- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
- Konu Sahibi kulkedisi30
-
küçük bir tatile ben ödersem gidebilir ancak allah korusun cebinden para çıkar mazallahKendinizi bu mutsuzluktan kurtarmak sizin elinizde. Aile terapistine gitmeyi teklif ettiniz mi? Belki daha sonra basbasa kucuk bir tatil yapsaniz, birseyleri anlayip duzelir mi? Bosanmak icin yeterli sebepleriniz var ama bir de bunlari deneyin derim.
evet kesinlikle tek başıma bir hayatım varZaten tek başınıza yaşadığınız bir evlilik bu. Postalayın gitsin annesinin avinde otursun kumandayı eline alıp.
Düşündüğünüz şey biraz uzak kalmak adına mantıklı ama muhtemelen evliliğinizde bir değişiklik olmayacak. Koca ve baba olmayı beceremeyen bir eşiniz var. Bu saatten sonra da değişmez bence.
sıkıntı burda başlıyor aslındaBir at da belki aklı başına gelir baktınız olmuyo çocuklar büyümüş isiniz var ev araba da var yol verin gitsin
Bende bunu çok istiyorum.Sırtında kambur olmuş. Sök gitsin.
Çocuklarınla gayette mutlu bir hayat sürebilirsin. :)
11 yıllık evliyim çalışıyorum memurum biri 10 biri 5 yaşında iki çocuğum var. kv ile altlı üstlü oturuyoruz. (Orası çok ayrı bir sorun zaten)bu evlilik için elimden geleni yaptığıma inanıyorum. kendimden çok ödün verdim herşeye sustum. Hata ettim biliyorum.
Aşırı derecede anacı olgunlaşmamış bir kocam var. öyleki çocuklarından bile üstündür anne babası. farkettim ki 3-4 yıldır içimde ne bir sevgi ne bir saygı hiçbirşeyi kalmamış bu adamı ben neden hala çekiyorum.
evimi arabamı aldım. hayatımda bir çöpü yoktur. evin sadece fatura ve market kısmını öder başka hiçbir şeye eli değmez. maddi ve manevi anlamda beni çok kullandı. çocuklar için katlanıyordum ama akşam kızımın söylediği bir cümle hayatımı tekrar sorgulamama neden oldu. kızımın biraz iştahı açık çok kilosu yok ama adam takmış çocuğa az ye az ye çok kilo alıyorsun diyip duruyor. "Anne, babam bir kere bile derslerimle ilgilenmedi ama sürekli kilomla ilgili laf söylüyor". içime oturdu resmen ne yapsam nasıl yapsam
Eşim işten gelir yemeğini yer ve yatana kadar koltuğun üzerinde elinde telefon diğer elinde kumanda çocukla evle yada benle bir sohbet ve ilgisi olmadan hayatını sürdürüyor. Gerçekten evlilik böyle birşey mi?
Hiç bir ortak noktamız yok. cinsellik desen ayda 1 ya olur ya olmaz. oda görev gibi geliyor hiç istemiyorum. kendimi eş gibi göremiyorum sanki o evde hizmetçiyim. hiç birşeyin ucundan tutmaz. işten gelir yatana kadar koştururum. şunu da sen yap dediğimde bin tane laf sayar.
Ağzı çok güzel laf yapar ama içi boştur. hiç bir verdiği sözü tutmaz.
şimdi söyleyin bana ben artık en son noktaya geldim. Gerçekten boşanmak istiyorum. ama biliyorum ki kabul etmeyecek. altın yumurtlayan tavuğu neden kessin ki?
Akşam konuşup bir aylığına evden gitmesini annesine doyup öyle gelmesini, bu süreçte biraz yanlız kalıp düşünmek istediğimi söylüycem. Biliyorumki bana çok iyi gelecek yanlız kalmak. sevginin bittiği bir insanla aynı evde yaşamak cehennem gibi inanın.
Düşüncelerinizi paylaşır mısınız?
Hic hak etmiyor o zaman desenizeküçük bir tatile ben ödersem gidebilir ancak allah korusun cebinden para çıkar mazallah
söylediğimi yapmazsa babasını çağırıp oğlunu götürmesini eğer gitmezse yarın dava açacağımı söyleyeceğim. avukatım var zatenhem çalışıp hem ev işi yapıp hemde evin içinde 4 dönmek çok zor.buna karsılık insan bi güleryüz sohbet görse kadınlar herseyı sırtında tasır sesi cıkmaz.. ama ha duvarlarla oturmuşsun haa sesi çıkmayan sadece bedenen orda oturan biriyle.söyle bakalım belkide dank eder bişeyler.kocana sınır oldum şuan
Aynen. bu yaz biyere gidemedik maddi sıkıntıdan. Şimdi ben erken rezervasyonlara bakıyorum çocukları götürelim bi kaç günlüğüne yazın dedim. çok pahalı boşver dediHic hak etmiyor o zaman desenize
bizimle birşey yapmayı hiç istemiyor. görümceler başka şehirde onların yanına gittiğimizde aynen şöyle der. ben eniştemle çıkayım sen ablamla çık...Konusmak icin 10 yil kadar gec kalmissiniz ama yine de deneyin.
Calisiyormussunuz , hep yardim istemeliydiniz . Cocuklar kucukken , ve calisirken ne kadar zordur kimbilir. Cocuklara yardim , evi isine yardim etmeliydi.
Siz yoruldugunuz icinde , sevgi bitiyor bence . Beni hic dusunmuyor vs diyip kendinizi sogutuyorsunuz.
Net bir sekilde konusun . Burasi otel degil. İlgi bekleyen cocuklar var, en basitinden.
Ailecek birseyler yapmaniz lazim. Bu avm gezmesi degil ama. Evde haftada bir oyun oynayin . Bir gun film izleyin . Bir dun disarida yemek yiyin . Cocuklari kv ye birakip , beraber vakit gecirin . Vs diyeceklerim.
İns duzelir her sey.
söylediğimi yapmazsa babasını çağırıp oğlunu götürmesini eğer gitmezse yarın dava açacağımı söyleyeceğim. avukatım var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?