Elim ayagim titriyor

cileklilink

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
359
841
18
Kizlar. Cok kötüyüm az önce evde
Supella longipalpa (Kahverengi Bantlı Hamam Böceği)
gördüm (fotosunu çekip görsel arattım ismi buymuş) hem de kanatlari var. Delircem şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Elim ayağım titriyor ben nasıl uyuyacağım
En korktugum seydi başıma geldi
Napicam yardim. Evi o kadar temizlerken, ciğerlerim her gun çamaşır suyu kokusuyla doluyorken bu nereden geldi ya. Bir de yavruydu muhtemelen ailesi de burada
Allahim sen bana yardim et en tiksindigim sey

Fotosunu atın bakalım. Ne kadar doğru bilmiyorum ama burda bugün okudum hamambocekleri çamaşır suyu kokusunu severlermis diye. Tablet ilaç alın koyun bence yarın. Evin neresinde gördünüz?

Fotosunu atın bakalım. Ne kadar doğru bilmiyorum ama burda bugün okudum hamambocekleri çamaşır suyu kokusunu severlermis diye. Tablet ilaç alın koyun bence yarın. Evin neresinde gördünüz?
Deli mi bu hamam böcekleri ya?

Ya ben bu siteye görsel yukleyemiyorum maalesef bellek yetersiz deyip sayfadan atıyor
Ne demek çamaşır suyu severlermis o zaman benim ev onlar için adeta cennet
Allahim deli kasiniyorum suan korkudan

Aldim attim mi :O birakin almayi yaklasirken bile kalbim dkda 250 falan atmistir

Jellerden alın tablet koyun binayı ilaçlatın bişey kalmaz ya
Oda sizden korkup kaçmıştır
Böcek nihayetinde
Başka bir bocek olsaydi umrumda olmazdi ama hamam bocegi en korkunc korku filminden bile daha korkunç ve mide bulandırıcı evet yarın Allah ne verdiyse tüm şehirlerden alicam ama nasıl uyucam bu gece orasını bilemiyorum

Ya ben bu siteye görsel yukleyemiyorum maalesef bellek yetersiz deyip sayfadan atıyor
Ne demek çamaşır suyu severlermis o zaman benim ev onlar için adeta cennet
Allahim deli kasiniyorum suan korkudan
Sakin olun. Küçücük ağzıyla sizi yiyecek değil ya..

Yarın hamam böcekleri için olan tabletlerden alın evin en kuytu yerlerine atın. Çamaşır suyu değil de sirke ile evi silin bu onları uzak tutacaktır.

Aldim attim mi :O birakin almayi yaklasirken bile kalbim dkda 250 falan atmistir
Iş başa düşünce mecbur alınıyor başka türlü benden başka alan yok evde kalsa daha mı iyi.bende sizin gibi çok huylaniyor ve korkuyorum ama mecburen.vede bu tür uçan hızlı kaçan şeyleri bolca peceteyi islatiyorum o şekilde hızlıca alıp dışarı atıyorum kuru bez peçete filan kaçma riski oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…