- 10 Ağustos 2023
- 359
- 841
- 18
- Konu Sahibi cileklilink
-
Supella longipalpa (Kahverengi Bantlı Hamam Böceği) |
Fotosunu atın bakalım. Ne kadar doğru bilmiyorum ama burda bugün okudum hamambocekleri çamaşır suyu kokusunu severlermis diye. Tablet ilaç alın koyun bence yarın. Evin neresinde gördünüz?Kizlar. Cok kötüyüm az önce evde
gördüm (fotosunu çekip görsel arattım ismi buymuş) hem de kanatlari var. Delircem şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Elim ayağım titriyor ben nasıl uyuyacağım
Supella longipalpa (Kahverengi Bantlı Hamam Böceği)
En korktugum seydi başıma geldi
Napicam yardim. Evi o kadar temizlerken, ciğerlerim her gun çamaşır suyu kokusuyla doluyorken bu nereden geldi ya. Bir de yavruydu muhtemelen ailesi de burada
Allahim sen bana yardim et en tiksindigim sey
Deli mi bu hamam böcekleri ya?Fotosunu atın bakalım. Ne kadar doğru bilmiyorum ama burda bugün okudum hamambocekleri çamaşır suyu kokusunu severlermis diye. Tablet ilaç alın koyun bence yarın. Evin neresinde gördünüz?
Ya ben bu siteye görsel yukleyemiyorum maalesef bellek yetersiz deyip sayfadan atıyorFotosunu atın bakalım. Ne kadar doğru bilmiyorum ama burda bugün okudum hamambocekleri çamaşır suyu kokusunu severlermis diye. Tablet ilaç alın koyun bence yarın. Evin neresinde gördünüz?
Deli mi bu hamam böcekleri ya?
Enerciiiiii. Engiiiin bana cilekli link al aşkiiiim.D.P'a görgüsüz dedigim icin oldu resmen ya. Tanrim beni affet. D.P bir gün bu yoruma denk gelirsen hakkini helal et offf
Aldim attim mi :O birakin almayi yaklasirken bile kalbim dkda 250 falan atmistirCnm sakin ol geçen gün bende evimde hemde mutfak üst dolabına girerken gördüm sonra baktım pırpır ediyor aldım attım sonra şükür başka biyerde görmedim.havalar sıcak cam kapı açık o muhtemelen hamam böceğine çok benzeyen dışarıdan uçup girdi.
evde açık cam veya kapıdan girmiştir toplu takılmıyorlardır ya. ilaç sıkarsınız yarınEvi o kadar temizlerken, ciğerlerim her gun çamaşır suyu kokusuyla doluyorken bu nereden geldi ya.
Su halde bile güldümEnerciiiiii. Engiiiin bana cilekli link al aşkiiiim.
Ne geldi başına tam anlayamadımNiloyatospikk kesin d.p ın ruhu bu tanimadigim kadina olumsuz yorum yaptim dakikasında başıma bu geldi aman allahim
Başka bir bocek olsaydi umrumda olmazdi ama hamam bocegi en korkunc korku filminden bile daha korkunç ve mide bulandırıcıJellerden alın tablet koyun binayı ilaçlatın bişey kalmaz ya
Oda sizden korkup kaçmıştır
Böcek nihayetinde
Odamda hamam bocegi varNe geldi başına tam anlayamadım
Sakin olun. Küçücük ağzıyla sizi yiyecek değil ya..Ya ben bu siteye görsel yukleyemiyorum maalesef bellek yetersiz deyip sayfadan atıyor
Ne demek çamaşır suyu severlermis o zaman benim ev onlar için adeta cennet
Allahim deli kasiniyorum suan korkudan
Iş başa düşünce mecbur alınıyor başka türlü benden başka alan yok evde kalsa daha mı iyi.bende sizin gibi çok huylaniyor ve korkuyorum ama mecburen.vede bu tür uçan hızlı kaçan şeyleri bolca peceteyi islatiyorum o şekilde hızlıca alıp dışarı atıyorum kuru bez peçete filan kaçma riski oluyorAldim attim mi :O birakin almayi yaklasirken bile kalbim dkda 250 falan atmistir
Çok buyuk tiksiniyorum tarifi imkansız. Yaşam alanları lağım, su giderleri vsSakin olun. Küçücük ağzıyla sizi yiyecek değil ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?