Merhabalar.Oncelikle beni kinamayin yazacaklarim kotu seyler degil.Benim babam allah razi olsun cok eli aciktir herkese elinden geldigince yardim eder bu yasimiza kadar hicbir seyimizi eksik etmedi hakkini odeyemem ama bu huyunu suistimal ediyor cevredekiler hissediyorum artik.kenarda azcik birikmisimiz vardi biseyler almak istiyorduk duyan para istemeye basladi babam da borctur verdi az cok simdi toplayamiyoruz simdi diyceksiniz nerden biliyolar diye ogrenmisler yakinlardan.Hep baskalarini bekliyoruz yani.Ben pek onaylamam boyle seyleri yanlis anlasilmasin bors vermem de almam da kimseden.Cok dusuk meblaglar da degil bu arada.Babam getirceklerini dusunuyo kimseye iyiligimiz olmasin mi diyo gorseniz dunya melegi ama ya digerleri.umurlarinda degil hele bi tanesi saf salak demis arkasindan.cok acik vermek istemiyorum ama durum bu bi yerlerde yanlis yapiyoruz sanirim ustelik durumumuz cok iyi degil okuyoruz 20 yasindayim ben de.
sanırım ben de biraz baban gibiyim((veriyorum herkese borçtur namustur geri öder diye ama ödemiyorlar bu sefer utana sıkıla istiyorum kötü oluyorum ((bir arkadaş da demiş iyi niyetli olmakla enayi olmak arasında ince bir çizgi var ((ben kendimce iyi niyetliyim ama eminim arkamdan enayi diyorlardır.ya bir de zorla hakkıma girmeye çalışan var ev sahibim mesela.benim kurban da onların bahçesinde kesildi.ev sahibi kadının kocası kesti.kellesi paçası benim dedi tamam dedim sonuçta onlar ksiyor diye.neyse sonra kavurma yapılacaktı bir arka uyluk benimkinden kesti (bir ben bir kişiyim) bir arka uylukta kendininkinden kesti(kendileri 3 kişi)
neyse arttı kavurma bir dürüm yapayım dedim kadın yapma yapma birazdan tekrar yeriz bize kalmaz diyor.yüzsüzlükle aldım ben alırken kavurmanın yarısını sıyırdı tabağına almayayım diye
.soruyorum bunun adı ne şimdi?((
hazırcevapolmayı çok isterdim.
konu sahibi kardeşim özür dilerim kendi derdimi anlattım ben babanı anlayabiliyorum o tüm iyi niyetiyle yaklaşıyor olaylara kişilere ama uyanık geçinenler faydalanmaya çalışıyorlar bilmiyorlarlar ki ALLAH katında hesap verecek olan kendileri.
Merhabalar.Oncelikle beni kinamayin yazacaklarim kotu seyler degil.Benim babam allah razi olsun cok eli aciktir herkese elinden geldigince yardim eder bu yasimiza kadar hicbir seyimizi eksik etmedi hakkini odeyemem ama bu huyunu suistimal ediyor cevredekiler hissediyorum artik.kenarda azcik birikmisimiz vardi biseyler almak istiyorduk duyan para istemeye basladi babam da borctur verdi az cok simdi toplayamiyoruz simdi diyceksiniz nerden biliyolar diye ogrenmisler yakinlardan.Hep baskalarini bekliyoruz yani.Ben pek onaylamam boyle seyleri yanlis anlasilmasin bors vermem de almam da kimseden.Cok dusuk meblaglar da degil bu arada.Babam getirceklerini dusunuyo kimseye iyiligimiz olmasin mi diyo gorseniz dunya melegi ama ya digerleri.umurlarinda degil hele bi tanesi saf salak demis arkasindan.cok acik vermek istemiyorum ama durum bu bi yerlerde yanlis yapiyoruz sanirim ustelik durumumuz cok iyi degil okuyoruz 20 yasindayim ben de.
Aynı babadan bende de var.Eli çok açıkkk tamam bazen hoş güzel ama bende kızıyorum bazen babamı kullanıyorlar reesmen sinir oluyorum .Bizim durumumuzda çok iyi değil.Borçlarımız var kredi kartlarına ama halen babam kalbı cok temız saf dağıtıyor .Bayramdaa bi insan 200-300 tl yı çocuklara harçlık verırmı ??Çocuklar daha bazıları bebek resmen :) 2.sınıfa 5.sınıfa falan gıden akraba cocuklarıı akraba bızde bol maşallah baya para gıdıyor :).Ama amcamlar cok pintı hıç bayram harçlığı veren yok hanı ben buyuğum 20 yaşındayım kardeşime bile vermiyorlar.Bayramda babamdan başka veren yok paraa.Ben babamın tam tersiyim pintı değilimdir ama boş harcamayıda sevmem..
Bır kere hatırlıyorum ankaradan akrabalar gelmişti onları gezmeye götürmüşlerdi amcamlar ve babamlar birlikte gittik.Bişeyler alındı babamı bılıyorlar ya hıç ellerını ceplerıne atmıyorlar amcamlar hep babam ödüyor heppp.Kullanmasnı çok iyi biliyorlar..
Hele bı amcamın karısı var Adıyamanlı bır arkadaşım var onlar dolma yapıp satıyorlar kuru dolma ..Uvey annesı satıyor parasını ablasına yolluyor durumları cok kotuymuş.Yengem aldı bızde aldık .Ve unutmuş gıbı davranıyor para konusunu açmadı bılee.Vermedı parasını gecen hafta aldı .Napsam ben ıstesem mı hiç bilemedim :S.İsteyemem kı bende .Çokta para değil 16 tl ama düşünün bunu bıle vermıyorlar yazık ey ınsaf ya..
Borç namustur varmı bundan öte..Allahım varya içimi buraya döktüm arkadaşım kusura bakma .Valla bende aynı dertten yanıyorum..
(((
babanız da niye herkese duyuruyo ki eline para geçtiğini
isteyince yok diyemiyodur sonuçta
baban söylemiyosa annen söylesin
insanlar da bi acayip gerçekten
hiç beklemediğin kişiler borç para alıyo geri getirmiyo valla benim de başıma geldi 3 defa o yüzden ben de hiç kimseye param var filan demiyorum artık mutlaka fırsatçılar çıkıyo çünkü
cidden çok ihtiyacı olur güvendiğin biridir verirsin ama öyle herkese borç verilmiyo maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?