elime ne almalıyım

Bence esya alma, cunku insanlarin zevkini bilemezsin gercekten, begenmedigi halde kullanmak zorunda kalir, kullanmazsa da siz alinirsiniz. Aliyosan da mutfak gereci falan al. Kek, pasta, borek gibi bir sey goturursen daha makbule gecer.

Çeyizi için hoş şık bir kahve takımı, çay takımı ne bileyim şık tepsiler var onlardan alabilirsin.

Ne kadınlar var yarabbi, kaynınızı mum etmiş, o da sizin alacağınız hediyeye bile müdahale ediyor. Öyle bir endişe vermiş ki size, burada konu açıyorsunuz bu yüzden. Takmazdım ben olsam. Herkese yaptığım gibi yapardım: Alırdım bir hediye, içine de değişim kartı. Beğenmezse gitsin kendi değiştirsin. Kimse için stres olmaya gerek yok!

Nisanda ona benzer birsey yapmıştım ama bilemedim evlenince evinde kullanacak birsey olsun diyirum bazen sonra abartma serguzestt diyorum
Abartmayin tabi sizinle diyalogu bile yokmus sık biryerden bir tatli pasta cikolata artik hangisi uygunsa alin gidin aldigini giymez demisler ev esyasini kullanacakmi bakalim taninmayan kisiye hediye hem zor hem risk zamanla iliskiniz oturursa evlenince alirsiniz ev hediyesini ceyiz hediyesini falan oturmazsada cinim cinim diye soguk soguk mevlutlerde toplanti dugunlerde seedersiniz artik simdilik bence cokta gerek yok

Kaynınız sizin aldığınızı giymez demiş kulağa gerçekten itici geliyor ama aslına bakılırsa giyimden hediye olmamalı ,ben kendi aldığımı bile yeri geliyor bir kere bile giymeden veriyorum ,alırken beğeniyorum ama dolapta bekliyor sene geçiyor giymiyorum.siz illa bir şey götürecekseniz fincan takımı , servis için şık tabaklar, ayaklı pasta servisi gibi ev de kullanılacak şeyler alabilirsiniz.

Yiyecek birşey götür madem

Ay bu ne abartı allah aşkına?
Daha nişanlasiniz resmi olarak elti bile değilsiniz.
Bir de kibirliymis zaten konuşmamış bile sizinle ee ne bu tavır şimdi daha çok poposunu mu kaldırmak istiyorsunuz?
Alin bi kutu çikolata veya tatlı yeter yani çok bile.

Ben de evlenirken eşime demistin kıyafet almasınlar diye ama napayim kimse bedenimi tutturamiyor

Bencede ev oturmasina tatli götürülür ama illa özel olsun diyorsan Zara Home 'dan bi ev aksesuari ya da ceyizine tabak, battaniye icinede degisim karti oldu bitti.
Zara Home'u da begenmezse Sabancilara Gelin gitsin zaten

Ev hediyesi kendi evine gecince olmazmı ozmn bi daha gitceniz:))
Yani illa elim boş olmasın diyosanız tatlı kurabiye gibi bişey olur.

oturmaya mı gidiyonuz kv ve siz

Amaaaan eltilerin hepsi aynı.ben de dahil.pahali şeyler alma.arkadasin dediği gibi tatlı matlı yeter de artar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…