- 7 Kasım 2015
- 131
- 26
- 98
- Konu Sahibi gencgelin235
Kızlar eşim şuan yurtdışında çalışıyor biz hergün görüntülü aramayla konuşur şakalaşırız.Geçen gün yine böyle konuşup gülüşürken benden durup durup bişey istedi hiç fikrimi sormadan bekle diyorum şimdi diyor falan neyse bende şakayla birbirimize takılıyoruz diye zorla yaptırıyorsun bak bana zorundaymışım gibi hissediyorum dedim gülerek art niyetim yoktu kesinlikle..bana yanlış hissediyorsun o zaman dedi kemdide gülümseyerek.Ertesi gün ters ters konuştu hiç konuşmak istemiyor gibi zaten o gün çok az görüntülü konuşmuktuk.Sonraki gün yani dünde bana hiç yüz vermiyor arıyorum açmıyor aramıyor tersliyor işle ilgili diyodu.gece konuştu sen öyle söyleyince benim kemdime olan gardım düştü insan içinden geleni yargılasada yaşamadan geçmiyor benim kendimi aşmam lazım dedi...ben aradım açmadı ve bekle yazdı sadece.dünden beri hiç konuşmadık aradım açmadı sadece günaydın canım mesajıma günaydın dedi nasılsın yazdım gördü bıraktı...kızlar ben ne yapmalıyım nu durumda elim kolum bağlandı eşimi istemeden çok kırdım sanırım arayıp bunaltmakta istemiyorum sizce ne yapmalıyım.