- 7 Aralık 2018
- 7.375
- 18.995
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Evimin önündelerdi ve evim işlek bir yerde değil ben şok oldum çok kötü şeyler yaşattığı için ve bana bakıp gülüyordu bir an istemsizce konuştum bana da çok saçma geldi ama öylece gidemedimDerdinizi anlamadım konuşmayın bakmayın
Çevrenizde galiba 3 erkek 2 kızsınız sadece. Yokluktan birbirinizle çıkıyor, periyodik bir düzene mi oturttunuz nedir. En son eski sevgilimin sevgilisi onun şimdiki sevgilisi falan....
Madem bu kadar rahatsızsınız, niye gidip konuştunuz onu hiç anlamadım.
Sonuç olarak bir soru mu sormuştunuz onu algılayamadım bu karmaşadan
Ne gidip konusuyosun o zaman.
Kendi dürtülerini bastiramiyosun.Eski sevgili ,sondan 3. Eski sevgili ,beriki sevgili .Konular hep bunun etrafinda donuyor
Gidip konuşmam saçmaydı ama tepkisini merak ettim sanırım pişman mı diye.. bu olay beni çok sarsmıştı çünkü ailemin kulağına gitseydi ne olurdu bilmiyorum hocalara kadar yayılmıştı
Konuştuğum kişi eski sevgilim değil iftira atanIrade yok sende cidden.Tek bir kisiye bagli kalabilecegini dusunmuyorum.
Elinizi ayağınızı titretecek olay ne, size iftira atmış tiplerle niye konuşuyorsunuz, çevreniz çok mu küçük, kim kiminle ne zaman sevgili olmuş böylesine birbirine karışmış, valla hiç bir şey anlamadım. Tek söyleyebileceğim, bazen insanlar durduk yere kendilerine macera yaratırlar. Siz de konuşmasanız, buralarda ne işleri var diye kafaya takmak yerine, amaan bana ne ne halt yerlerse yesinler deseniz, zaten sorun kalmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?