Elimden geleni yaptım...

Böyle mutsuzluktansa alsın defolsun yarısını. Yarın psikolojiniz bozulursa yarım ev ödemez terapileri. Boşverin yol verin

Geçen günde benzer bir konu vardı anlaşmalı boşanacak...

Kusura bakmayın herşeyi maddiyat değil elbette ama..
İyice düşünün tartın akıllı birisiniz belli ki yatırım vs yapmışsınız haklarınız alacak şekilde düşünürsünüz elbet yine ama kadınlar olarak bazen içeriden tartamıyoruz adil olmaya çalışıyoruz ama karar verirken adil olmayın çocuklarınızı düşünen sizsiniz ve yine sizden başkası olmayacak bu şekilde ayrılın.

Yapılacak her psikolojik şiddette aynada kendinize ne kadar güçlü Bi kadın olduğunuzu hatırlatmayı ihmal etmeyiniz
En kısa sürede mutlu bir birey olmanız dileğiyle

bende zaten yıllardır bunun için sabrediyordum açıkçası. o kadar emek verdim gelip yarısına konacak diye.

öyle de mal geri gelir ama giden yıllarınız, gençliğiniz gelmez.
satarsınız, parayı bölüşürsünüz. sonra ister kiraya çıkarsınız ister daha küçük bir ev alırsınız.
ama ne olursa olsun akşam evinize gidip kapınızı kapadığınızda çocuklarınızla birlikte huzurlu olursunuz.
kurtarabilirseniz kurtarın tabi ama sırf mal için de sabredeyim demek gençliğinize yazık etmek demektir.

bir de madem elini cebine atmıyormuş bir yerlerde birikimi vardır mutlaka.
"yıllarca eve bakmaktan kaçındı. herşeyin masrafları benim maaşımdan karşılanırken kendisi para biriktirdi" deyip banka hesaplarına vs. tedbir koydurmanız mümkün mü?
sanki para da bölünüyor diye hatırlıyorum.
böylece en azından hakkınızı alabilirsiniz.
inşallah herşey dilediğinizce olur.

eğer boşanmaya karar verdi iseniz arabayı satın bence parasınıda saklayın en azından ondan pay alamasın. aldığınız ev var ise alamaz çünkü çocuk olduğu için ev sizin. mahkeme size verecektir. çok konuşuyorsa konuştuğu kadar yapsın ceketini alıp çıksın gitsin. nafaka felan mutlaka isteyin. banka hesaplarınızdada para yoksa pek birşeyinizi kaptırmamış olurusunuz.

Canim o ayiya soyle 6 ay gitsin annesinde yatsin. 6 ay yatar 6 ay yemek yer. Guzel kizina laf edecegine kendine baksin. Sen guclu bir kadinsin masallah herseyi yapmissn onu canta diye gezdirme yaninda. Ne besliyorsun

sıkıntı burda başlıyor aslında
yıllarca benim ödediğim evde pay sahibi olacak yarısını istiycek muhtemelen
Ev kimin uzerine?
Eğer gercekten boşanmayı göze aldıysanız ve ev sizi üzerinize ise annenizin yada babanızın uzerine devredin boşanmadan önce bir zırnık alamasın...
Haketmiyor çünkü...
Evladınıza dedigi laf benim bile yüreğime taş gibi oturdu ya....
Farzet ki kilolu evladiniz olabilir yesin içsin zayiflar....

birikimi olduğunu sanmıyorum babası olmasa borçlarını bile ödeyemez.

malesef evi haberim yokken kendi üzerine almış tapuyu toki borcu bittikten sonra

onunda arabası olduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorum fakat ev onun üzerine 2 çocuğunda velayeti bende olursa alamaz mı evi yani?
ev araba almaktan evin tadilatını yaptırmaktan pek bi birikimim olmadı açıkçası

böyle adamların daha büyük sorunları var. Kullanmak istiyorlar karşı tarafı. Hep onlar haklı, anlatsan da anlamaz. Parayı ya da evi kurtarmaya bak. Sevginin olmadığı ev benim için cehennem evi. Ben 6 ay bile katlanamadım. Her anlamda bol şans.
Kurtulmak çok zor ama inanırsan başarırsın.

aynen öyle hep o haklı
öyle bir dili var ki haklıyken haksız duruma düşersin

Pardon herşeyi siz yapıyor karşılıyorsunuz peki bu adam para yi ne yapıyor

iyi düşünün, yüzde doksan evlilikler böyle zaten...onlarca eş değiştirsen, cicim ayları hariç, yıllar geçtikçe onlarda aynı olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…