elevit kullananlar sizdede aynı sorun oldumu?

busem68

çok şükür Allah'ım
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
1.332
6
158
İstanbul
kızlar doktorum folik asiti kestikten sonra elevit kullanmamı söledi bayramın ilk gününden beri kullanmaya başladım fakat tuvaletim koyu renklil olmaya başladı acaba ilaçla bir ilgisi varmıdır yada sizede oldumu aynısı?prospektüsünü okudum ama böle bişi yazmıyor.

kızlar doktorum folik asiti kestikten sonra elevit kullanmamı söledi bayramın ilk gününden beri kullanmaya başladım fakat tuvaletim koyu renklil olmaya başladı acaba ilaçla bir ilgisi varmıdır yada sizede oldumu aynısı?prospektüsünü okudum ama böle bişi yazmıyor.

arkadaşım selam,elevitin içindeki demirden dolayı sanırım koyu renkli oluyor moralini bozma,kaç aylık hamilesiniziAllah tamamına erdirsin,inşallah.

cnm ben de kullanıyorumeleviti 13haftalık hamileyim. başlarda bende de aynı şeyi yaptı, ishal de yaptı 1hafta falan. ama sonra geçiyo merak etme :)

mrb ben 35 haftalık hamileyim elevit kullanıyorum benimde koyu renkte ve ishal gibiyim daha önce medagyn kullanıyordum onda simsiyahtı tuvaletim ve kabızdım elevite geçtikten sonra rengi açıldı biraz ama bu seferde tuvalete zor yetişiyorum..

vitamin ve demir haplarından dolayı koyu renk olması normal bende de elevit kabız yapmıştı:)sonra doktorum değiştirdi çok şükür öle bi problem yok ama benımde dışkım koyu çıkıyo.korkulucak hiç bişey yok.:)

evet ben doğumdan sonra da kullandım ama genede başka bir nedeni olup olmadığını öğrenmek için doktorunuzu bilgilendirmenizi tavsiye ederim

1.5 aydır bende Elevit kullanıyorum yazmış olduğun belirti bende de var.Korkulacak birşey değil canım.

tşkkr ederim arkadaşlar içim rahatlı şükür aklıma herşey geliyodu yorumlarınız çok ama çok teşekkür ederim.

ben de elevit kullanıyorum bir de demir hapı ferrum fort.ikisi birleşince süper ikili oluyo heralde simsiyah :))) korkulacak bişi diil.doktor yazarken zaten söylemişti bana dışkılama siyah olacak normal endişelenmeyin diye.

bende ferro sanol ve elevit kullanıyorum benimde aynı şekilde koyu renkli ama çok şükür kabızlığım yok hergün 1-2 kere çıkıyorum tuvalete en azından ama bazen bendede ishal oluyor 2-3 gün kadar sonra geçiyor

evet ilaçtan cnm içindekşivi tamin ve demirler idrar rengini ve kokusunu değiştiriyor..bende oğlumda kullandım aynısı oldu.oğlum şimdi 20 aylık ve 11haftalık hamileyim henüz folik asite devam ediyorum şimdi..

mrh kızlar ben yakın zamanda nasip olursa bebek istiyorum bu yüzden bugün elevit aldım ve başlayacagım acaba buna bağlı kilo artışım olur mu ki :96::96::96:

mrh kızlar ben yakın zamanda nasip olursa bebek istiyorum bu yüzden bugün elevit aldım ve başlayacagım acaba buna bağlı kilo artışım olur mu ki :96::96::96:

merhaba canım, sen hamile kalmadan neden kullanacaksın elevit i? bebek istiyorsan önce folik asit kullanman gerek, vitamini doktor gerekli görürse 3. aydan sonra veriyor.

bende şuanda kullanıyorum zaman zaman az su içtiğimde benimde koyu renk oluyor.Sorun değil bence.Ama ilk kullandığım zamanlarda kabızlık sorunu yaşattı bana :50:

Back
X