Yapicak birşey yok dedi terini kurutma dediTer bezleriyle ilgili bir problem olabilir. Doktora gidin mutlaka
Merhaba arkadaşlar çok canım sıkkın... Benim 2 çocuğum var. Biri 2 aylık diğeri de 6 yaşında ilkokul 1. Sınıfa başladı. Bende doğum izindeyim. Martin İlk haftası işbaşı yapacağım. Büyük oğlum inanılmaz terliyor. Küçücük bebeğimle okulun bahçesinde bekliyorum. Sırf teri yüzünden. Sınıfta dersten sıkılmış, bı görseniz kafası öyle bir ter. Ben başta mataradaki suyu kafasına döktü sandım. Her gün okula 4 atletle gidiyorum.kurutup giydirdigimi saymıyorum bile.. ne yapicam şaştım kaldım. Hasta olmasından da ayrı korkuyorum. Bugün de müdür pazartesi günü itibariyle hiçbir veliyi istemiyorum dedi.Nolur akıl verin.
Yapicak birşey yok dedi terini kurutma dedi
Merhaba arkadaşlar çok canım sıkkın... Benim 2 çocuğum var. Biri 2 aylık diğeri de 6 yaşında ilkokul 1. Sınıfa başladı. Bende doğum izindeyim. Martin İlk haftası işbaşı yapacağım. Büyük oğlum inanılmaz terliyor. Küçücük bebeğimle okulun bahçesinde bekliyorum. Sırf teri yüzünden. Sınıfta dersten sıkılmış, bı görseniz kafası öyle bir ter. Ben başta mataradaki suyu kafasına döktü sandım. Her gün okula 4 atletle gidiyorum.kurutup giydirdigimi saymıyorum bile.. ne yapicam şaştım kaldım. Hasta olmasından da ayrı korkuyorum. Bugün de müdür pazartesi günü itibariyle hiçbir veliyi istemiyorum dedi.Nolur akıl verin.
Yapicak birşey yok dedi terini kurutma dedi
Doktora gittiğinizde normal olduğunu söylüyorsa 2.bir doktora danışın o da aynısını söylüyorsa yapacak birşey yok atleti oğlunuza verip tembihleyeceksiniz üzerini değiştirmesi içinYapicak birşey yok dedi terini kurutma dedi
Bak bu da olabilirOrtada fizyolojik bir sağlık sorunu yoksa , sorunu psikolojik olabilir. Aşırı stres ve heyecandan bir anda ter boşalıyor olabilir. Çocuğunuzu bir de bu yönden gözlemleyin , stres ve heyecanını kontrol altına almaya başladıkça sorunu çözülebilir.
Sizinle aynı fikirdeyimOrtada fizyolojik bir sağlık sorunu yoksa , sorunu psikolojik olabilir. Aşırı stres ve heyecandan bir anda ter boşalıyor olabilir. Çocuğunuzu bir de bu yönden gözlemleyin , stres ve heyecanını kontrol altına almaya başladıkça sorunu çözülebilir.
Doktor normal dediyse bence termal atletlerden alıp giydirin,bir nebze daha iyi klasik pamuk atletlere nazaran. Kışın kızıma kullanıyorum ben,ıslak kalmıyor onlar. Terlese de sorun olmaz bu durumda ,ogluma da alacağım bu kış.Yapicak birşey yok dedi terini kurutma dedi
Terledigi için çıkaramıyorDoktora gittiğinizde normal olduğunu söylüyorsa 2.bir doktora danışın o da aynısını söylüyorsa yapacak birşey yok atleti oğlunuza verip tembihleyeceksiniz üzerini değiştirmesi için
Aa termal atlet mi ilk defa duydum araştıracağım çok teşekkür ederim benimle paylaştığın içinDoktor normal dediyse bence termal atletlerden alıp giydirin,bir nebze daha iyi klasik pamuk atletlere nazaran. Kışın kızıma kullanıyorum ben,ıslak kalmıyor onlar. Terlese de sorun olmaz bu durumda ,ogluma da alacağım bu kış.
Şu an sorun olmaz havalar soğumadı zaten. Üzülmeyin lütfen.
Rica ederim,muhakkak bakin ve deneyin,anaokulundan beri kullanıyorum kızımda aşırı memnunum ben.Aa termal atlet mi ilk defa duydum araştıracağım çok teşekkür ederim benimle paylaştığın için
Merhabalar, termal atleti giydirip üzerine normal pamuklu atlet giydiriyor musunuz acaba? Birde bu markanın seviye 3 ünü kullandınız mı polar da yazıyor o dahada terletmez mı acaba ?Blackspade termal atlet alıp giydirin atlet değişim derdinden kurtulun ne kadar terlerse terlesin teri üzerinde soğumuyor. Atlet nemi dışarı atıyor cildi sıcacık kalıyor. Benim oğlum alerjik astımlı anasinifindan beri kullanıyoruz çok memnunuz. Yazlık ve kışlık modelleri var. Internetten sipariş verebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?