Elim kolum ipsiz bağlı

Esmerkadn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2022
39
20
3
34
Merhaba arkadaşlar çok canım sıkkın... Benim 2 çocuğum var. Biri 2 aylık diğeri de 6 yaşında ilkokul 1. Sınıfa başladı. Bende doğum izindeyim. Martin İlk haftası işbaşı yapacağım. Büyük oğlum inanılmaz terliyor. Küçücük bebeğimle okulun bahçesinde bekliyorum. Sırf teri yüzünden. Sınıfta dersten sıkılmış, bı görseniz kafası öyle bir ter. Ben başta mataradaki suyu kafasına döktü sandım. Her gün okula 4 atletle gidiyorum.kurutup giydirdigimi saymıyorum bile.. ne yapicam şaştım kaldım. Hasta olmasından da ayrı korkuyorum. Bugün de müdür pazartesi günü itibariyle hiçbir veliyi istemiyorum dedi.Nolur akıl verin.

Yapicak birşey yok dedi terini kurutma dedi

Ortada fizyolojik bir sağlık sorunu yoksa , sorunu psikolojik olabilir. Aşırı stres ve heyecandan bir anda ter boşalıyor olabilir. Çocuğunuzu bir de bu yönden gözlemleyin , stres ve heyecanını kontrol altına almaya başladıkça sorunu çözülebilir.

Ortada fizyolojik bir sağlık sorunu yoksa , sorunu psikolojik olabilir. Aşırı stres ve heyecandan bir anda ter boşalıyor olabilir. Çocuğunuzu bir de bu yönden gözlemleyin , stres ve heyecanını kontrol altına almaya başladıkça sorunu çözülebilir.

Bak bu da olabilir

Blackspade termal atlet alıp giydirin atlet değişim derdinden kurtulun ne kadar terlerse terlesin teri üzerinde soğumuyor. Atlet nemi dışarı atıyor cildi sıcacık kalıyor. Benim oğlum alerjik astımlı anasinifindan beri kullanıyoruz çok memnunuz. Yazlık ve kışlık modelleri var. Internetten sipariş verebilirsiniz.

Sizinle aynı fikirdeyim

Doktora götürdünüz mü?

Üzüldüm sizin adınıza acaba ter emici özel atlet falan varmıki internetten falan araştırsanız çocuğa tembih edin diyeceğim ama çocuğun kendi kendine değiştireceğini hiç zannetmiyorum çocuk sonuçta unutur öğretmenine tembihleseniz giydirmese bile uyarsa oğlunuzu üzerini değiştirmesi konusunda ozaman yapar herhalde

Çocuğunuz hareketli bir çocuk mu? Bu durumda öğrencim olmuştu..ne zaman görsem suyla ıslatılmış gibiydi ..ama yerinde hiç durmayan tabiri caizse düzduvara tırmanan bir çocuktu .Vallaha o kuzunun üstünde kuruyordu geri herşeyi.. sanırım bünyesi alışmıştı terin üstünde kurumasına

Doktor normal dediyse bence termal atletlerden alıp giydirin,bir nebze daha iyi klasik pamuk atletlere nazaran. Kışın kızıma kullanıyorum ben,ıslak kalmıyor onlar. Terlese de sorun olmaz bu durumda ,ogluma da alacağım bu kış.
Şu an sorun olmaz havalar soğumadı zaten. Üzülmeyin lütfen.

Doktora gittiğinizde normal olduğunu söylüyorsa 2.bir doktora danışın o da aynısını söylüyorsa yapacak birşey yok atleti oğlunuza verip tembihleyeceksiniz üzerini değiştirmesi için
Terledigi için çıkaramıyor vücuduna yapışıyor kıyafeti resmen.

Aa termal atlet mi ilk defa duydum araştıracağım çok teşekkür ederim benimle paylaştığın için

Merhabalar, termal atleti giydirip üzerine normal pamuklu atlet giydiriyor musunuz acaba? Birde bu markanın seviye 3 ünü kullandınız mı polar da yazıyor o dahada terletmez mı acaba ?

Termal atlet, yun atlet tabi eskiden olan atletler değil onu normal. Penye gibi yapıyolar .woonat marka var ben oğluma yun uyku tulumunu kullanmstm.cok güzeldi.

benim kıızmda çok aşırı terlerdi ama babdan genetik geliyor terlemek

çokk küçükken götürmiş herşeyine baktırmıştım ama elimden birşey gelmemişti

şimdi çok şükür ergenlikten sonra bir nebze azaldı , genetik mi sizinkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…