Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğim.gibi gidersem iş kötuye binicek onun yerine evde kalip tavrimi belli etmek istiyorumAllahın sopası yok,müstahak ona şiddet uyguladığı an git o evden ya da darp raporu al !
Hayır siddet korkum yok sadece sinirli oldugu zman ne yapacagini kestiremiyorumEger siddet uygularsa size geri geldiginde.
Kendini savunmak icin kirdigi eline dogru siddet uygulayacaksin kendini korumak icin. Sonra gir ailenin yanina. Bir evlilikte bukadar siddet korkusu varsa nasil yasayacaksin.?
Evet haklısınız bahanesi kalmadı ama ben oda pismanlik duysun üzülsün istiyorumkorkmayın lütfen. size hiçbirşey diyemezde yapamazda.çünkü kensi etmiş kendi bulmuş.taşkınlık yapmasaydı.. sinirliyse siz aramış oldunuz yani bahanesi kalmadı
Gerçekten yazdıklarınızda çok haklısınız ama 1 ay kalsamda değisen birsey olamayacak.Taniyorum esimi dahada sinirlenicek.Ya ben üstte çikmak icin ne yapmam lazim kolu krildi diye beni suçlu ycak çünkü
Düz şekilde çok şiddetli çarptı ve çarpar çarpmaz kırıldı dedi ve parmakları yere doğru sarktı acaba kırlmış midırEve geldiginde kavga amacli konusma madem olayi buyutmek istemiyosun. Güzelce konus derdini anlat. O zaman anlamazsa sıkıntı var. Ortopedici olarak dolap kapagına hangi hizla vurdu bilemem ama kırık oldugunu düsünmüyorum. Umarım degildir.
biraz sakinleşince düşünme yetisi yerine gelecektir bence.. zaman ver üstüne gidip daha da şımartma.Evet haklısınız bahanesi kalmadı ama ben oda pismanlik duysun üzülsün istiyorum
Evet hep var canım daha sabah yardım almasını söyledim ama malesef ki kabul etmedi.Sen beni sinirli yaoiyosun diyor.Bende mesele sinirli olmak degil mesele öfke kontrolu dedim.Dediginizde dogru söylüyosunuz zmanla dahada korkaklaşıcam farkındayımEsiniz psikolojik anlamda sorunlu o zaman bunu biliyorsunuz galiba. Sinir hakimiyeti yok ise sizin bu ise cidden sarilmaniz lazim. Ya düzelecek ya düzelecek baska yolu yok. Siz cok yipranirsiniz bu sekilde. Zamanla daha da korkak olacaksiniz ve o da sinirini sizden cikaracak Allah korusun. Tedavi olmasi lazim. Hep mi böyleydi sinir problemi vardi yani?
Düz şekilde çok şiddetli çarptı ve çarpar çarpmaz kırıldı dedi ve parmakları yere doğru sarktı acaba kırlmış midır
Kusura bakma ama üstüne gitme nasil yani ne yapayım aklım donmuş çok soru soruyorum ama düşünemiyorumbiraz sakinleşince düşünme yetisi yerine gelecektir bence.. zaman ver üstüne gidip daha da şımartma.
Anlamaz keske anlasa sende sinirlemdirmeseydin diyecek evet ayrı yatmayı düşünmüyorumZaten evi terk etme . Konusmayarak tavrini takin daha sonra sakinlesince konusun dolabin yerinde sizin olabileceginizi söyleyin ayrica sakin yataginizi ayırıp ayri yatmayin gerci o mecburen kolundan dolayi ayri yatabilir ama siz yataginizda yatin
yok arama.. geldginde öne sürersin..esmer226 tamam öyle yapıcam oynatmıycam elimi arayip elim cok kotu desemmi
yani elinin kırıklıgından kendini sorumlu tutup onun verdiği duyguyla çok ilgilenme.. sadece sor yapabilecegim birşey varmı gibisinden sonrasında hiç gündeme getirme.. bunu kendisi yaptı sen değil.. o dolbın yerinde sende olabilirdin unutma. ozaman yine böyle suçluluk duygusuna kapılacakmıydınKusura bakma ama üstüne gitme nasil yani ne yapayım aklım donmuş çok soru soruyorum ama düşünemiyorum![]()
Tamam sinirle sana vurmamismi?Hayır siddet korkum yok sadece sinirli oldugu zman ne yapacagini kestiremiyorum