- 14 Mart 2018
- 210
- 532
- 18
- 30
- Konu Sahibi serguzestt
-
kıyafet alma, güzel bir ferforje aynalı tepsi al içerisine bir seccade tülbent, lif falan koy ama güzel olsun birde tesbih tamam işte :) sonra tepsiyi tülle sarıp süsle :) ben gelin olsam çok hoşuma giderdi :)Slm kızlar kaynim nişanlı ve kaynanam eltimin yanına gitmek istiyo tabi beni de görüyor elim boş gitmek ayıp olur sanki ne dersiniz . Bu arada hiç diyologumuz yok çok pahalı giyinnen biri kaynim annesine giderken kıyafet almayın sizin aldığınızi giymez demiş . Şaşırıp kaldım alsam mi almasam mi??? Almam gerekirse ne alayim kızlar pufff
Onu nisanda yapmıştım kendim aldım bohçasi nin birkaç eşyasını ama bilemedimkıyafet alma, güzel bir ferforje aynalı tepsi al içerisine bir seccade tülbent, lif falan koy ama güzel olsun birde tesbih tamam işte :) sonra tepsiyi tülle sarıp süsle :) ben gelin olsam çok hoşuma giderdi :)
Olur mu olur zaten hiç konusmuyo anlamadım hepsi boylemiBence hediye alma giderken tatlı kurabiye gibi seyler alın yeter. Elti kişisinin ilerde sağı solu belli olmuyor cünkü kendimden biliyorum.
kıyafet alma, güzel bir ferforje aynalı tepsi al içerisine bir seccade tülbent, lif falan koy ama güzel olsun birde tesbih tamam işte :) sonra tepsiyi tülle sarıp süsle :) ben gelin olsam çok hoşuma giderdi :)
Hepsi öyle mi bilmem ama benimki öyle basta iyidi sonra baya degistiOlur mu olur zaten hiç konusmuyo anlamadım hepsi boylemi
Nisanda ona benzer birsey yapmıştım ama bilemedim evlenince evinde kullanacak birsey olsun diyirum bazen sonra abartma serguzestt diyorumserguzestt Bence harika ötesi bir fikir.
İyilik iki baştan kötü olursa uzak dururum en iyisiHepsi öyle mi bilmem ama benimki öyle basta iyidi sonra baya degisti
kadife banyo takımları var havluluğu kirli sepeti falan oluyor öyle birşey alsanız peki ?Onu nisanda yapmıştım kendim aldım bohçasi nin birkaç eşyasını ama bilemedim
Bunları hepsinin içinde mi söylesem yoksa kenara çekip miKibir isimli bir kitap hediye ederdim0
Sizin aldığınızı giymezmişmiş o zaman midesine layık birşey de bulamazsınız:)
Sana layık bir hediye bulamadık diyip birşey almayın
Olabilirkadife banyo takımları var havluluğu kirli sepeti falan oluyor öyle birşey alsanız peki ?
Büyük eltimin ya peh kız bnmle aynı yaşıtYanına derken evine mi? Ne maksatla? Siz niye hediye alıyorsunuz gelin olarak anlayamadım böyle bir adet mi var
Hepsini söylemicen gı:) son yazdığım cümleyi söyle geç. Görücü mü gidiyorsunuz sanki hediyeye gerek yok.Bunları hepsinin içinde mi söylesem yoksa kenara çekip mi))
Ayrı hediye almaya gerek yok.Birlikte gidiyosunuz tatlı yeterli.Slm kızlar kaynim nişanlı ve kaynanam eltimin yanına gitmek istiyo tabi beni de görüyor elim boş gitmek ayıp olur sanki ne dersiniz . Bu arada hiç diyologumuz yok çok pahalı giyinnen biri kaynim annesine giderken kıyafet almayın sizin aldığınızi giymez demiş . Şaşırıp kaldım alsam mi almasam mi??? Almam gerekirse ne alayim kızlar pufff
O size hediye alsın o zaman sizinle elti olmayı hak ettiği içinBüyük eltimin ya peh kız bnmle aynı yaşıt
Allah iyiliğini versinHepsini söylemicen gı:) son yazdığım cümleyi söyle geç. Görücü mü gidiyorsunuz sanki hediyeye gerek yok.
Evlense ev hediyesi olur çocuk olsa bebek hediyesi olur da bu ne hediyesi kvye bakma sen salla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?