Elimde Değil, Böyle Olsun İstemezdim..

Bizim ailemiz kopuk bir aile maalesef. Kimse kimseyi arayıp sormaz, bağlılık yoktur.. Amca baba yarısı derler, bendeki amca yetim hakkı yiyebilecek bir amca.. Dayı yakındır derler, dayımlarla senede bir ya görüşürüz ya görüşmeyiz.. Annem babamın vefatından sonra kendini toparlayamadı. İçine kapandı ve saldı kendini. Yani kendi kendime büyüdüm, kendi kendime sevgi aradım hep. Belki sizde durumlar böyle olmadığı için tersi olmuştur.

Babasızlık çok zor, çok büyük acı. Demek ki sizde bıraktığı hasar daha farklı olmuş. Burbuk hanımın dediği gibi en iyisi uzman yardımı olacak sanırım. Adamcağız bu tavırlardan usanır ve kendini tamamen geri çekerse daha büyük sıkıntı olacak sizin için bence [/COLOR][/QUOTE]
Evet çok zor.. Hele bir kız çocuğu için.. Allah düşmanıma vermesin.. Evet bana da mantıklı geldi en iyisi uzman yardımı.. Dediğiniz gibi çok farklı yerlere gidebilir durumlar yoksa

Sonuna kadar doğru söylüyorsunuz.. Şimdi böyle isem, ileride tahmin bile edemiyorum.. En azından ortada yanlış var onu biliyorum.. Çıkış noktasını da, ancak çözüm yerini bulamıyorum bir türlü.. Marmelattee dediğin gibi uzman yardımından başka bir yol yok sanırım. Böyle sürmesini , yıpranmak ve yıpratmak gerçekten istemiyorum

Evet çok zor.. Hele bir kız çocuğu için.. Allah düşmanıma vermesin.. Evet bana da mantıklı geldi en iyisi uzman yardımı.. Dediğiniz gibi çok farklı yerlere gidebilir durumlar yoksa[/QUOTE]

Baba tarafından hiç bi destek görmedim.
Sevgide görmedim nefrette...
Nötr.. Bi yabancı gibiydiler..
Neyse her şeyin farkında olmanız sizin bu tavrınızdan daha kolay vazgeçmenizi sağlıcaktır...

Evet çok zor.. Hele bir kız çocuğu için.. Allah düşmanıma vermesin.. Evet bana da mantıklı geldi en iyisi uzman yardımı.. Dediğiniz gibi çok farklı yerlere gidebilir durumlar yoksa

Baba tarafından hiç bi destek görmedim.
Sevgide görmedim nefrette...
Nötr.. Bi yabancı gibiydiler..
Neyse her şeyin farkında olmanız sizin bu tavrınızdan daha kolay vazgeçmenizi sağlıcaktır...[/QUOTE]

Yorumlarınız için Teşekkür ederim.İnşallah aşıcam bunu...

canım sen kendini biraz fazlaca önemsiyorsun bence destek almalısın

böyle hayatı kendine zindan edersin...

canım daha once kı konunda da bu konu hakkın da konusmustuk senınle .

tamam senı anlıyorum eksık olan duygularını sozlunun babasın da bulmak istiyorsun ancak ,

boyle yaparak olmamalı bu! herseyden once,orta da hıc bırsey yokken sorun yaratmıssınız

hiç gulmeyerek trıp atarak soğuk bır ortam olusmasına sebep olmussun .

hıc hos degıl bu .boyle yaparak hem kendını hem de etrafını uzmekten baska bırsey yapamazsın

.kayınbaban senı cok sevıyor ıse ,bu davranıslarınla sogacaktır senden .

cunku yaptıgın hıc normal bırsey degıl ,sımarıklık bencıllık baska bırsey degıl bu

.evet sımarıklık bencıllık dıyorum lutfen kusura bakma ama durum bu canım .

yasamadıgın bazı duyguları karsı taraftan zoraki bekleyemezsın,kı adamcagız da

elınden geldıgınce özenli davranıyor sana .ama sen hep en en enlerı ıstıyorsun .

ve sana soyle bı tavsıyede de bulundugumu hatılıyorum demıstım kı ;

"kayınbabanı sevmen guzel bır sey ondan bu sevgıyı de alabılmen guzel.ancak bunu abartma ,

sozlunun aılesıne bu sekıl de yaparak koz verırsın .mesela ,senınle ufak bır tartısma yasasalar

kı halıyle yasanacak ,o zaman senın bazı yogun duygularını kullanarak gıdecekler dıger eltıye yakın

davranacaklar .onların hepsı bır olup sen dıslanacaksın "demıstım . duyguların yerıne bıraz mantıgınla hareket et.

yoksa emın ol uzulen sadece sen olacaksın .onları sev say ama duygularını yogunca yasama .

tatlım gerekırse de bı psıkolog yardımı almanı tavsıye ederım

Son düzenleme:
Sözlünüzde Babasina kizdimi
Ne dedi, Baba sevdicegim dururken sen niye baskasina kizim diyorsun yada neden kizla resim cekindinmi dedi.
Bu normal olmayan düsünceleri beyninizden atmak sizin elinizde.
Gercekten bu anlattiginiz sadece bir günden ibaret, ya baska günler.
Babanizi bezdirirsiniz bu gidisle.

Hayır dediklerine alınmadım. Bunların aynısını kendime dünden beri defalarca söyledim.. O anlarda da, eve geldikten sonra da. Gerçekten böyle olması çok üzücü. Olası sonuçları düşündükçe kendime kızıyorum. Olan birşeyi de kaybedeceksin diyorum. Böyle olmasını, böyle devam etmesini istemiyorum.. Belli etmek de istemiyorum. Tavır almasam, gözlerim doluyor.. Bir şekilde anlaşılıyor Verdiğin örnek mantıklı. Belki de gerçekten öyle birşey olacak. Ve şuankinden daha fazla kırgınlık yaşayacağım.. Frenleyeceğim kendimi ve yardım alacağım en kısa zamanda.Teşekkürler..

Hayır kızmaktan kastım o değildi. Kendi aramızdaki konuşmadan kaynaklıydı. Ancak bugün elbette dün için yorumlaştılar. Sözlüm de anlattı sen böyle yaptın diye. Babam da fark etmediğini söyledi. Onun gözünde bu kadar yüksek bir yerim olduğunu bilmiyordum demiş falan filan.. Bunlar evet sadece 1 gün. Normalde böyle birşey yok zaten. Bir sonraki toplu görüşmemizde aynı olmaması için uğraşıyorum =( Ben olsam ben de bezerdim haklısınz.

Bak nickinin altinda bile yaziyor narsistim diye,aslinda kendini taniyorsun sen,yaptiklarinin farkinda olman da bir sey ama yeterli degil.
Senden kac yas buyuk adamcagizin sirf senin simarikligin yuzunden senden ozur dilemesi hos bir sey mi allah askina?
Sana tavsiyem,diger arkadaslarin da dedigi gibi,psikolojik destek alman.daha cok kucuksun,faydasi olacagina inaniyorum.

babaya uzuldum siz tavır alıyorsunuz ogluda bu duruma kızıyor ki ne kızılcak nede uzulcek bir durum var ortada boyle kayınpedere can kurban adam arıyor bide ozur diliyor ama bu sekilde davranırsanız kendinizden sogutursunuz insanlarıda dikkat

Kimse seni yargilamaz ki, neden yargilasinlar bee arkadasim.
Zaten icinde bulundugun durum yeterince üzücü.
Ama sana sadece sunu tavsiye debilirim.
Kayinpederin belliki anlayisli iyi bir insan.
Ama diger müstakbel gelinide onun gelini olacak, onunla ilgilenmesi gayet normal.
Yinede seni anlamis ve telafi sözü vermis.
Bence kiymetini bil ve fazla nazli olma.
Unutma fazla nazda biktirir bir zaman sonra.

senı cok ıyı anlıyorum bılıyormusun... kayınpederımı cok severım... kendı aılemle baska memlekette oldugum ıcın onuda babamdan ayırt etmıyorum.. mısafır geldıgınde bana kızım demedıgı ıcın cok uzulmustum.. kıskanclık degıl ama babam bana karsı hep cok ılgılıydı.. mısafır yanında oyle hıtap etmeyınce cok uzulmustum.. durumunu dusunebılıyorum ama ıcındekı duyguları bıraz törpülemen gerekıyor.. törpülemezsen zamanla kaynının sevgılısını bunu farkedecek ve baska sonuclar dogacaktır.. kımsenın agzına laf verme derım ben.. moralın bozuk olsa bıle caktırma ama babanla yalnız kaldıgında dırek sor baba ben suna cok uzuldum neden boyle yaptın bır hatam mı oldu de... madem cok sevıyorsun herseyı sorabılırsın ona..

Kendine Aşık olmak ile, ne alakası var şımarıklığın sorması ayıp? Ya da babamı kıskanıyor olmamın.. ben bir bağlantı kuramadım da... ayrıca ben özür diletmedim.. özür dilemek ile yaşın bir alakası da yok. memnun muyum değilim. Ancak bu büyükler özür dilerse ayıp kötü birşey demek değil. O halde konu bir yana, büyükler hata yapsın, kötü birşey yapsın biz hep alttan alalım hoş görelim.. Kusura bakma ben böyle birşeye razı olmam karakterim de razı olmaz... Bence yanlış düşünüyorsun...

Size göre üzülünecek birşey olmayabilir.. Konumun başında da belirttim.. Mantıken sorun yok, ancak duygusal manada sorun var benim için diye...

Canım fazla abartmışsın sanki. Benim aklıma gelmezdi hiç böyle ayrıntılara takılmak, özellikle fotoğraf çektirirken aranıza girme kısmı, kızın mezuniyetinde seninle ayrı fotoğraf çektirmesi gereksiz olmazmıydı sencede. Üstelik ikinizde aynı eşitliktesiniz o kızla.

Buarada kayınpederin, o kadar sıcak, o kadar insan duruyor ki, başka bir oğlu varsa tanışmak isterim kendisiyle, ama sonra kıskançlıktan birbirimize çatabiliriz seninle hoş olmaz

Sözlünüzün babasını bu kadar önemseyip kendi babanız yerine koymanız çok yanlış.
Kayınpederdir sonuçta arada mesafe olmalı, saygıda kusur edilmemeli ama sizinki aşırı bi sevgi olmuş gibi geldi bana.

Yargılanacak birşey olduğunu ben de düşünmüyorum ancak öyle değilmiş Çünkü içinde bulunduğum durumu göz ardı ederek yorum yapıyor bazı arkadaşlarım..Neyse canları sağ olsun.. Evet aslında duygusal bakmayınca, yapması gerekeni yapıyor. Onda bir sorun yok. Hatta kızın yerinde olsaydım memnun olurdum ben de iyi davranıyorlar diye. Asla istemem kötü davranılmasını o da bir ana-baba kuzusu sonuçta. Evet bu durumu çok çabuk yenmem lazım.. Hadi 1. görüşmemdi böyle geçti, 2. ve 3.ler de olacak onunla ya da başkasıyla her ne ise. Bu durumun önüne geçmezsem hep aynı sorunu yaşayacağım ve yaşatacağım..

Beni anladığın için teşekkür ederim. Evet kesinlikle törpülemem gerekiyor, dediğin gibi sadece babamla sorun yaşamam böyle giderse. kaynım da kişisel algılayabilir :44: aynı dediğin gibi dedi biliyor musun bugün. eğer birşeye kırılırsan hata yaptığım olursa gel bana söyle belki bilmeden yaptığım olur, belki yanlış anlamışsındır diye sor dedi. Acilen kendime çeki-düzen vermek zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…