Elim kolum bağlı ... Ne yapacağımı bilemez halde (eş)...

Kuşunuz ölmüş, mesleki açıdan kaygilariniz var, ailenizi özlemişsiniz ee birde hafta sonu sınav gerginliğiniz var ve bunların faturası eşinize yok yere kesilmiş. . Farkindamisiniz bi sakince dusunebiliyormusunuz? kredi ile ilgili durum varmis onu sormussunuz onu anlatirken siz zaten mesleki acidan farkli bir konu acip kaygilarinizi belirttmisniz. . Neyse adam gitmis uzan is sizede yer ayirmis yanina uzanin diye siz yine trip yapmaya devam ederek karsi kanepeye geciyorsunuz adam yorgun oldugu icin uyumaya geciyor siz disari cikalim diyorsunuz az once sanki trip yapan siz degilsinz gibi .. adam odasina geciyor uyuyor siz salondasiniz sizde uyuyakaliyorsunuz gelip sizin ustunuzu örtuyor hatta size yataga gel diyor siz yine trip. pardon ama çıldırtma noktasina getirten sizsiniz. .

eşin seni önemsiyor bu net ...bence bunaltma eşin demis benle ilgilenmiyor dusunmuyorsun diye ... demekki sende ilgini belli edemiyorsun yada kendinin derdine düştün...

Benle ilgilenmiyorsun diye ben dedim, eşim demedi ki ..
Takılsın bakalım kendi halinde . Daha fazla üstelemem zaten bir şeyi

Bunu karaturna yazmıs ben yazmışım gibi nasıl alıntıladınız

Ben sizi anliyorum suan. Siz teksiniz. Gidecek kimseniz yok. Eşiniz her seyinI bu durumda. O yüzden ondan her seyi bekliyorsunuz size karsi. Biraz boşluk olsun aranizda,hemen aglamakli oluyorsunuz. Bende siZin gibiyim. Esim benle surekli ilgilensin istiyorm. Ama her zmaan olmuyor. Bir de erkekler biz gibi degl

İstemsizce gülmeye başladım yahu :)
Çocuk gibi bu ne bu dert mı Allah aşkına? Adam bide uzatmamış. Ama uyuyacakken de dışarı çıkalım demek yerine uzanmadan deseydin daha kolay olurdu belki.
Bütün herşeyi trip atarak yapmaya uğraştığın için sorun yaşıyorsun. Ve maşesef tekrar haksızsın çünkü nasıl yaklaşacağını bilmiyorsun.
Adam besbelli ki seviyor ve çok fazla alttan alıyor. Ama böyle bıktırırsın..

Kocanız ilk konuşmada sizi önemsemez gibi konuşmuş size göre. Belki ifade edemedi neyse. Sonra yanına yer açmış, gidip yanına otursaydınız sarılıp aşkım az önce kırıldım çok hassasım senden destekleyici şeyler söylemeni bekledim ama söylediklerin içime su serpmedi filan deseydiniz oda anlardı. Ortamı başta belki eşiniz germiş gibi ama sizde çok çok uzatmışsınız.

Kocanizin yorgunluğunu görmezden mi geliyorsunuz?
Eğer öyleyse yapmayın çalışanın halinden anlamak için illa ki çalışıyor olmanız gerekmez.
Evet duygusallık yaşıyorsunuz,ilgi istiyorsunuz ama adamın kafası, bedeni yorgun.Romantik duygusallıginizi,mıymıntı hallerinizı kaldıramıyor olabilir.

7/24 Full enerjiyle sizi dinleyemez,gezdiremez yani
Biraz merhamet edin..

Canim ben bu anlattiklarinda pek bisi goremedim senin bu yasantin her evlilikte oluyor..

İyisin ve o yüzden de çol hassassın erkekler normal varlıklar degıl kımısı evlenene kadar ıyıdır kımısı evlendıkten sonra da aynı kişiliğini devam ettırır aslında ufak ufak evlenmeden sınyal verırler önemlı olan duygusal bakmadan beynı mantıklı ıslete bılmek sanırım sen sevgıne yenıldım o zamanda farkındaydın ama işte ask baska bırsey ınsanı mantıksızlastırıyor göruyorsun ama yakıstıramıyor ,konduramıyorsun bu saatten sonra yapacagın sey esını kafaya takmak yerıne kendıne baska alanlara yöneltmek bırak ne halı varsa görsun he he de gec takma yanı gez dolaş,alışverıs yap,halk egıtımın ucretsız kursları var ona gıt ,kıtap oku vs

Şımarıklık. Adam yorgunluğuna rağmen seninle ilgilenmiş buna rağmen hem kusup hem ilgiiiii diye serzeniş artı inadı uzatmak.bence özür dilemesi gereken kişi sensin eşin değil.

Yahu adam sandalyeyi yanastirmis,sizin koltuga uzanmis ,yanina uzanin diye yer acmis,yataginiza yatmanizi yatagi ayirmamanizi soylemis,ustunuze battaniye ortmus,saati kurun diye soylemis ee daha ne yapsin? Yorgunum demis hali yok demek ya da tadi kalmamis da olabilir yani benim de kamzdi sahsen.Ortada sorun yok oyle eli kolu bagli caresiz olcak kadar.Tek sorun sizin gereksiz tribiniz kanimca ilgi arsizi oldugnuzu dusunuyorum net!

Aynı ev içinde küs kalmayın bence de . Gidin sarılın opun barışın eğer soğuk davranır yanastirmazsa gidin yatın uyuyun kafaniza bu kadar takmayın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…