Elim ayagim titriyor

Mantıken çamaşır suyu koklamaktan daha az zarar verir.
Ve bazı yerlerde bazı haşerelerin çamaşır suyu kokusunu kendi salgı kokularına benzetip o istikamette dolandıklarını okumuştum, doğru yanlış bilemiyorum.

Iş başa düşünce mecbur alınıyor başka türlü benden başka alan yok evde kalsa daha mı iyi.bende sizin gibi çok huylaniyor ve korkuyorum ama mecburen.vede bu tür uçan hızlı kaçan şeyleri bolca peceteyi islatiyorum o şekilde hızlıca alıp dışarı atıyorum kuru bez peçete filan kaçma riski oluyor😬🤢
Bazı kahramanlar pelerin giymez 👏🏻

Başka bir bocek olsaydi umrumda olmazdi ama hamam bocegi en korkunc korku filminden bile daha korkunç ve mide bulandırıcı :KK43: evet yarın Allah ne verdiyse tüm şehirlerden alicam ama nasıl uyucam bu gece orasını bilemiyorum
Bizim binada düzenli ilaçlama yapılıyordu
Kapının minik arasından bile giriyormuş
Banyodaki giderlerden de geliyormuş

Mutfakta kırıntı çok severlermiş
Bir arkadaşı yazmış çamaşır suyunu da seviyolarmış

Koynunuza girip uyumaz korkmayın
Dediğim gibi oda sizden kaçıyor
Karanlık seviyolar galiba ışık açık uyuyabılırsınız
Geçmiş olsun insallah kurtulursunuz

Mantıken çamaşır suyu koklamaktan daha az zarar verir.
Ve bazı yerlerde bazı haşerelerin çamaşır suyu kokusunu kendi salgı kokularına benzetip o istikamette dolandıklarını okumuştum, doğru yanlış bilemiyorum.
Evet üstte bir arkadaş daha bu yorumu yapmış çok şaşırdım. Domestosla aramizdaki uzun iliskiyi gözden geciricem resmen

Onlar uçuyo pencereden giriyor
Geçen aylarda çok sıcaklarda (hala çok sıcak eriyoruz) sineklik açık kalmış, bizim eve de girmiş. Aldık attık bir daha da görmedik.
önceden gözümün önünde aynı kanatlı hamam böceği pencereden uçarak komşuya girmiş olmasaydı sizle aynı tepkiyi verirdim.
Kanatsızdan korkun asıl. Kapkara olandan 😰😰

Korkma bunlar yaz günü dışarıda geziyor geceleri, camdan pencereden girmiştir. Geçen benim çamaşırların arasına abartmıyorum parmak kadar bir tane girmiş. Faraşlı süpürgeyle attım korka korka.

Onlar uçuyo pencereden giriyor
Geçen aylarda çok sıcaklarda (hala çok sıcak eriyoruz) sineklik açık kalmış, bizim eve de girmiş. Aldık attık bir daha da görmedik.
önceden gözümün önünde aynı kanatlı hamam böceği pencereden uçarak komşuya girmiş olmasaydı sizle aynı tepkiyi verirdim.
Kanatsızdan korkun asıl. Kapkara olandan 😰😰
Komşuya girmedi tabi, penceresinden evine girdi. 🤪

Çamaşırları dışarı seriyorsanız alırken dikkat edin dışarıda silkeleyip katlıyor annem hep. İçine böcek girbiliyor.

Kizlar. Cok kötüyüm az önce evde
Supella longipalpa (Kahverengi Bantlı Hamam Böceği)
gördüm (fotosunu çekip görsel arattım ismi buymuş) hem de kanatlari var. Delircem şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Elim ayağım titriyor ben nasıl uyuyacağım
En korktugum seydi başıma geldi
Napicam yardim. Evi o kadar temizlerken, ciğerlerim her gun çamaşır suyu kokusuyla doluyorken bu nereden geldi ya. Bir de yavruydu muhtemelen ailesi de burada
Allahim sen bana yardim et en tiksindigim sey
Kötüyüm ben kötüyüm diyen böcekler geldi aklıma domestos reklamındaki 😀😀😀😀

Kizlar. Cok kötüyüm az önce evde
Supella longipalpa (Kahverengi Bantlı Hamam Böceği)
gördüm (fotosunu çekip görsel arattım ismi buymuş) hem de kanatlari var. Delircem şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Elim ayağım titriyor ben nasıl uyuyacağım
En korktugum seydi başıma geldi
Napicam yardim. Evi o kadar temizlerken, ciğerlerim her gun çamaşır suyu kokusuyla doluyorken bu nereden geldi ya. Bir de yavruydu muhtemelen ailesi de burada
Allahim sen bana yardim et en tiksindigim sey
Ya benim supangle diye okumam 🤣🤣 bende çok korkarım ve tiksinirim böcekten aklım çıkar.

Bu böceğin bende yarattığı his > sevgilimle tartismalarim 😅
babanemlerin evinde bahçenin bir ucun da ahir vardı gençken buyk baş hayvanları varmış sonradan orayı depo yapmışlar çocukken giderdik ışığı yakınca her biri bir yere nasıl kaçarlardı gülerdik ışığı kapatınca tekrar ortaya gelirlerdi sonra biz tekrar ışığı açardık 🤣🤣🤣🤣🤣

Vay be hamam böcekleri az çekmedi bizden 🤣🤣

Ya korkmayın emin olun sivrisinek daha zararlı🙈
Yarın halledersiniz
Sakin olun
Çok teşekkür ederim ya böyle yorumlar iyi geliyor hamam böceği benim gözümde en mikroplu ve en korkunc şeydi normalde
Tansiyonumu olctum 13e çıkmış büyüğü, 11lerde olur normalde. Enseme ağrı girdi oradan anladım
Böyle bir etki yaratıyor bende kendileri

Back
X