elevit kullanan arkadaşlar

genciza

annesinin sosisi o :)
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
4.158
143
688
43
İstanbul
arkadaşlar doktora gittiğimde bana elevit verdi.günde 1 tane içiyorum.ama içtiğim günden beri çok afedersiniz tuvaletim çok koyu geliyor.internetten biraz araştırdım, demir almak koyulaştırabilirmiş.sizdede böyle bişey oluyormu yoksa benimki başka bişeydenmi kaynaklanıyor acaba.

arkadaşlar doktora gittiğimde bana elevit verdi.günde 1 tane içiyorum.ama içtiğim günden beri çok afedersiniz tuvaletim çok koyu geliyor.internetten biraz araştırdım, demir almak koyulaştırabilirmiş.sizdede böyle bişey oluyormu yoksa benimki başka bişeydenmi kaynaklanıyor acaba.

ilk ilacın mıydı elevit?bana da elevit verdi ya aynı şekilde benimde çok koyu demekki ondan canım tesadüf olamaz ikimizinde:1hug:

elevitte demir olduğu için dışkıyı koyulaştırıyor kızlar.korkulacak bir durum yok.
ayrıca kabızlık da yapabiliyor.
mümkünse gece yatarken içerseniz daha faydalı olur hem gündüz iştah sorunu yaşamazsınız.biraz iştah açıyor da:)

galiba hakLısınn ya elevit kullanmaya başladıktan sonra iştahım çok artttı her gören kilo almışsın diyor yaaaa

aaa o sorun ondanmı kaynaklanıyomus bende merak edıyordum
evet canım aynısı banada oldu demekkı elevıttenmıs :uhm:

benimki centrum 21 verdi hem pahalıydı 25 lira hemde 30 kilo almama neden oldu içöenler varsa içmesinnnn

bu elevıt kılomu aldırıyo benım ıstahım ondan acıldı demekkı aksam ıceyım ozaman ama uzerınde sabah yazıyo

pardon varmış 13 haftalIk sın sen kaç kiLo aldın hamileliğinden beri?

5 kılo aldım canım cok almısım dımı
ılk hamıle oldugumu ogrendıgımde 70 kıloydum 2 gun sonra tartıldım 73 2 hafta oncede 75 oldum hala 75 ım hızlı aldım sımdı durdu bakalım ne olucaksen ne kadar aldın

ßenim 6+3 canım ßende bayramdan sonra gidicem kontrole asLında bu hafta içi gitmem lazımdı ama bayramdan ve işlerden dolayı erteledim en azından biraz daha büyümüş olur bebişim gördüğümde .

ßen şimdiden elevitten mi anlamadım ama kilo aldım ya .sen de de oLmuşmuydu başlarda?

demir içeren bütün ilaçlar yapar bunu kabızlıkta yapabilir dikkat edin...sevgiler...

ßenim 6+3 canım ßende bayramdan sonra gidicem kontrole asLında bu hafta içi gitmem lazımdı ama bayramdan ve işlerden dolayı erteledim en azından biraz daha büyümüş olur bebişim gördüğümde .

ßen şimdiden elevitten mi anlamadım ama kilo aldım ya .sen de de oLmuşmuydu başlarda?

12 haftaya kadar folık asıt kullandım 12 den sonra elevıt ılk aylarda elevıtmı verıyorlar folık asıt dıye bılıyorum:uhm:

Back
X