elime ne almalıyım

Evine bişey alın kıyafet alınmaz bence
Şık bir servis tabağı, çay setleri falan filan gibi bişey alsanız hem iş görür hem de eli boş gitmezsiniz

Çok çok samimi olmadığınız insana giysi hediye edilmez zaten; zevkine uymaz değiştirirse laf olur içine sinmeyerek giyse eziyet olur. Böyle formel hediye almalarda bence en uygunu vazosu saklanabilecek çiçek aranjmanı ya da güzel kutulu bir tatlı filan

Bu arada hakikaten siz neden hediye alıyorsunuz ki. Hadi kayınvalideniz alsın ama sizin de sıraya girmiş hediye vermeniz garip bence

Ben eltinin geline hediye goturdugunu ilk defa duydum. Hadi kv alir da elti neden hediye alir anlamadim. Bir arkadasiniza giderken ne aliyorsaniz onu alin. Tatli gibi mesela.

Başlığı her gördüğümde istemsizce gülesim geliyor

Bence güzel bir fincan takımı,gümüş tepsi,yada bir ismi var ama ismini bilmiyorum bilen varsa söylesin,şu derin porselen tabak varya,içi seramik gibi şekilli olanlar,bazen mavi yada bordo barok tarzı gibi resimler oluyor içinde hah onlardan bir adet güzel olur

Madem marka takıntısı var ve sizin aldığınızı giymez, o zaman pahalı bir markanın çakma çantasını neyin alın götürün.

Katılıyorum size. Ben olsam eltiden çok kayına bozulurdum. Bir şeyi söylemenin de bi adabı var. Kızı insanötesi gibi tanıtmış. Sırf bu cümle yüzünden pek görüşmezdim heralde.

İğne oyasından broş. El yapımı hediyeler çok şık gelir hep bana. Bulamam dersen İnternetten alabilirsin 2 güne gelir. Kutusuda şık oluyor

Elime ne almalıyım diye başlığı görünce istemsizce güldüm
Ne güzel eltisin sen öyle keşkee benim eltim olsaydın
Kayınvalidenler alsın bi zahmet,elin boş gönlün hoş git işte.

Siz niye bir şey alasınız ki?
Evine giderken bir tatlı, pasta falan almanız yeterli.
Ha illa hediye alacağız diyorsanız ev eşyası tabak çanak satan 3 5 belli mağazaların birinden bir eşya alın, beğenmezse değiştirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…