Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar doktorum folik asiti kestikten sonra elevit kullanmamı söledi bayramın ilk gününden beri kullanmaya başladım fakat tuvaletim koyu renklil olmaya başladı acaba ilaçla bir ilgisi varmıdır yada sizede oldumu aynısı?prospektüsünü okudum ama böle bişi yazmıyor.
kızlar doktorum folik asiti kestikten sonra elevit kullanmamı söledi bayramın ilk gününden beri kullanmaya başladım fakat tuvaletim koyu renklil olmaya başladı acaba ilaçla bir ilgisi varmıdır yada sizede oldumu aynısı?prospektüsünü okudum ama böle bişi yazmıyor.
mrh kızlar ben yakın zamanda nasip olursa bebek istiyorum bu yüzden bugün elevit aldım ve başlayacagım acaba buna bağlı kilo artışım olur mu ki :96::96::96: