- 23 Ocak 2016
- 34.278
- 50.279
- 598
- Konu Sahibi cileklilink
Kız onla ne alakası varOdamda hamam bocegi var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız onla ne alakası varOdamda hamam bocegi var
Bazı kahramanlar pelerin giymezIş başa düşünce mecbur alınıyor başka türlü benden başka alan yok evde kalsa daha mı iyi.bende sizin gibi çok huylaniyor ve korkuyorum ama mecburen.vede bu tür uçan hızlı kaçan şeyleri bolca peceteyi islatiyorum o şekilde hızlıca alıp dışarı atıyorum kuru bez peçete filan kaçma riski oluyor![]()
Bizim binada düzenli ilaçlama yapılıyorduBaşka bir bocek olsaydi umrumda olmazdi ama hamam bocegi en korkunc korku filminden bile daha korkunç ve mide bulandırıcıevet yarın Allah ne verdiyse tüm şehirlerden alicam ama nasıl uyucam bu gece orasını bilemiyorum
Evet üstte bir arkadaş daha bu yorumu yapmış çok şaşırdım. Domestosla aramizdaki uzun iliskiyi gözden geciricem resmenMantıken çamaşır suyu koklamaktan daha az zarar verir.
Ve bazı yerlerde bazı haşerelerin çamaşır suyu kokusunu kendi salgı kokularına benzetip o istikamette dolandıklarını okumuştum, doğru yanlış bilemiyorum.
Bu böceğin bende yarattığı his > sevgilimle tartismalarimBaşlığı okuyunca
Ay dedim sevgilisiyle yine tartisti ve bitti
Meğer bir böcekmis
Naptiniz pekiibu sene hamam böceği çıktı
Komşuya girmedi tabi, penceresinden evine girdi.Onlar uçuyo pencereden giriyor
Geçen aylarda çok sıcaklarda (hala çok sıcak eriyoruz) sineklik açık kalmış, bizim eve de girmiş. Aldık attık bir daha da görmedik.
önceden gözümün önünde aynı kanatlı hamam böceği pencereden uçarak komşuya girmiş olmasaydı sizle aynı tepkiyi verirdim.
Kanatsızdan korkun asıl. Kapkara olandan![]()
Dolaştığı yerlere mikrop sacar gibi geliyorHamam böcekleri korkak yaratıklar, insana geldikleri görülmüş şey değil. Sizden kaçar zaten fellik fellik o. Zehir etmeyin hayatı kendinize.
Kötüyüm ben kötüyüm diyen böcekler geldi aklıma domestos reklamındakiKizlar. Cok kötüyüm az önce evde
gördüm (fotosunu çekip görsel arattım ismi buymuş) hem de kanatlari var. Delircem şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Elim ayağım titriyor ben nasıl uyuyacağım
Supella longipalpa (Kahverengi Bantlı Hamam Böceği)
En korktugum seydi başıma geldi
Napicam yardim. Evi o kadar temizlerken, ciğerlerim her gun çamaşır suyu kokusuyla doluyorken bu nereden geldi ya. Bir de yavruydu muhtemelen ailesi de burada
Allahim sen bana yardim et en tiksindigim sey
Ya korkmayın emin olun sivrisinek daha zararlıDolaştığı yerlere mikrop sacar gibi geliyoryoksa araştırdim evet insana gelmiyorlarmis
Ya benim supangle diye okumamKizlar. Cok kötüyüm az önce evde
gördüm (fotosunu çekip görsel arattım ismi buymuş) hem de kanatlari var. Delircem şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Elim ayağım titriyor ben nasıl uyuyacağım
Supella longipalpa (Kahverengi Bantlı Hamam Böceği)
En korktugum seydi başıma geldi
Napicam yardim. Evi o kadar temizlerken, ciğerlerim her gun çamaşır suyu kokusuyla doluyorken bu nereden geldi ya. Bir de yavruydu muhtemelen ailesi de burada
Allahim sen bana yardim et en tiksindigim sey
babanemlerin evinde bahçenin bir ucun da ahir vardı gençken buyk baş hayvanları varmış sonradan orayı depo yapmışlar çocukken giderdik ışığı yakınca her biri bir yere nasıl kaçarlardı gülerdik ışığı kapatınca tekrar ortaya gelirlerdi sonra biz tekrar ışığı açardıkBu böceğin bende yarattığı his > sevgilimle tartismalarim![]()
Çok teşekkür ederim ya böyle yorumlar iyi geliyor hamam böceği benim gözümde en mikroplu ve en korkunc şeydi normaldeYa korkmayın emin olun sivrisinek daha zararlı
Yarın halledersiniz
Sakin olun