Elime vurdu 1 dk sonra eli kırıldı lütfen yardım:(

neden korkuyorsun ki zaten senin elinide kırmak üzreymişti.. geldigi zaman sor insanlık sende kalsın.
ama tartışmada kim haklıydı orası önemli

Hiç normal değil ben olsam nasılsın diye sormam çeker giderdim birkede teşebbüs eden devaminida getirir bugün olmasa yarın. Allah yardımcınız olsun ins
Nereye çekip gidecek ? Eşi daha da çıkdırır sonra Yusam Yusam I bulur da daha kötü şeyler yaşanırsa ? Bazı kadınların eşi gerçekten sakin olunca sinirli eşe sahip olan kadınları anlayamıyorlar , bu arada resmin çok tatlı Can'ım

Yok normalde bu kadar sinirli bi insan degil ama kavga halindeyken kendini kaybediyor.Evet bana vurmamak icin dolaba vurdu zaten:KK43:
O zaman hemen köprüleri atmanın manası yok ben her kavgada boşan laflarını saçma buluyorum..siz hayat arkadaşısınız ve sinirli de olabilir bi insan zaman Zaman ki size vurmak istemeyen kocanız var bence arayın böyle zamanda yanında olun..eve gelince de iyi davranın.inşallah çözümlersiniz çok üzüldüm kolunun kırılmasına yazık..

Sakinleşmiştir sanırım o acı tüm enerjisini almıştır , Bi daha da yapmaz bu tarz şeyler diye düşünüyorum , şu an sana sakin olmaktan başka birşey düşmüyor

neden korkuyorsun ki zaten senin elinide kırmak üzreymişti.. geldigi zaman sor insanlık sende kalsın.
ama tartışmada kim haklıydı orası önemli
Tartışmada çok eski konular açıldı canım yani laf lafı açtı kim haklı kim haksız kalmadı ortada

Eger böyle birseyi ilk defa yasayip da birsey yapmazsaniz sonra yol su elektrik olarak bu sana geri dönecektir.
Bu ilk siddette senin iyi birsey yapman gerekiyor ki normale dönmesin.
Topla bebegini bin otobüse git annenlerin yanina.
Nereye attiysa o yumrugu oraya bakip düsünsün o da.
Yani ya size gelseydi? Ya birsey olsaydi size?
cikin gidin sakinlesip kendi yaptigi sacmaligi anlasin.
Bunu yapmazsaniz siddet normal bir hal alabilir. Agirliginizi koyun. Kimse size el kaldiramaz.
Ne kadar sinirli olursa olsun yumruk nedir ya, hic aciklamasi yok bunun.
Erkektir sinirlidir hadi oradan. Her insan gibi kendine hakim olmali, yok oraya cakayim yok buraya cakayim, erkeklere taviz vermemek lazim.
Bu laflari size degil tabiki de.
Hic mi otobuse atlayip ailenizin yanina bir haftaligina falan gitme ihtimaliniz yok.
Cocuk doguracak kadar güclü bir kadin icin bunlar cocuk oyuncagi olmali.

Canim benim. Esine el kaldiranlara eli kırılsin diye beddua ederiz genelde. Ama senin canini cok yakmis olmaliki beddua etmene bile gerek kalmamis. Sen hic ilgilenme birsey deme...
Esinin tavrina gore bir sekilde davranirsin.

O zaman hemen köprüleri atmanın manası yok ben her kavgada boşan laflarını saçma buluyorum..siz hayat arkadaşısınız ve sinirli de olabilir bi insan zaman Zaman ki size vurmak istemeyen kocanız var bence arayın böyle zamanda yanında olun..eve gelince de iyi davranın.inşallah çözümlersiniz çok üzüldüm kolunun kırılmasına yazık..
Çok sağolun ne kadar anlayışlı birisiniz bende bundan bahsediyorum işte yani hemen bişan çek git demek çok yanlış.Zaten aklımız yerinde değil o zmanlarda.Ve ben biliyorum bu evden çıksam dahada kötü olucak

Canim benim. Esine el kaldiranlara eli kırılsin diye beddua ederiz genelde. Ama senin canini cok yakmis olmaliki beddua etmene bile gerek kalmamis. Sen hic ilgilenme birsey deme...
Esinin tavrina gore bir sekilde davranirsin.
Evet canım aynen gereksiz yere yaptı çünkü ve ilahi adalet cezasi gecikmedi

Sakinleşmiştir sanırım o acı tüm enerjisini almıştır , Bi daha da yapmaz bu tarz şeyler diye düşünüyorum , şu an sana sakin olmaktan başka birşey düşmüyor
Aynen ses tonundan ne kadar acı çektigi belli ben şuan sakinim zaten sadece nasil bir tepki göstercegimi bilmiyorum

Aradım zaten ama sinirli konuşuyor kolunun kemigi geriye gitmis
korkmayın lütfen. size hiçbirşey diyemezde yapamazda.çünkü kensi etmiş kendi bulmuş.taşkınlık yapmasaydı.. sinirliyse siz aramış oldunuz yani bahanesi kalmadı

Çok sağolun ne kadar anlayışlı birisiniz bende bundan bahsediyorum işte yani hemen bişan çek git demek çok yanlış.Zaten aklımız yerinde değil o zmanlarda.Ve ben biliyorum bu evden çıksam dahada kötü olucak
aynen ben de size katılıyorum..çıkmayın tabiki evden eşinizin de yanında olun bir başına kalmasına izin vermeyin.inşallah düzeltirsiniz sorunlarınızı..ayrıca geçmişi tartışmak hiçbir zaman güzel sonlanmaz zaten :)

Nereye çekip gidecek ? Eşi daha da çıkdırır sonra Yusam Yusam I bulur da daha kötü şeyler yaşanırsa ? Bazı kadınların eşi gerçekten sakin olunca sinirli eşe sahip olan kadınları anlayamıyorlar , bu arada resmin çok tatlı Can'ım
Ahh ahh benim eşimde çok snirli o kadarki kriz geçirip bayilmisligi var daha. Vurmadı henüz bana ama bursa bir dakka durmam uyardım onu cnku

Allahın sopası yok,müstahak ona şiddet uyguladığı an git o evden ya da darp raporu al !

Bence sizde hastaneye gidip elinizi gosterin veya elinizi numaradan sarın birakin o korksun
Yapamam onunla muhatap olmak istemiyorum
Aynen eşi sinirli olan anla
R canım
Eger böyle birseyi ilk defa yasayip da birsey yapmazsaniz sonra yol su elektrik olarak bu sana geri dönecektir.
Bu ilk siddette senin iyi birsey yapman gerekiyor ki normale dönmesin.
Topla bebegini bin otobüse git annenlerin yanina.
Nereye attiysa o yumrugu oraya bakip düsünsün o da.
Yani ya size gelseydi? Ya birsey olsaydi size?
cikin gidin sakinlesip kendi yaptigi sacmaligi anlasin.
Bunu yapmazsaniz siddet normal bir hal alabilir. Agirliginizi koyun. Kimse size el kaldiramaz.
Ne kadar sinirli olursa olsun yumruk nedir ya, hic aciklamasi yok bunun.
Erkektir sinirlidir hadi oradan. Her insan gibi kendine hakim olmali, yok oraya cakayim yok buraya cakayim, erkeklere taviz vermemek lazim.
Bu laflari size degil tabiki de.
Hic mi otobuse atlayip ailenizin yanina bir haftaligina falan gitme ihtimaliniz yok.
Cocuk doguracak kadar güclü bir kadin icin bunlar cocuk oyuncagi olmali.
Gerçekten yazdıklarınızda çok haklısınız ama 1 ay kalsamda değisen birsey olamayacak.Taniyorum esimi dahada sinirlenicek.Ya ben üstte çikmak icin ne yapmam lazim kolu krildi diye beni suçlu ycak çünkü

Back
X