Elim kolum bağlı ... Ne yapacağımı bilemez halde (eş)...

Birazda esini dusunmelisin adam yorgunum demis ve yaninda yer acmis
hep sen sen sen sen olmaz ama dimi.
Tamam sende duygusal bir donemden geciyor olabilirsin bunu esine sarilarak ve konusarak gecirebilirsin trip atarak degil. Adamin bir şuçu yok olsaaa neyseee..
Bu sekilde evlilik coook yipranirrrr coook

Senin amacın ne biliyormusun adamın seni deli gibi sevdiğini bildigin için böyle bi adamı bıraktım diye vicdanına yediremeyecegin için sen adamı kendinden soğutuyorsun ki meselenin odak noktası sebebi de sen olma adam bi gün o evden lanet olsun diye diye çıkıp gidecek sende içinden derin bir oh çekeceksin adamın haline yazık gerçekten farkında demek ki seni sevmekle hayatına nasıl bir hata soktuğunun

@1var1yok yeni evlisiniz sanırım.

Karşılıklı azıcık anlayışla çozebilirsiniz.Daha net olun bir de mesela ilk eşinizle alinmissiniz ya ben olsam o esnada direkt söylerdim ne hissettiğimi.
Hatta eşimin verdiği cevap hoşuma gitmezse derim yaaa bu olmadı baska cevap ver sonra konu girgira bile döner.

ben ortada bır sorun goremedım
sadece ıletısımsızlık var
oda ıkınızın elınde olan bırsey

Biraz sessizlik ya.
Beynini yediniz şu adamların.
İnsan bazen konuşmak istemez.
Ben mi garibim anlamadım ki.
Ayni evde küs değilken sessiz kaldığımız 3-4 gün olurdu eskiden. Sarılır sarmaşırdık, birlikte film izlerdik yada susar telefonlarla vakit geçirirdik, yada ayrı ayrı dışarı çıkardık vs..

Şimdi iki çocukla o sessizliği ve kafa dinlemeyi deli gibi özlüyorum.
Hem konuşacak, anlatacak şeyler biriktirirdik, hem kafamızda olan bazı fikirleri olgunlaştırır, ayrı ayrı neler düşündük diye konuşurduk vs...
Bu kadar keyifli ne olabilir başka?
Biraz suskunluk iyidir.
Baktın dinleyecek kafa kalmamış, az merhamet et ve sus .

kadınlar bazen yersız duygusal oluyr sızınde oyle bur anına denk gelmıs bence abartmıssın uzatmamak ıcın cıkmıs gıtmıs senı sevmese ustunu orter mı? Ilgılenmıs senınle bazen senın alttan alman lazım karsındakı de ınsan yrgunmus ıste onun da sıkıntıları var demekkı her zaman senı pamuklara sarmasını beklemek bencıllık olur kı yınede derdım var deyıp kapatmamıs kendını bsuna bırbırınızı yıpratıp durmayın gt sarıl barısın bu kadar buyutecek bısey gremedım ben

Size hakaret etmemis rencide etmemis kufur kaba soz yok itip kakmamis.. sizin derdiniz ne ben anlamadim.. asiri duygusal davranmissiniz gereksiz uzatmissiniz mevzuyu bence... Erkekler fazla tribe gelmez.. bir iki cekerler benden soylemesi.

Okudum.cok hoşuma gitmedi.fazla abarmissinuz. Iyi yazmışsın ben de yazsam ne kadar sacmaladigimu anlarım. Size de kolaylik versin

Zerre sorun yok.Hatta mutlu bir cift okudum.Cilvelesmissiniz sadece.En buyuk dertlerimiz boyle olsa valla.Ozendim hatta
Ama adama yazik etme.Bunaltma.Sogumasin durduk yere.

bence her evde olabilecek türden rutin hayatın getridiği bıkmışlık sebepli tartışmalar.

büyütülecek bir şey değil. boşanmayı düşünmeyin. yorgundur, o gün sinirlidir. olabilir. her gün hepimiz aynı değiliz. sürekli de ilgi göstermek zorunda da değiliz eşlere

Benimde eşimle ettiğim kavgalar bu şekilde olur genelde yaşça biraz fazla fark ondan sanırım suçlu o da olsa ilk adımı bekler biraz bencil yetistirildigi için ama tatlı bi küslük bence gece gelip üstünüzu ortmesi yerine yat diye kaba da olsa uyandirmasi sınava götürmesi sizi onemsedigini aslında sen adım at mesaji..
Siz de hassas bi dönemdesiniz belli ki yine tatlı bir anında tüm içtenliginizle dertlesebilirsiniz... sıkmayin canınızı kavgalar bu şekilde de olmayacaksa ne şekilde olacak dimi :)

Demek bizdeki odunlar sizde olsa intihar ederdiniz belliki adamin kafasida bedenide yorgun sizde karsisina gecip destek olacak yerde ne kadar olumsuzluk varsa saymissiniz gereksiz triplere girmissiniz ona ragmen temasini kesmemis elli defa yaniniza gelmis daha ne yapsin siz halen daha beni sevmiyorsun diyosunuz sasiriyorum valla uzmeyin soyle adamlari sayilari az zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…