• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ELİ SORUNSALI

Büyük ihtiyaç değilse erteleyin biraz Belli bir çekememezlik var eltinizde Keyfini sürmek yerine burnunuzdan getirebilir
Bunu belli etmiş resmen Cevapsız bırakmayın kendilerini :sinirli:

Araba alirsaniz olacaklari az cok tahmin edebilmissiniz zaten.
Arabaya ihtiyaclari olunca kullanmalari normal ama art niyet sezdiginizde tepkinizi koymaniz lazim,lafinizi esirgememeniz lazim,varsin arkanizdan kotu gelin desinler.
Ben olsam evim olmadan araba almazdim.

Araba alirsaniz olacaklari az cok tahmin edebilmissiniz zaten.
Arabaya ihtiyaclari olunca kullanmalari normal ama art niyet sezdiginizde tepkinizi koymaniz lazim,lafinizi esirgememeniz lazim,varsin arkanizdan kotu gelin desinler.
Ben olsam evim olmadan araba almazdim.
ev çok pahalı biz en fazla 10-12 bintl lik araba bakıcaz

Niye eltinizin yanında baktınız arabalara ben onu anlamadım başka zaman mı yok. Birazda onu kıskandırmak için yaptınız gibi geldi bana bak ben çalışıyorum da araba alıcaz gibisine. Ayrıca daha borçlarınız bitince alacamışsınız arabayı yahu onun yanında bakacak kadar ne acelesi vardı? İsteyen çalışır isteyen çalışmaz o kendi düşüncesini söylemiş çocuğmu bırakamam demiş ne var bunda ayrıca o da kaynının eşi bir acil işleri olduğunda götürebilirsiniz arabanızı yemezler ya çalıştığınıza göre haftaiçi zaten araba sizde olacak şimdiden bu ne korku?

Elti yüzünden araba mı alamayacaksınız olaya bakın... Ne kadar sinir bozucu tipler ya. Allah sabır versin.

Niye eltinizin yanında baktınız arabalara ben onu anlamadım başka zaman mı yok. Birazda onu kıskandırmak için yaptınız gibi geldi bana bak ben çalışıyorum da araba alıcaz gibisine. Ayrıca daha borçlarınız bitince alacamışsınız arabayı yahu onun yanında bakacak kadar ne acelesi vardı? İsteyen çalışır isteyen çalışmaz o kendi düşüncesini söylemiş çocuğmu bırakamam demiş ne var bunda ayrıca o da kaynının eşi bir acil işleri olduğunda götürebilirsiniz arabanızı yemezler ya çalıştığınıza göre haftaiçi zaten araba sizde olacak şimdiden bu ne korku?
ben bakmadım arabalara eşim bakıyordu bana gösterdi sadece nasıl diye.neden onu kıskandırayım ki.evet isteyen çalışır isteyen çalışmaz bu beni ilgilendirmez ama o her seferinde çocugun senden uzaklaşıcak ben para için çocugumu bırakmam diyip beni üzerse ilgilendirir.Bişey dememiş diyemezsiniz.Beni resmen kötü anne ilan etti.Korkuya gelince işe arabayla gidicez demedim ki ben.Ayrıca acil durumlar da götürülür tabi kimse kimsenin arabasını yemez.

Valla eski konularınıza şöyle bir baktım da evde oturmak çalışmamak için can atan bir insansınız eltinize diyorsunuz ama sizde çalışmayı sevmiyorsunuz imkanım olsa kendim bakarım demişsiniz ama borçlarınız olduğunu kıt kanaat geçindiğinizi bebeğinize mama bile zor aldığınızı söylemişsiniz böyle bir durumda borçlar bitince neden ayrılmayı düşünmüyorsunuz? eşinize bile sitem etmişsiniz yetişememekten o da çık demiş ama çok zor geçiniyoruz derken araba almayı düşünmek lüks olmuyor mu birikim yaparım onun yerine? hem evde oturmaya can atan ama şartlardan evde oturamayan birisiniz hem de çalışmayan eltiye laf çarpıyorsunuz çalışmayı sevmiyor diye sizde sevmiyorsunuz ki?

Ayrıca karı koca çalışıyorsanız ve arabayla herhangi biriniz işe gitmeyecekse araba korkuluk gibi evde bekleyip sadece haftasonarı kullanılacaksa o kadar durmunuz yokken neden araba alasanız ki borçlarınız bitince ferahlarsınız şu an baya kötüymüş durumunuz.

Valla eski konularınıza şöyle bir baktım da evde oturmak çalışmamak için can atan bir insansınız eltinize diyorsunuz ama sizde çalışmayı sevmiyorsunuz imkanım olsa kendim bakarım demişsiniz ama borçlarınız olduğunu kıt kanaat geçindiğinizi bebeğinize mama bile zor aldığınızı söylemişsiniz böyle bir durumda borçlar bitince neden ayrılmayı düşünmüyorsunuz? eşinize bile sitem etmişsiniz yetişememekten o da çık demiş ama çok zor geçiniyoruz derken araba almayı düşünmek lüks olmuyor mu birikim yaparım onun yerine? hem evde oturmaya can atan ama şartlardan evde oturamayan birisiniz hem de çalışmayan eltiye laf çarpıyorsunuz çalışmayı sevmiyor diye sizde sevmiyorsunuz ki?

Ayrıca karı koca çalışıyorsanız ve arabayla herhangi biriniz işe gitmeyecekse araba korkuluk gibi evde bekleyip sadece haftasonarı kullanılacaksa o kadar durmunuz yokken neden araba alasanız ki borçlarınız bitince ferahlarsınız şu an baya kötüymüş durumunuz.
Siz neden bu kadar imalısınız????
Çalışmayı sevmemek laf çarpıtmakmıdır size göre evet sevmiyor ihtiyacı var ama çalışmıyor.Bende sevmiyorum.Zaten konuda ben çalımayı çok severim diye bir açıklamam yok.Ayrıca konu da maddi zorluklar değil.Araba sorunu.Borçlarımız bitince düze çıkıcaz ve düşük bir araba alıcaz konum bu değidi ama neyse size açıklayayım belli ki bu tarz muhabbetleri seviyorsunuz sizde ki amaç yardımıcı olmak değil laf sokmak.Şuan baya kötü ve toparladık anlamadığım bu konulara neden geldiğiniz.İlginç :bicak::bicak:

Tekrar yazıyorum sevmiyorum çalışmayı ama bebeğim için çalışmak zorunda bende tıpkı eltim gibi sevmiyorum çalışmayı

ben de sizin eski konularınıza baktım sinirli ve agresif oldugunuzu yazmışsınız yıllar sizden bişey almamış :işsiz:

Sizin yumuşak tavrınıza bağlıyorum bunu çünkü ben nisanliydim ve nisanlim araba için deli oluyordu.
Dedim ki ben ehliyet almadan ve evlenmeden araba alınmicak ..
Ben araba alayım sen durmadan herkesi gezdir.
Depoya boşalt getir .
Haklısın dedi sadece.
Yüz vermeyin.
Araba bu oyuncak değil..

Sizin yumuşak tavrınıza bağlıyorum bunu çünkü ben nisanliydim ve nisanlim araba için deli oluyordu.
Dedim ki ben ehliyet almadan ve evlenmeden araba alınmicak ..
Ben araba alayım sen durmadan herkesi gezdir.
Depoya boşalt getir .
Haklısın dedi sadece.
Yüz vermeyin.
Araba bu oyuncak değil..
ne güzel demişsiniz

Back
X