Elimden geleni yaptım...

Acaba sende ona sıcak yaklasmıyomusun değişim olabilirmi dicektim ama çok net ve kararlısın. acaba yok kafanda. umarım eşin sıkıntı çıkarmaz ve hersey gönlünce olur.
artık sıcak yaklasamıyorum istesemde olmuyor. tamamen bitirmisim içimde.
sıkıntı çıkaracaktır eminim. bakalım

Evet evde arabada pay isteyecek bide degil mi ?
Gerekirse sıfirdan baslayin ama mutlu olun. Gencsiniz yeni bir ask bile kapınizı calabilir.
evet sıkıntı orda tüm emeklerime ortak olucak canımı en çok o sıkıyor.
kimseyi istemiyorum aslında. aynı hatayı 2. kere yapmak istemiyorum

Keşke bu kadar fazla sorumluluğun altına siz girmeseydiniz.
Bence siz gayet ne istediğini bilen bir kadınsınız...
Boş verin gitsin bu adamı.
aklına gelicek ne varsa erkek işi hepsini kendim yaptım elini değmedi hiç bir işe. eve tadilat yaptırdım. ustasıydı malzemesiydi hepsiyle kendim ilgilendim. çok sıkışırsam babasını çağırıyordum. çünkü adam o kadar duyarsız ve ilgisizdi. herşeyimize babası yetişti. sanırım bu onun sorumsuzluğunun bir sebebi.

İşte diyorum ya bu kadar fazla verici olmaktan kaybediyoruz..
inanın bunun bir değişik versiyonu bende vardı (çocuksuz olanı) attım bitti gitti.
Gerçekten nefes aldığımı hissettim.
Bu arada ev kimin? Yani ortak mal ise onu da hemen satıp yeni bir eve geçin

evi tokiden aldık. şöyle bi durum var ilk evi alınırken verilen bir miktar meblağdan dolayı ev onun üzerineydi. benim haberim yokken evin tapusunu kendi üstüne almış. Evi satıp gitmemiz mümkün değil. annesiz nefes bile alamaz o

İyi ama boşanınca ev ikiye bölünür. Yani sizden mal kaçıramaz. Ya size parasını verecek ya da ev satılacak. Eğer boşanmayı düşünüyorsanız hemen tedbir koydurun lütfen.

İyi ama boşanınca ev ikiye bölünür. Yani sizden mal kaçıramaz. Ya size parasını verecek ya da ev satılacak. Eğer boşanmayı düşünüyorsanız hemen tedbir koydurun lütfen.
bu akşamki duruma göre yarın hareket edeceğim. tedbiri tapudan mı yapıyoruz

Bence de hep verici olmaktan . Saolsun annem guzel ogut verdi , ordan siyirdim. Erkekler guclu , yardim iste dedi.
Bende elimden geleni yapmayi seven , yardim istemeyi sevmeyen biriyim. Ama ozellikle esimden isterim. Oyle iste alisti o da.

Size bi şey diyim mi. Ben okuduktan sonra evliliği kurtarma derdinden çok evi arabayı nasıl kurtarabilirsiniz onu düşündüm. Bunu bi araştırın lütfen o evlerden pay alamasın. Sonra da def edin
bende zaten yıllardır bunun için sabrediyordum açıkçası. o kadar emek verdim gelip yarısına konacak diye.

Ay yavrum ya cocugunuzda ne kadar derin bir yara acmıs farkındamısınız
Ayaklarınız üzerinde durabiliyorsunuz
Aile terapistine gidin ve en azından cocuklarınız icin bir adım atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…