Elimdeki herşeyi kaybettim :(

Seni dua bolumde bolca goruyorum canim.
Imanin cok guclu cokta zengin bir gonlun var tanimadigin insanlara dualar okuyup gonderiyorsun masallah.
Ve hepte fazla fazla yapiyorsun bunu.
Bu senenin bir ugursuzlugu var sanirim, forumda da olsun etrafimda da olsun herkeste bir mutsuzluk hersey ters gidiyor fln.
Seninle ayni duygular icerisindeyim ben de, depresyona girdim girecem.
Bazen de bosvermislik oluyor, ama tamamen bosverince de olmuyor. Ne sakal ne biyik yani, Rabbim tez vakitte feraha erdirsin cumlemizi insallah.

sağlıgın yerindeyse zenginsin
zaten kimsenin her istedigi olmuyor
ne dertler var bosuna üzüĺüyorsun

Ask öyle bir seydir ki yarin baskasi gelir hic asik olmamisim dersin.İNSALLAH bu bosluk hissinden cikarsiniz, bu hissi bende cok iyi bilirim..

sağlıgın yerindeyse zenginsin
zaten kimsenin her istedigi olmuyor
ne dertler var bosuna üzüĺüyorsun

Bir insanın işini sevmeyecek icra etmesi çok kötü fakat bide sürü sürü işsiz insanları düşün. Sevdiğin adamı kaybetmen karşına daha iyisi cikacagindandir Allahın işine karışılmaz.

hayattaki en agir aci Ölümdür sevdiklerin toprak degilse gec....

ya daha üniversite öğrencisiymişsin ne bu karamsarlık? bir de çok uzun yıllar geçirmiş gibi yıllar önce demişsin. ah keşke bana o üniversite yıllarını verseler! asıl hayat okulun bitince başlıyor haberin ola...sen daha genceciksin, bölümünü sevmiyorsan tekrar sınava hazırlanıp başka bölüm okuyabilirsin.erkek arkadaşın vefat mı etti yoksa ayrıldınız mı o kısmı anlamadım.ama anladığım kadarıyla çocuk yaştaki aşkınmış. tekrar sevmeyeceksin diye bir şey yok. karşına nice erkek çıkar seversin sevilirsin bundan dolayı bunalıma girilmemeli. Allah yardımcın olsun.

Daha yolun basindasin sonunda gibi konusma asik da olursun , ise baslar duzen de kurarsin.Simdi dunyaya baktigin gibi degil dunya.Ne gunesler dogup,ne yagmurlar yagacak

Adini görünce hemen konuya girdim. Allah güzel kalbine göre, istedigin gibi bir is, istedigin gibi bir es, musmutlu bir hayat versin ins. Hepimizin zaman zaman daraldigi zamanlar olur, buda onlardan biridir inan bana. Her güzel sey sabirdan sonra gelirmis, ben inaniyorumki bundan sonra hersey cok güzel olacak :)sikma canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…