum ...bu arada beni ne maddi ne de manevi olarak kısıtlıyor...yurtdışı tatillerine kadar param pulum veriliyor...gece kaçta geldim sorgulamaz daha doğrusu soramaz yüzü YÖK...bana hiç ay aldatıldın cektin demeyin ...30 sene ben cektim evet parayı ben yıyıcem...ömrüm geçti ...bu saatten sonra maddi çıkarlarıma bakıyorum...bilen varsa yazsın.,,aldatılmada başka neler toplayabilirim...Evli kadına da dava açabilirmıyım tel konuşmalarından dolayı...foto yok sadece tel konuşma saatleri ve dakikaları var
Kadının kocasına söylesem ne olacak kocam umrumda değilki .kadının yuvası yıkılsa banane....faydası ne...kendi çıkarlarıma bakıyorum
Eleştirenlere cevap yazmam
Sadece ve sadece yol gösterecekler yazsın
Sevgiler
"Tazminatın zenginleştirme aracı olmaması"Benim de hukuki bilgim yok ama yapılan şey mantıksız. En baştan beri kanıtınız varsa hakim 30 sene niye bekledin diye soracaktır, eşinizin de eli armut toplamayacaktır haliyle. Zaten donuna kadar alma diye bir şey yok benim bildiğim kanunlarda "dava açanın diğerinden zenginleşmesi" mi ne öyle bir kanun var (tam adını yazamamış olabilirim düzelten olursa sevinirim). Yani eşinizden daha zengin duruma zaten geçemezsiniz. Kendi içinizde çelişiyorsunuz. Zaten 30 sene sindirmişsiniz parasını yiyorsunuz adamın bir fark yok ki. Ya bu düzene aynen devam edin ya da parasından geçin benim özgürlüğüm, gururum önemli deyip boşanın.
"Tazminatın zenginleştirme aracı olmaması"
Teoride iyi fikirde,pratikte o tuttuğum kulağı, lağım çukurunun başında bırakırım ancak.Çıkabilirse kendi gitsin nereye istersebu arada capkınlık bılımsel olarak kanıtlanmıs ...
gen bozukluguymus
aldatılan kadın kulagından tutup doktora aldatan mahluku goturunce ılac tedavısıyle duzeltılıyormus
bunla kım ugrasır bılmem de erkegın gecmısıne ınıyorlar ve sorunu erkegın annesınde yanı kayınvalıde de buluyorlar
anne ogul arasındakı yanlıs ıletısımden dolayı olusamayan ınsanlık ,gelısemeyen beyın sonucuna varılmıs...
bılgı daaarrrcıgımızı da gelıstırdıgımıze gore saydırmaya devam edebılırız
Ay abla helal olsun. Ayakta alkışlıyorum. Şaşkınim mutluyum senin gibi bir kadın gördüğüm için.Uygun zamanı bekliyorum...ne kocası hiç bu saatten sonra kimsenin donu gömleğiyle uğraşamam:)
Jessey, yanlış bilmiyorsam avukatsın. .davayı aldatmadan yani zinadan açamazsınız çünkü cinsel ilişki kanıtınız yok
çok fazla kadınla ilişkisi olduğu için haysiyetsiz hayat sürmeden açılabilir ancak o neddene dayanmak için de evlilik birliğinin sizin için çekilmez hale gelmesi lazım ama
aldatmaları bildiğiniz halde birlikte yaşamaya devam ediyorsunuz ben karşı taraf avukatı olsam bunu size karşı kullanırdım
öyle büyük tazminatlar da hayal etmeyin
bence beklemek size bir şey kazandırmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?