Elime vurdu 1 dk sonra eli kırıldı lütfen yardım:(

Eger siddet uygularsa size geri geldiginde.
Kendini savunmak icin kirdigi eline dogru siddet uygulayacaksin kendini korumak icin. Sonra gir ailenin yanina. Bir evlilikte bukadar siddet korkusu varsa nasil yasayacaksin.?

Eger siddet uygularsa size geri geldiginde.
Kendini savunmak icin kirdigi eline dogru siddet uygulayacaksin kendini korumak icin. Sonra gir ailenin yanina. Bir evlilikte bukadar siddet korkusu varsa nasil yasayacaksin.?
Hayır siddet korkum yok sadece sinirli oldugu zman ne yapacagini kestiremiyorum

Eve geldiginde kavga amacli konusma madem olayi buyutmek istemiyosun. Güzelce konus derdini anlat. O zaman anlamazsa sıkıntı var. Ortopedici olarak dolap kapagına hangi hizla vurdu bilemem ama kırık oldugunu düsünmüyorum. Umarım degildir.

korkmayın lütfen. size hiçbirşey diyemezde yapamazda.çünkü kensi etmiş kendi bulmuş.taşkınlık yapmasaydı.. sinirliyse siz aramış oldunuz yani bahanesi kalmadı
Evet haklısınız bahanesi kalmadı ama ben oda pismanlik duysun üzülsün istiyorum

Gerçekten yazdıklarınızda çok haklısınız ama 1 ay kalsamda değisen birsey olamayacak.Taniyorum esimi dahada sinirlenicek.Ya ben üstte çikmak icin ne yapmam lazim kolu krildi diye beni suçlu ycak çünkü

Esiniz psikolojik anlamda sorunlu o zaman bunu biliyorsunuz galiba. Sinir hakimiyeti yok ise sizin bu ise cidden sarilmaniz lazim. Ya düzelecek ya düzelecek baska yolu yok. Siz cok yipranirsiniz bu sekilde. Zamanla daha da korkak olacaksiniz ve o da sinirini sizden cikaracak Allah korusun. Tedavi olmasi lazim. Hep mi böyleydi sinir problemi vardi yani?

Eve geldiginde kavga amacli konusma madem olayi buyutmek istemiyosun. Güzelce konus derdini anlat. O zaman anlamazsa sıkıntı var. Ortopedici olarak dolap kapagına hangi hizla vurdu bilemem ama kırık oldugunu düsünmüyorum. Umarım degildir.
Düz şekilde çok şiddetli çarptı ve çarpar çarpmaz kırıldı dedi ve parmakları yere doğru sarktı acaba kırlmış midır

Zaten evi terk etme . Konusmayarak tavrini takin daha sonra sakinlesince konusun dolabin yerinde sizin olabileceginizi söyleyin ayrica sakin yataginizi ayırıp ayri yatmayin gerci o mecburen kolundan dolayi ayri yatabilir ama siz yataginizda yatin​

Esiniz psikolojik anlamda sorunlu o zaman bunu biliyorsunuz galiba. Sinir hakimiyeti yok ise sizin bu ise cidden sarilmaniz lazim. Ya düzelecek ya düzelecek baska yolu yok. Siz cok yipranirsiniz bu sekilde. Zamanla daha da korkak olacaksiniz ve o da sinirini sizden cikaracak Allah korusun. Tedavi olmasi lazim. Hep mi böyleydi sinir problemi vardi yani?
Evet hep var canım daha sabah yardım almasını söyledim ama malesef ki kabul etmedi.Sen beni sinirli yaoiyosun diyor.Bende mesele sinirli olmak degil mesele öfke kontrolu dedim.Dediginizde dogru söylüyosunuz zmanla dahada korkaklaşıcam farkındayım:(

bu arada sende elini öne sür. sende elim zedelendi oynatamıyorum diye gezin evde. bunun suçlusu kendisi ama kendi elininde suçlusu o.bunu idrak etsin lütfen

Son düzenleme:
Düz şekilde çok şiddetli çarptı ve çarpar çarpmaz kırıldı dedi ve parmakları yere doğru sarktı acaba kırlmış midır

Parmak kendi boyutundan uzanıp sarktıysa kirik vardir o zaman. Vallahi ne diyecegimi bilemedim ya.

biraz sakinleşince düşünme yetisi yerine gelecektir bence.. zaman ver üstüne gidip daha da şımartma.
Kusura bakma ama üstüne gitme nasil yani ne yapayım aklım donmuş çok soru soruyorum ama düşünemiyorum:(

esmer226 esmer226 tamam öyle yapıcam oynatmıycam elimi arayip elim cok kotu desemmi

Zaten evi terk etme . Konusmayarak tavrini takin daha sonra sakinlesince konusun dolabin yerinde sizin olabileceginizi söyleyin ayrica sakin yataginizi ayırıp ayri yatmayin gerci o mecburen kolundan dolayi ayri yatabilir ama siz yataginizda yatin​
Anlamaz keske anlasa sende sinirlemdirmeseydin diyecek evet ayrı yatmayı düşünmüyorum

biz ilk evlendiğimiz sene yada 2. seneydi tam hatırlamıyorum ayagını sehpaya vurdu tartışma esnasında.. yani resmen tekme attı ve başparmagı kırıldı.. aradım sordum sinirliydi konuşmadı. eve geldikten sonra yine sordum bahane bulamasın diye. ondan sorasında hiç taviz vermemiştim ona. yapmasaydın diye diye kendini suçlamaya başladı. sende ezilme onun yaptıgı bir saçmalıktan..

Kusura bakma ama üstüne gitme nasil yani ne yapayım aklım donmuş çok soru soruyorum ama düşünemiyorum:KK43:
yani elinin kırıklıgından kendini sorumlu tutup onun verdiği duyguyla çok ilgilenme.. sadece sor yapabilecegim birşey varmı gibisinden sonrasında hiç gündeme getirme.. bunu kendisi yaptı sen değil.. o dolbın yerinde sende olabilirdin unutma. ozaman yine böyle suçluluk duygusuna kapılacakmıydın

Hayır siddet korkum yok sadece sinirli oldugu zman ne yapacagini kestiremiyorum
Tamam sinirle sana vurmamismi?
Yine gelirse yine vurursa ? ALLAH korusun.
Bagirip cagirir yada kuser oturur ozaman siddet korkun yoksa.

Senin elin ne durumda? Iyi mi?
Valla bazi adamlar temiz bir dayak istiyor. Dun eşim, enistemi dovecekti neredeyse ablam birakmadi. Ablam enistem yuzunden agladiki ben 32 yasindayim birgun bile ablami bizim yanimizda oyle görmedim. Cok kotu oldum hep gizli gizli aglar uzulur. Aglar uzulur yanimizda bise yokmus gibi davranir ve kimsenin mudahale etmesine izin vermez. Yoksa abim o adami coktan dayaktan gebertmisti.
Gidisi olurda donusu olmaz insaALLAH.

Valla canim. Ailen destekse kimseyi cekme.
Normali olan esim gelecek nasil davranacak degil.
Normali olan esim gelsede bi gorsem sarilsam olani. Eger boylenise evlilik normaldir. Gelince hangi delige saklanacagim diye dusunmek yada neyle karsilacagim diye dusunmek normal bir evlilik degil.

Ben aslında anliyorum. Gercektende bizim dedigimiz gibi olmuyor. Sunu yap boyle yap dememizle olmuyor. Olsaydi ablam yapardi mesela.
ALLAH hiadayet versin. ALLAH erkekleri eslerine sahip ciksin korsun kollasin baksin diye guclu yaratmis ama onlar yanlis anlamis bu guclu olma durumunu. ALLAHa nasil hesap verecekler.

Back
X