Şampuan ve Saç Kremleri ELİDOR "MÜKEMMEL DÜZ" ---> kullananlar buraya !!

• Konu Sahibi Konu Sahibi qisil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kremimi var bende de hiçbir işe yaramıyo 2-3 defa anca kullnmışımdır öylece duruyo...

Ben az once uyguladim sacima. Normal sac kremlerinin yaptiklari disinda hic bir faydasi yok. Yani yumusatti saclarimi, ama kesinlikle baska bi ise yaramiyor. Benim saclar zaten normalde duz, uclari coook az dalgalaniyor bazen, bi de banyo yaptigim gun acaip $i$ip kabariyor saclarim. Belki bu ise yarar dedim ama, yumusatma disinda hic bi faydasi yok anam :37: hatta azicik dalgali gibi yapti saclarimi :9:

Arkadaslar 2 gun oldu bu urunu kullanali, belki fon cekince duzelir dedim ama, yoook nerde, saclarim oyle bi kabardi ki, ve artik yumusakligi da kalmadi, cok sert oldular, halbuki benim saclarim normalde fon cekmesem bile duz ve yumusacik ve parliyordu. Bu urunu kullanma nedenim saclarin banyodan sonraki elektriklenip kabarmasini engellemek icindi guya. Kullanmaz olaydim. Zaten 1 gun bekledim mi normalde elektriklenme ve kabariklik geciyordu, ve saclarim dumduz cok guzel oluyordu. Bir daha elidora tovbeee. O kdr da gidip market market aramistim bu urunu, simdi direk cope. Yani saci duzlestirdigi,elektriklenmeni ve kabarikligi engelledigi falan hepsi hikaye, banyodan sonra yumusmisti saclarim, ama 1 gun sonra igrenc bi hal aldi. Tam da bugun yeni donem universitede bu seneki ilk gunumdu. Kendimi cok kotu hissetdim saclarimdan dolayi. Boyle gecerken siyah camlarda kendimi gordum, saclarimi hicccc bu kdr igrenc gormemistim, kabarik, sert ve elektriklenmis. Yani ilk ve son kullanmam oldu elidoru. elvedaaa elidor :58:

P.S. : belki bu urunu kullanip da bi kac tane memnun kalan arkadas ola bilir. Ama ben mukemmel urun ona derim ki, 4-5 kiside degil, kullanan her keste etkisini gostersin. Bu urun birak mukemmelligi, fena degilin bile yanindan gecemez :19:

herkes bişi diyo ne etsek denesek mi karar veremedim

Arkadaslar 2 gun oldu bu urunu kullanali, belki fon cekince duzelir dedim ama, yoook nerde, saclarim oyle bi kabardi ki, ve artik yumusakligi da kalmadi, cok sert oldular, halbuki benim saclarim normalde fon cekmesem bile duz ve yumusacik ve parliyordu. Bu urunu kullanma nedenim saclarin banyodan sonraki elektriklenip kabarmasini engellemek icindi guya. Kullanmaz olaydim. Zaten 1 gun bekledim mi normalde elektriklenme ve kabariklik geciyordu, ve saclarim dumduz cok guzel oluyordu. Bir daha elidora tovbeee. O kdr da gidip market market aramistim bu urunu, simdi direk cope. Yani saci duzlestirdigi,elektriklenmeni ve kabarikligi engelledigi falan hepsi hikaye, banyodan sonra yumusmisti saclarim, ama 1 gun sonra igrenc bi hal aldi. Tam da bugun yeni donem universitede bu seneki ilk gunumdu. Kendimi cok kotu hissetdim saclarimdan dolayi. Boyle gecerken siyah camlarda kendimi gordum, saclarimi hicccc bu kdr igrenc gormemistim, kabarik, sert ve elektriklenmis. Yani ilk ve son kullanmam oldu elidoru. elvedaaa elidor :58:

P.S. : belki bu urunu kullanip da bi kac tane memnun kalan arkadas ola bilir. Ama ben mukemmel urun ona derim ki, 4-5 kiside degil, kullanan her keste etkisini gostersin. Bu urun birak mukemmelligi, fena degilin bile yanindan gecemez :19:

Aynen katılıyorum arkadaşım.Ben de bikaç gün önce aldım ve saçlarım bırakın düz olmayı,dalgalandı bile..Hadi dedim belki elektriklenmesini alır,nerdeeeee...İnanmayın sakın o reklamlara :50:

Bnde şu anda kullandım ve sadece elektriklenmeyi önlüyor.Saç diplerinden kulağıma kadar düz ondan sonrası kabarık.Acaip bir şey oldu.Kokusu güzel.Şampuanını 5,45'e kremini 3,95'e aldım.Sanırım işe yaramıyor yada bir püf noktası vr biz bilmiyoruz.:43:

sonuçta bukle yapan ve düz yapanın arasındaki maddeler tamamen aynı değil. ben mükemmel düzü kullandım ama faydasını görmedim 1ay kullandım bıraktım.
4-5 ay sonra bukle yapıcısını aldım saçımı hareketlendirdi. benim saçım ilginçtir, bazı saçlarım maşa yapılmış gibi, kimisi örüp açılmış gibi, kimisi dümdüz , kimisi iri dalgalı. e o şampuanda buklelerimi belirginleştirdi . ama onuda bıraktım. sarımsaklı şampuan kullanıyorum şuan.
bence sizde sadece elektiriklenmesini önlüyor diye mükemmel düz serisi kullanıyorsanız bırakın (sacınızı düzleştirmiyorsa)ucuz bir şampuana 1 yemek kaşığına yakın bal katın.. hem kabarmaz hem yumuşacık olur hemde silikonsuz kullanırsınız şacınıza zarar gelmezz.

Ben haftada 3 defa yıkıyorum saçlarimi..bugun de yikayacagim Elidor mukemmel duzz serisi ile...vallaha çevremdeki herkes bana bu şampuani onerdi...hem saclarim cok yogun ve dalgali..duz olunca aslan sacina benzemeyecek sacim en azindan yaani...ama bazi saclar var ki onlarda ise yaramiyor...bazilari ise dum duz...bakalim bugun...kendi cevabimi bugun kullandiktn sonra yazarım...

Düzleştiriyor ama saçların düzse. Kıvırcık veya dalgalı bir saçı düzleştirebileceğini düşünmüyorum. Birde benim saç diplerimde yara yaptı kepek kepek oldu hep. Bidaha asla almamm.:KK12:

Back
X