- 10 Ağustos 2023
- 359
- 841
- 18
- Konu Sahibi cileklilink
-
Benim kuzenim de zeytin sanıp yiyormuş kucukkenbabanemlerin evinde bahçenin bir ucun da ahir vardı gençken buyk baş hayvanları varmış sonradan orayı depo yapmışlar çocukken giderdik ışığı yakınca her biri bir yere nasıl kaçarlardı gülerdik ışığı kapatınca tekrar ortaya gelirlerdi sonra biz tekrar ışığı açardık
Vay be hamam böcekleri az çekmedi bizden
Psikopatlar bence çamaşır suyu sevmekte neDeli mi bu hamam böcekleri ya?
Uzak doğuda yiyorlar çekirdek gibiBenim kuzenim de zeytin sanıp yiyormuş kucukken
Turp gibi biri. Biz buna bagliyoruz
Terası ilaçladık terastan geliyorlarmıs bir de trendyoldan tüp böcek ilaclarindan aldık kapıların alt kısımlarına sıktık eve girenler oraya gidip ölmüşNaptiniz pekii
kesinlikle.. kafasız 10 12 gün yaşarlarmışDeli mi bu hamam böcekleri ya?
Hamam böceği yiyen insan aç kalsa seni beni de yerUzak doğuda yiyorlar çekirdek gibi
Özellikle Tayland da
Çekirge ve hamamböceği
Favori yiyecek
Estetik açıdan baktığımızdan öyle bencePsikopatlar bence çamaşır suyu sevmekte nehayır bide insanlardan tiksiniyorlarmış ondanmış ışık açılınca jet hızıyla kaçmaları. Sanki biz onlara bayılıyoruz
Demek ki kafayla pek işleri yok.kesinlikle.. kafasız 10 12 gün yaşarlarmış
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekesinlikle.. kafasız 10 12 gün yaşarlarmış
Ya bu çok doğru ben geçen sene ipten pantalonumu aldım giydim baktım ayagimda kocaman Kara Fatma. Ayağımı nasıl savurdum bilmiyorum çığlık çığlığa kaldımÇamaşırları dışarı seriyorsanız alırken dikkat edin dışarıda silkeleyip katlıyor annem hep. İçine böcek girbiliyor.
benim evde de var malesef ne yaptımsa kurtulamadım annem acı biber koy demişti onu denicemNeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Uyurken korkmuyorsaniz sorun yokbenim evde de var malesef ne yaptımsa kurtulamadım annem acı biber koy demişti onu denicem
Esiniz öldürdükten sonra en az yüz adet bebesini bırakmiştir orayaYa bu çok doğru ben geçen sene ipten pantalonumu aldım giydim baktım ayagimda kocaman Kara Fatma. Ayağımı nasıl savurdum bilmiyorum çığlık çığlığa kaldımnasıl şiddetli savurduysam duvara çarpıp yere düştü hala hereketliydi neyseki eşim bagirmama geldi de öldürdü yani bahçe kat veya giriş katta da değilim ama anlamadım eminim kıyafetten geldiğinede.
gece cıkması korkutuyorda alıştık mı naptık pek tınlamıyoruzUyurken korkmuyorsaniz sorun yok
Füze at böylr ölmez konu sahibikesinlikle.. kafasız 10 12 gün yaşarlarmış
Bari isim falan koyun baya sizin evin bir üyesi olmuşgece cıkması korkutuyorda alıştık mı naptık pek tınlamıyoruzbazen koridorda falan karşılaşıyoruz o benden kaçıyor ben ondan
Bir daha gormedik çok şükür ya. Ama bilmiyorum. Hamambocegi öyle yapıyorda karafatmadan emin değilim. Ama yaz günü cam pencere açık illa gelirler yani. Tablet koymakta yarar var.Esiniz öldürdükten sonra en az yüz adet bebesini bırakmiştir oraya
Kara fatmayla hamam böceği farklı şey mi. Ben bugün neler öğreniyorum bayilicamBir daha gormedik çok şükür ya. Ama bilmiyorum. Hamambocegi öyle yapıyorda karafatmadan emin değilim. Ama yaz günü cam pencere açık illa gelirler yani. Tablet koymakta yarar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?