Eli uzun arkadaşım :(

okurken ben burda sınır oldum bu ne terbıyesızlık,gıdıp alın kıyafetlerınızı bunun annesı babasıda demıyor mu kızım bunlar nerden cıktı dıye ?

Ne yapın edin alın eşyalarınızı ve arkadaşlığınızıda kesin tabiki.
Merak ettim son durum ne?

Yok artık şaka mı git onu rezil et hatta polisle git resmen hırsız

Kızın ailesi gördü mu acaba ben bunu merak ettim. Ayrıca o eve tek başına gitme annene söyle ya da başka bir yakınına. Gençlerin başına hep aileden saklamayla bişey gelmiyor mu zaten Allah korusun. Ne cesaret tek başına gidiyorsun? Böyle insanlardan korkarım ben

arkadaşın almamış çalmış resmen.mesaj attın eğer bu akşam getirmezsen polisi arayacağım de.baktın getirmiyor ara polisi...

Iyiki almis da anladin nasil biri oldugunu.Yoksa daha buyuk zararlar verirdi,belli yani akli dengesi yerinde degil.Baski yap esyalarini al ve küs.
Bir de polise git laflarini okuyunca istemsiz gulumsedim :)

Direk evine git al, evde yoksada ailesine rica et hiç birşey olmamış gibi.

Yurttayken ogrenciyken basima geldi.aylarca ayni oda arkadasim olan ve cok samimi oldugum arkadasim yurtta hirsizlik yaptigi icin atildi.
Gittigi gun odama girmedim gitmesini bekledim.
Yasadigim sok yetmisti cunku.
Yurda geldigimde bavulum bazi kiyafetlerim ve pantolunum da gitmisti.
Hemen mesaj attim.getirmedi.getirecegim dedi getirmedi.

Aradan haftalar gecti.eger getirmezssen kaldigin yurda gelir seni rezil ederim bunu yaparim dedim.
Ayni aksam hepsini getirmisti.
Bazen sert cikmayi gerektiriyor hayat

Merhaba.. fazla arkadaş cewresi olmayan bir insanım sayılı arkadaşım var, az ve iyi arkadaş düşüncesinden yanayım konuma dönersek..
Ara sıra görüşüp konuştugum bi kız arkadaşım var bize geldi oturmaya yedik içtik , muhabbet sohbet derken yatak odama girip uzandı yatağıma. Önce bir afalladım ama izledim ardından dedimki.. üstüne bişeyler vereyim öyle yat ( pantolon falan sokakta gezdiğin kıyafetle yatakta yatması hoş deil ama farkında deil sanırım) tamam ver dedi üzerine bişeyler verdim sarjimi verdim bende oturma odasında yatarım dedim çıkarken bişey istiyormusun? dedim. Hayır dedi.. çıktım odadan bi garibime gitti ' bu gece sizde kalabilirmiyim demesini beklerdim' herneyse sabah uyandığımda evde kimse yoktu annem oturmaya arkadasina gitmisti peki kız arkadaşım da nerdeydi dedim işi çıkmıştır aradım açmadı , kendi kendime alındım insan giderken kaldırırdı benide tsk ederdi falan.. odama gittim giydigi pjama takımını katlamadan koltuğumun üstüne fırlatmış.. ve şeytan dúrttú dolabima baktim:KK43: deri ceketim dün üzerimde olan kot'um , kol çantam içinde olan makyaj malzemelerim bide yeni aldığım onada gösterdigim spor ayakkabılarm :KK43: giymiş , almış gitmiş.. ben şok insan bi sormazmiydi alablirmiyim diye zaten sevmem kimsenin bişeyini almayıda vermeyide yinede sor yani değilmi ? Çok uzadı konum ama msj attım dedim bana sormadan eşyalarımi alman hoş degil makyaj malzemelerimn hepsi g
Hic giymediğim giyemediğim ayakkabılarım, deri Ceketim çantam:KK43: getirirmisin herseyimi dedim eversi gün msj attı akşam gelicem diye gelen yok ve 3 gün geçti şimdi ben ne yapmayalım ve bu kız bizim üst mahallede oturuyor gidiyimi evine yoksa ne yapiym akıl verin lütfen hepsi içime oturdu babamın verdiği günlük 10 lira harçlıkları ne kadar zamanda biriktirip aldım ben onları acıtasyon inanin yapmıyorum.. yemin ederim öyle bu kıza nasıl ne demeliyim herseyimi alıp , arkadaşlıgımi bitirmeliyim.. şimdiden tsk ederim hakkınızı helal edin
Surekli Arayip msj atarsan kızıp esyalarini zarar verebilir çat kapı git esyalarini al bi dahada görüşme böyle arkadaş olmaz sana hep zarar vericektir:KK43:

3 gün çok bile beklemişsin.
yanına ailenden birini al. mümkünse senden büyük biri olsun. (öncelikle abla, abi, olmadı anneni yada babanı) kızın evine git.
hesabını sor.

Öyle arkadaş olmaz olsun. Yüzsüzlükte level atlamış resmen. Merak ettim gidip aldınız mı eşyalarınızı?

Ben yerinizde olsaydım direk kapısına giderdim..bi güzel ağızının payını verirdim.. Bu ne hadsizlik !

Ben olsam sosyal medyadan o ve bütün arkadaşları gorecek şekilde paylaşım yapar rezil ederdim.

Gerçekten çok pasıf olma . 3 gun cok beklemıssın benım basıma gelseydı eğer aldıgı çantanın sapıyla boğardım sanırım . Kımse benı salak yerıne koyamaz .

Hirsizlik bu resmen yuh artik.

Benim de cagla adinda arkadaşım vardı ayni boyle, kendi kiyamadigim seylere o kiyardi. Hadi onu gectim bunu benden izinsiz yapardi. 1 degil 2 degil sonunda bastim tekmeyi. O kim ki beni maddi manevi tüketsin, daha mutluyum. Hic dusunme kes muhabbeti vallahi huzur

Back
X