[sıze=3]tabiki suç değil.artık insanların birbirine tahammülü yok ben onu anladım.ama insanız sonuçta
mükemmel değiliz yanlışlıkla çarpışırızda ne bileyim ayağına basarız oluyo böyle
şeyler...ki amca biraz dikkatli olsaymış çarpmayacakmış sana.hem kapalılıkla ne alakası
var şimdi...bende başıma gelen olayı anlatayım.
Ramazanda ablamla yeğenlerime kıyafet almaya gittik.bi mağazaya
girdik neyse ikinci kata çıkıcaz asansörle bizden önce iki kız bi de anneleri sanırım onlar
bindiler.sonra baktım asansör sekiz kişilik bizde bindik.yani asansörde altı kişiyiz.
Kızlar ''aayy bilseydim böyle olacağını binmezdim.aayy çok sıcak oldu.tabi çok kişi olunca
asansör çekmiyo'' dediler.
Bende dayanamadım ''sekiz kişilik asansör bizde altı kişiyiz'' dedim.
Sanki ikinci kata değilde dünya turuna çıkıyoruz
Kimsenin kimseye tahammülü kalmamış malesef[/sıze]
Erkek geliyone sanıyolar acaba kendilerini bu adamlar_ Herşeyin çıbanbaşıda gene onlar..Gerçi bu adamları da böyle yapan biz kadınlar değilmiyiz sanki küçükken anne pohpohlar aman oğlum sen yapma ben yaparım, sen yapma kardeşin yapar (kız) , evlenince hanım pohpohlar aman erkek böle yapmaz, evin reisidir şudur budur al sana sonuç yaşlı dede Erkek geliyor önüne bak der çok üstün varlıklar..
ne manyaklar var yaa..hiç asansöre binmemişler galiba, bende gıcık olurum siz iyi sabretmişsiniz.
İnsan işte her türlüsü var,
Bir kaç ay önce otobüste bir genç bana yer vermek için kalktı, tam oturacağım dur abla dedi baktım; şu bayan kapalı o otursun dedi, kadında ay evet lütfen erkeklerden çok rahatsız oluyorum dedi
Boğazıma bir yumruk oturdu, baktım, baktım,baktım
dediğiniz gibi insanın her türlüsü var ben ona da karşıyım bu terbiyesizlik ne demek şu kapalı bayan otursun , yazık çok yazık insanlığa
Sözün bittiği yerdi...
Maşallah , patronunuzu tebrik ederim , evet her yerde bi hadsiz çıkıyor , '' kapalıya yer verelim '' kapalısın önüne baksana erkek geliyo '' diyen zihniyet bir işteBu durumla o kadar çok karşılaştım ki şaşırmıyorum artık.
Bankada beklerken aradan girenlere tepkimi gösterince benden sonra bekleyen amacada'' bunlar böyle işte'' dedi.Hakkımı savunmam bile göze batıyor ne diyeyim.İş hayatında iseniz eğer inanın bu sorunlar çok oluyor.Benim patronumdan ALLAH razı olsun ne namazıma karışır ne orucuma.İlk işe girdiğimde namaz kılmam sorun olursa hiç başlamayayım dedim.Kendisi de bana mı kılıyorsun istersen günah çıkart ben karışamam dedi.:)))Birde bunun yükünü alırsam oooooo demişti.Halende 6 senedir aynı yerdeyim.
Papucumun üstün varlığı
Evet bana da öyle geliyor ,Yaşlılarda biraz patavatsızlık var bunu kabul etmek lazım.Siz aldırış etmeyin.Siz istediğiniz kadar kibar davranın yaranamazsınız bunlara boşverin.Bu siyası olaylar yüzünden kapalılara karşı tutumlar iyice arttı sanki.
değil mi ama , matrix hareketi bile yapamadım o poşetlerle o dar kaldırımda, hayır özür de diledim , ben ona çarpmışım gibi bir tutum , ben sana çarptımsa ben neden sendeledim be amca? ki çarpmış ol nolcak koptumu bi yerinKapalı olmak suç değil tabi ki de amcanın düşüncesi o değil zaten.Kapalı olmanız onu tatmin etmemiş üstüne bir de karşıdan "erkek" geliyor diye yol verip saygıyla eğilmenizi beklemiş erkek hazretleri.Bu şekilde karşıdakine yol vermeyi bile bilmeyen görgü yoksunu kadın ve erkekler çokça var malesef.Ben de yolda yürürken genelde karşıdan biri geldiğini farkettiğimde önceden kenara kayıyorum biraz ama bazen yol çok dar oluyor kenara kaysam da yetmiyor karşıdakinin de aksi istikamette kayması gerekiyor.Baktım hala üstüme üstüme gelmeye devam ediyorsa artık yapacak birşey yok matrix hareketleriyle çarpışmadan sıyırmaya çalışıyorum.
malesef biziz haklısınız , erkeği yetiştiren de biziz..Erkek geliyone sanıyolar acaba kendilerini bu adamlar_ Herşeyin çıbanbaşıda gene onlar..Gerçi bu adamları da böyle yapan biz kadınlar değilmiyiz sanki küçükken anne pohpohlar aman oğlum sen yapma ben yaparım, sen yapma kardeşin yapar (kız) , evlenince hanım pohpohlar aman erkek böle yapmaz, evin reisidir şudur budur al sana sonuç yaşlı dede Erkek geliyor önüne bak der çok üstün varlıklar..
çünkü o erkek, çünkü ona göre bir erkek 10 tane kadına bedel, çünkü bir erkek bir kadından üstündür
çünkü sen başörtülü olduğun için ondan kaçmalıydın sanki başı açık olsa ve çarpsa normalmiş gibi
çünkü o adam tam bir hayvanat.
Canım, gül geç, hiç üzerine bile alınma. Bir yerde güzel bir yazı okumuştum, çöp tenekesi hayatlar diye...Bulabilseydim alıntılayacaktım. Bazı insanlar hayatlarına bir sürü sinir stress topluyorlar. Her türlüğü olumsuzluğu biriktiyorlar. Herşeyi negatif yorumluyorlar. Neticesinde nefret dolu oluyorlar. Bir nevi çöp kutusu gibi. Ve her fırsatta bu yükü karşılaştıkları diğer insanların üzerine boşaltmak istiyorlar. Bağırıp çağırıp, ya da ağızlarına geleni söyleyip, taşıdıkları ağırlıktan kurtulacaklarını sanıyor. Şekil 1A' da ki amcada sana denk gelmiş. Dediğim gibi gül geç, en fazla ona acı. Kendini üzme.
İnsan işte her türlüsü var,
Bir kaç ay önce otobüste bir genç bana yer vermek için kalktı, tam oturacağım dur abla dedi baktım; şu bayan kapalı o otursun dedi, kadında ay evet lütfen erkeklerden çok rahatsız oluyorum dedi
Boğazıma bir yumruk oturdu, baktım, baktım,baktım
Sözün bittiği yerdi...
Senin bahsettiğin olayı yaşamadım ama bizzat şahit oldum. İstanbulda bir otobüse bindim. İhtiyar açık bir bayan otobüse bindi zar zor duruyor ayakta. Bir Allah'ın kulu kalkıp yer vermedi. 2 dakika sonra kapalı bir bayan bindi 45 lerinde o kadına aynı anda 2 erkek yer vermeye çalıştı. İnsanların bu mantığı değişmedikçe böyle olmaya devam edecek. O yaşlı kadın ayakta duramıyorken açık diye yer vermediler. Böyle insanlığa yazıklar olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?