elim ayağım titredi

Canım, gül geç, hiç üzerine bile alınma. Bir yerde güzel bir yazı okumuştum, çöp tenekesi hayatlar diye...Bulabilseydim alıntılayacaktım. Bazı insanlar hayatlarına bir sürü sinir stress topluyorlar. Her türlüğü olumsuzluğu biriktiyorlar. Herşeyi negatif yorumluyorlar. Neticesinde nefret dolu oluyorlar. Bir nevi çöp kutusu gibi. Ve her fırsatta bu yükü karşılaştıkları diğer insanların üzerine boşaltmak istiyorlar. Bağırıp çağırıp, ya da ağızlarına geleni söyleyip, taşıdıkları ağırlıktan kurtulacaklarını sanıyor. Şekil 1A' da ki amcada sana denk gelmiş. Dediğim gibi gül geç, en fazla ona acı. Kendini üzme.

tabiki suç değil.artık insanların birbirine tahammülü yok ben onu anladım.ama insanız sonuçta

mükemmel değiliz yanlışlıkla çarpışırızda ne bileyim ayağına basarız oluyo böyle

şeyler...ki amca biraz dikkatli olsaymış çarpmayacakmış sana.hem kapalılıkla ne alakası

var şimdi...bende başıma gelen olayı anlatayım.

ramazanda ablamla yeğenlerime kıyafet almaya gittik.bi mağazaya

girdik neyse ikinci kata çıkıcaz asansörle bizden önce iki kız bi de anneleri sanırım onlar

bindiler.sonra baktım asansör sekiz kişilik bizde bindik.yani asansörde altı kişiyiz.

kızlar ''aayy bilseydim böyle olacağını binmezdim.aayy çok sıcak oldu.tabi çok kişi olunca
asansör çekmiyo'' dediler.

bende dayanamadım ''sekiz kişilik asansör bizde altı kişiyiz'' dedim.

sanki ikinci kata değilde dünya turuna çıkıyoruz

kimsenin kimseye tahammülü kalmamış malesef

Erkek geliyo ne sanıyolar acaba kendilerini bu adamlar_ Herşeyin çıbanbaşıda gene onlar..Gerçi bu adamları da böyle yapan biz kadınlar değilmiyiz sanki küçükken anne pohpohlar aman oğlum sen yapma ben yaparım, sen yapma kardeşin yapar (kız) , evlenince hanım pohpohlar aman erkek böle yapmaz, evin reisidir şudur budur al sana sonuç yaşlı dede Erkek geliyor önüne bak der çok üstün varlıklar..

Kapalı olmak suç değil tabi ki de amcanın düşüncesi o değil zaten.Kapalı olmanız onu tatmin etmemiş üstüne bir de karşıdan "erkek" geliyor diye yol verip saygıyla eğilmenizi beklemiş erkek hazretleri.Bu şekilde karşıdakine yol vermeyi bile bilmeyen görgü yoksunu kadın ve erkekler çokça var malesef.Ben de yolda yürürken genelde karşıdan biri geldiğini farkettiğimde önceden kenara kayıyorum biraz ama bazen yol çok dar oluyor kenara kaysam da yetmiyor karşıdakinin de aksi istikamette kayması gerekiyor.Baktım hala üstüme üstüme gelmeye devam ediyorsa artık yapacak birşey yok matrix hareketleriyle çarpışmadan sıyırmaya çalışıyorum.

ne manyaklar var yaa..hiç asansöre binmemişler galiba, bende gıcık olurum siz iyi sabretmişsiniz.

onu dışı olacak ama sormak istiyorum kapalıyken iş bulmakta zorlandınız mı? Özel sektörde en azından şimdiye kadar benim çalıştığım yerlerde kapalı bayan çalıştırmıyorlar. Çalışmak zorunda olduğumdan çekiniyorum. Arkadaşım patır patır açıldılar. Böyle birşey yaşamak istemiyorum

Merhabalar;
2004 yılından beri iş hayatındayım.İlk işimde 4 yıl çalıştım.Evleneceğim için ayrıldım.İstanbul avrupa yakasında oturacağım için.8 ay iş bulmak için debelendim desem yeridir.Ama asla taviz vermedim Yani iş görüşmelerimin hepsinde namaz kılacağımı belirttim.Şimdiki işimi bulmam tamamen tevafuk oldu.Eşimle nişanlıyken eşimin işyerine 2-3 defa gitmiştim.O ara muhasebedeki kız hamileymiş ve ayrılmış.Beni sormuş patronum gelsin görüşelim diye.Öyle başladım.
Hatta patronum çok önyargılıydı kapalıyım diye.Hani hiç çenem çalışmaz gibi düşünmüş sonradan itiraf etti:))Ama çok şükür eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz.Ben patronumdan çok menunum ALLAH razı olsun evladından ayırmaz.ALLAH kendisini darda koymasın.

Mutlaka zorlanacaksın ama asla değerlerinden vazgeçme.Mevlam yardım ediyor.

Papucumun üstün varlığı

Yaşlılarda biraz patavatsızlık var bunu kabul etmek lazım.Siz aldırış etmeyin.Siz istediğiniz kadar kibar davranın yaranamazsınız bunlara boşverin.Bu siyası olaylar yüzünden kapalılara karşı tutumlar iyice arttı sanki.

Maşallah , patronunuzu tebrik ederim , evet her yerde bi hadsiz çıkıyor , '' kapalıya yer verelim '' kapalısın önüne baksana erkek geliyo '' diyen zihniyet bir işte

çünkü o erkek, çünkü ona göre bir erkek 10 tane kadına bedel, çünkü bir erkek bir kadından üstündür

çünkü sen başörtülü olduğun için ondan kaçmalıydın sanki başı açık olsa ve çarpsa normalmiş gibi

çünkü o adam tam bir hayvanat.

Papucumun üstün varlığı
çok güldüm ,allah razı olsun

Evet bana da öyle geliyor ,

değil mi ama , matrix hareketi bile yapamadım o poşetlerle o dar kaldırımda, hayır özür de diledim , ben ona çarpmışım gibi bir tutum , ben sana çarptımsa ben neden sendeledim be amca? ki çarpmış ol nolcak koptumu bi yerin

malesef biziz haklısınız , erkeği yetiştiren de biziz..

Böyle insanlar çok sabır çektirirler insana. Alacaksın küreği kafasına kafasına vuracaksın çok öfkeliyim bu tür yaşayan beyin ölümlülere...
Bir de otobüste yaşanan olaylar var tabi. İnsanlık maalesef 2013 yılında görüntüye göre değerlendiriliyor
Televizyonda mini etek giyene ağzı sulananlar reelde pantolon giyene saydırırlar
İşte kendine bile dürüst olamayan insancıklar aklı sıra kendilerini üstün görüyorlar
Acıyorum yemin ederim

ya sabır dedim yoksa o an içimden geçen'' kurbana da daha çok var hangi ahırdan kaçtın? '' dı,ama bana yakışmaz , daha evvelde bir market girişinde benle alakasız olarak yere birşey düştü birkaç kadın bakıştık güldük karşımdan bir teyze gülerek geldi ,kara kara giyinmişsin senden korkup düştü dedi gitti, bu tür şeylere pek kızmamaya çalışıyorum ,ben annemden kapalı doğmadım daha çok yeni kapanmam , düşünüyorum bende öylemiydim diye hayır , çoğu arkadaşın dediği gibi bu insanlıkla alakalı demek ki

çöp tenekesi hayatlar'' okudum siz bahsedince çok güzelmiş , haklısınız ,teşekkür ederim

daha önce de başka konularda başka arkadaşlar yazmıştı bu yaşadıklarınızı. ben de bir tek benim başıma geldi sanıyordum. minibüste 5- 6 tane başı açık kadınız yığınla erkek oturuyor bir tanesi kalkıp yer vermedi hoş şahsım adına bi beklentim de yoktu ama minibüse başörtülü 1 hanım bindi o erkekler yarış yaptılar aralarında yer verebilmek için.

Bende bazen yolda yürürken çok geriliyorum. Her yer araba zaten. Kaldırımların boş alanları da cafelerin lokantaların masaları sandalyeleri. Yürüyecek yer yok zaten doğru dürüst. Birde insanlar yürümeyi bilmiyorlar. Çarpıyorlar geçiyorlar. Arkalarına bile bakmıyorlar. İnsan bir affedersiniz falan der. Neredeee? Birde yolun ortasında durup muhabbet edenler. Yürürken önüne bakmayanlar resmen vitrinlere doğru transa geçenler. Lanet ediyorum bazen yolda. O amcada sana denk gelmiş takma o kadar.

canm bu sadece senn kapalı olmanla alakalı değil.aynı durum açıklrnda başına gelıyo yerı geldgnde etek gydgmde kaşarsndr vb yorumlar aldgm zamanı bılıyorum.bu ınsanlarn beynını açmamasndan tek bı dogruyu kabul etmelernden kaynaklanıyo.sonra çıkıp barış barış dye bağırıyoruz daah kendı ıçımzdekını kabullenemıyoruz.herkes bzm gbyse ıyı deglse kötu ıgrenç vs..böyle bı suru olay oluyo cnm sıkma canını senn kapalı olmanla alaklı degl uzma kendını ınsanlkla alakalı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…