Elim kolum bağlı ... Ne yapacağımı bilemez halde (eş)...

Ya o sinirle sana oyle konusmus. Yoksa sana deger vermeyen adam ne battaniye getirir ne yerine yat der ne sinava goturur.

Nerdeyse bütün açtığınız konuları okurken geriliyorum. Hatta bir konunuza da yorum yapmıştım diye hatırlıyorum. Hala da aynı fikirdeyim. Siz bence bir işe girin ya da kendinize bir hobi edinin. Adam bir şey yapmamış, koltukta size yer de açmış, gidip koltuğa oturmuşsunuz, adam da sizi nazlamayınca triplere girmişsiniz. Vallahi bu adamlara üzülüyorum, sizin gibi büyümemiş insanların elinde ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Biraz şükredin, biraz anlayışlı olun, biraz kıymet bilin bence.

5 gün felan kaldı.. ama onun etkisi ne kadar olabilir ki
Ben de sizi haklı bulamadım,eşiniz size koltukta yer açmış yanına uzanıp sohbet edebilirdiniz uzansaydınız büyük ihtimalle şuan küs olmazdınız,eşiniz gerçekten yorgun olabilir sonuçta hem çalışıyor hem il dışında okul okuyor.

Bak bende senin yaptığın hatayi yaptım bi zaman eşime diyodum sürekli mesajlaslm ilgili ol hep mıç mıç değil ama bir nevi öyle diodum saçmalıkmş bak kardescem bir ekmek almaya gittim markete 7 inci katta oturuyorum asansör yok saymadgm laf kalmadı merdivenlere ah asansör olsaydıdan girdim konuya eve girdim o küçük yorgunluk bile bana negatiflik verdi ya demem o ki robot degil adamlar is guc Koşusturma baya yoruluyolar elbette ilgilenmeli telafisi olmalı izinli günler mesela ay canım seninle de çalışırken ilgilnmyrm pek fazla gibi cümleler lazim onun dışında sen ilgili ol hep onu canlandir is yorgunluğunu unuttur giyin süslen pozitif ol sende böyle yaparsan iyice hayat enerjiniz olur o gelmiyosa sen git aynı koltukta uzan özledim seni de ne var bunda kadın kismi Cilveli olur demi ama

Bence abartıyosun canım sen eşin bak konuştukdan sonra koltuğa çagirmiş seni girseydın yanına uzansaydın derdın varsada konuşarak sarılarak çöz bole cocuk gıbı küsüp tavir yapmayla sonuç alamasın yıbratırsın sadece uzaklık tabıkıde zor ailenıde ozlemışindir gurbet zor anlıyorum senı ama güçlü ol eşinede küsme ilgilen cocuk gıbı ıkınızde ınatlaşiyosunuz.

Daha once butun konularınızı okumustum. Cocuk gibisiniz tepkileriniz ve zerre ilgi gostermeden karsidan aşırı beklentileriniz. Adamin yerinde kim olsa sevmemeyi evlenmemeyi tercih ederdi. Eğer yapamiyorsaniz ki her konunuzda bu net adamin cinnet gecirip sizi boşamasini beklemeyip bir adim atin.

İşten geldimi anahtarla gırse bile saatini bilmiyonmu kapıdan bak aç holgelsın kocacım de yemek hazır de sevdıgı yemeklerı yap barişirsiniz herseyıde uzatma tavırla olmaz

Tam olarak bu :)

Adet gününüz mu yaklaşıyor ? Benim de yaklaşırken böyle abukluklar yapabiliyorum da. Hormonlar yaptırıyo bunları bize

Sevgi neydi?
Sevgi emekti..

Sevdiğini yormamak gerek.
Adam ilgilenmiş, üzerini örtmüş, merhamet etmiş ne güzel.
Baskıyla, mutsuzlukla bıktırırsan üzülürsün sonra.

Elindekiyle mutlu olmak güzel şey.

Kadın milleti ilgi ilgi diye kafayı yiyor. Adam işten gelmiş yorgun sen de uzansaydi n sessizce. İlla disari çıkalım, film izleyelim sohbet edelim vs vs... Böyle bir dünya yok keşke kendimize gelebilsek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…