Yıllar önce sorsalardı 5-10 sene sonrayı nasıl hayal ediyorsun diye. Hiç birşeyi böyle hayal edemezdim.Hayatımda hiçbirşey gönlümce değil.Hayata karşı umutlarımı kaybettim.
Ben universite öğrencisiyim.Yıllarca hayal ettiğim ve yıllar önce isteyerek kazandığım bölümün hiçte gönlümce olmadığını anladım. Doğal olarak bu üzre çalıştığım işimde gönlümce değil.Çok sevdiğim ve hayatımın aşkı dediğim adamı da yıllar önce kaybettim. Yani anlayacağınız tüm hedeflerimi hayallerimi kaybettim.
Bu sene içim gerçekten çok sıkkın. Hayatımda beni mutlu edicek hiç birşey yok.Kendimi son zamanlarda resmen robot gibi hissediyorum. Yaşama sevincimi kaybettim.Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Bende yıllardır onu yapmaya çalışıyorum. Ama... İnsan bir yerden sonra yoruluyor, isyan etmek istemiyorum ama bazen gerçekten isyan edesim geliyor.Elindekilerin değerini bil .
Kaybettiklerinin değil .
İnan o zaman çaresizlik diye bir şey kalmıyor .
mevsim geçişlerinden olabilir mi acaba bu hissettiklerinYıllar önce sorsalardı 5-10 sene sonrayı nasıl hayal ediyorsun diye. Hiç birşeyi böyle hayal edemezdim.Hayatımda hiçbirşey gönlümce değil.Hayata karşı umutlarımı kaybettim.
Ben universite öğrencisiyim.Yıllarca hayal ettiğim ve yıllar önce isteyerek kazandığım bölümün hiçte gönlümce olmadığını anladım. Doğal olarak bu üzre çalıştığım işimde gönlümce değil.Çok sevdiğim ve hayatımın aşkı dediğim adamı da yıllar önce kaybettim. Yani anlayacağınız tüm hedeflerimi hayallerimi kaybettim.
Bu sene içim gerçekten çok sıkkın. Hayatımda beni mutlu edicek hiç birşey yok.Kendimi son zamanlarda resmen robot gibi hissediyorum. Yaşama sevincimi kaybettim.Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Mutlaka mevsimin de etkisi vardırmevsim geçişlerinden olabilir mi acaba bu hissettiklerin
Bende yıllardır onu yapmaya çalışıyorum. Ama... İnsan bir yerden sonra yoruluyor, isyan etmek istemiyorum ama bazen gerçekten isyan edesim geliyor.
Aman ben de 40 yasindasin sandim tam da suan hayatini sekillendirebilcegin yasta ve zamandasin haberin yokYıllar önce sorsalardı 5-10 sene sonrayı nasıl hayal ediyorsun diye. Hiç birşeyi böyle hayal edemezdim.Hayatımda hiçbirşey gönlümce değil.Hayata karşı umutlarımı kaybettim.
Ya canim kusura bakma ama yani farkindaysan daha ogrencisin ya ogrenci :) allasen tadini cikar daha hayati bilmiyorsun bile bunlar dertmi .. He bak tadini cikar derken yani ogrenci olmanin tadini cikar sanmaki hayatin en guzel yillari o yillar :) ben hep oyle sanardim .. Ama hayatin en guZel yillari kendi parani kazanip genc guzel ve kariyer sahibi bi bayan oldugunu farkedip vay be ben ne oldum boyle dedigin zamanlar olcakYıllar önce sorsalardı 5-10 sene sonrayı nasıl hayal ediyorsun diye. Hiç birşeyi böyle hayal edemezdim.Hayatımda hiçbirşey gönlümce değil.Hayata karşı umutlarımı kaybettim.
Seni anlıyorum böyle sanki kapana sıkışmış gibisin dimi.. ilk once sunu diyeceğim aşka cok kafa yorma o gelir seni bulur. Bolum ve işinden memnun olmadığını bahsetmissin, artık deneyim sahibisin belki daha iyi bir işe geçebilme imkânın olur. Benim okul yeni bitti gibi birşey, okul da yok iş de yok. İnan o kadar girişimde bulundum, farklı çıkış yolları ama olmuyor. Maddi problemler gırla zaten. Diger arkadaşlar da yazmış once bardağa dolu tarafından bakmayı bilmeli. Bence daha iyi şartlarda bir ise girsen o problem çözülur. Aska gelirsek aşka kafayı takma, taktikca uzaklaşıyor.
Arkadaşlar ben geçmişe sünger çektim de.Fakat derdim aşk değilki. Sonuçta insan en azından hayatında birşeyin gönlünce olmasını istiyor.Hiçbirşey gönlünce olmayınca insanın ister istemez canı sıkılıyor.Açıktan yada normal üniversite onurdum, iş hayatında bir şekilde hayallerimi yakalamaya yada seveceğim başka bir mesleğe dönmeye çalışırdım. Eski aşkımı kaybettim diye değil, kalbimi aşka açarak, geçmişe sünger çeker gezerdim.
Evet çok şükür bir işim var. Deneyimsiz iş bulmak çok zor. Ben yurtdışında yaşıyorum. Burda bile ya çok iyi bir tanıdığın olmalı yada çok iyi bir deneyimin. Bende de malum hiçbiri yok, ne tanıdık var ne de öğrenci olduğum için deneyim vardı.Seni anlıyorum böyle sanki kapana sıkışmış gibisin dimi.. ilk once sunu diyeceğim aşka cok kafa yorma o gelir seni bulur. Bolum ve işinden memnun olmadığını bahsetmissin, artık deneyim sahibisin belki daha iyi bir işe geçebilme imkânın olur. Benim okul yeni bitti gibi birşey, okul da yok iş de yok. İnan o kadar girişimde bulundum, farklı çıkış yolları ama olmuyor. Maddi problemler gırla zaten. Diger arkadaşlar da yazmış once bardağa dolu tarafından bakmayı bilmeli. Bence daha iyi şartlarda bir ise girsen o problem çözülur. Aska gelirsek aşka kafayı takma, taktikca uzaklaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?