Elime vurdu 1 dk sonra eli kırıldı lütfen yardım:(

Boş şeylerdi canım sadece kavga büyudü sesimi yükselttim üstüme geldi.Ne yapıcan dedim bi tane vurdu elime şuan elim şiş ve morarmaya başladı:KK43:elinin kırıldığına eminim çünkü çok şiddetli vurdu ve sonra elini oynatamadi kapiyi acarken bile inliyordu ağrıdan ama gidemedim yanina korkuda:KK43:
İlahi adalet yerine gelmiş, ne olursa olsun elinize vurması doğru değil çünkü

Döverse sende ona patlatırsın iki tane arkadaşım kurtul bu düşünceden geldiğinde sakince durumunu sor ve yüz göz olmadan başka bi odaya geç sen sakin olursan belki oda sakin davranır bu kadar korkmanızda bana normal gelmiyor

Bende ilahi adalet diyorum ama.Saygımızı bitirdik birbirimize karşı tek avutan yanı o yumruk dolaba degilde bana gelseydi

Döverse sende ona patlatırsın iki tane arkadaşım kurtul bu düşünceden geldiğinde sakince durumunu sor ve yüz göz olmadan başka bi odaya geç sen sakin olursan belki oda sakin davranır bu kadar korkmanızda bana normal gelmiyor
Sakin olup arayayımmı dersiniz

Yorum yapmak icin yapmayin olayin ciddiyetinin farkinda degilsenizde cikin konumdan

Siz olayın ciddiyetinin farkında mısınız ? Size zarar verebilme ihtimali olan bir adamı 11 aylık bir bebekle kuzu kuzu beklediğinize göre değilsiniz.

Siz olayın ciddiyetinin farkında mısınız ? Size zarar verebilme ihtimali olan bir adamı 11 aylık bir bebekle kuzu kuzu beklediğinize göre değilsiniz.
Emin olun farkındayım

Aradım açtı ne yapıyosun dedim hastanedeyim kolum kırılmış dedi kapattım

Aradınız mı neler oldu? Ben anlamıyorum bu ilişkileri, neden biriniz öfkeliysen diğeriniz sakin davranamıyor, sakin davranmak bu kadar mı zor?
Alttan alın, özür dileyin eşinizden.. Sonra sakinleştiğinde de kırıldığınızı ifade edin.

Aradım açtı ne yapıyosun dedim hastanedeyim kolum kırılmış dedi kapattım
Hiç normal değil ben olsam nasılsın diye sormam çeker giderdim birkede teşebbüs eden devaminida getirir bugün olmasa yarın. Allah yardımcınız olsun ins

Aradin mi? Ne tepki verdi?
Sakin gibiydi ama hastanede diye öyle konuşmuş olabilir bilmiyorum
Aradınız mı neler oldu? Ben anlamıyorum bu ilişkileri, neden biriniz öfkeliysen diğeriniz sakin davranamıyor, sakin davranmak bu kadar mı zor?
Alttan alın, özür dileyin eşinizden.. Sonra sakinleştiğinde de kırıldığınızı ifade edin.
Sabah beridir sürüyor bu kavga çok sak8n davrandım bisey dmeedim ama olacagi varmis

Bence geleyim mi diye sorun çünkü vurmak istese zaten size vururdu ıskalayıp da dolaba vurmadı herlde..
Normalde şiddet gösteren biri değilse tabii.ama normalde de şiddet gösteriyorsa evliliğinizi sürdürmeyin bugünden sonra zaten..

Hiç normal değil ben olsam nasılsın diye sormam çeker giderdim birkede teşebbüs eden devaminida getirir bugün olmasa yarın. Allah yardımcınız olsun ins
11 aylık bebeyle kimsenizin olmadigi sehirde nereye giderdiniz

Bence geleyim mi diye sorun çünkü vurmak istese zaten size vururdu ıskalayıp da dolaba vurmadı herlde..
Normalde şiddet gösteren biri değilse tabii.ama normalde de şiddet gösteriyorsa evliliğinizi sürdürmeyin bugünden sonra zaten..
Yok normalde bu kadar sinirli bi insan degil ama kavga halindeyken kendini kaybediyor.Evet bana vurmamak icin dolaba vurdu zaten:(

Back
X