- 7 Aralık 2018
- 7.375
- 18.995
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Arkadaşlar öncelikle kötü yorum yapacak olanlar lütfen yapmasın benim için hassas bir konu bu. Bugün arkadaşlarla dışardaydık evimin önüne geldim telefonla oynuyordum bir baktım ki karşımda gülerek sigara içen iki oğlan var bunlardan biri lise sonda bana iftira atmıştı eski sevgilisini aldattı diye ve 1 sene boyunca sınav senemde benimle uğraştı herkese beni kötüledi o zamanları hatırlamak bile istemiyorum her gün ağlıyordum yanında da o aldattı dediği eski sevgilim. Sonradan buna destek çıkan oğlanlar benden özür diledi. Bugün karşımda evimin önünde görünce çok kötü oldum gidip salak gibi konuştum ama çok saçma bir andı o an neden konuştum bilmiyorum. Bu çocuğun yeni ayrıldığı eski sevgilisi de şuan benim en sonuncu eski sevgilimle beraber aklıma her şey geldi yani ve evimin orası işlek bir yer değil ne işleri vardı cidden bilmiyorum ben kaçmak istedikçe bir şekilde karşıma çıkıyolar delirmek üzereyim ve hep aynı insanlar tarafından çembere alınmış gibiyim sırıtarak bakışları falan o kadar gıcıktı ki bu oğlanın arkadaşı da sevgilisi varken bana abuk sabuk mesajlar atıyordu ben bunu ortaya çıkardım diye o oğlan ve sevgilisi bana düşman olmuştu kızı uyardığım halde beni suçladı kırgın çiçekler cosplay gibiyim ve boğuluyorum artık