Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Elimi saçıma attığım anda 4-5 saç teli geliyor:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sessaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
11
5
1
Kızlar bende tiroit hastalığı var.Geçen ay tiroitlerimi ölçtürmeye gittiğimde doktor değerlerime bakınca demir eksikliğimin olduğunu söyledi.Feramat isimli bir ilaç verdi bana. Bu bir ay içinde ilacı sürekli kullanamadım maalesef.

Bir seneden beri saçlarımda gözle görülür bir seyrelme oldu.Tepe kısmımda açıklıklar oluşmaya başladı.İlaçları 1 haftadır düzgün bir şekilde kullanıyorum.Etkisini ne zaman görürüm sizce?Kel kalmaktan korkuyorum.

Kızlar bende tiroit hastalığı var.Geçen ay tiroitlerimi ölçtürmeye gittiğimde doktor değerlerime bakınca demir eksikliğimin olduğunu söyledi.Feramat isimli bir ilaç verdi bana. Bu bir ay içinde ilacı sürekli kullanamadım maalesef.

Bir seneden beri saçlarımda gözle görülür bir seyrelme oldu.Tepe kısmımda açıklıklar oluşmaya başladı.İlaçları 1 haftadır düzgün bir şekilde kullanıyorum.Etkisini ne zaman görürüm sizce?Kel kalmaktan korkuyorum.
Geçmiş olsun şuan saçlarınız nasıl peki

canım böyle ilaçlarrın fayda etmesi için en az 3 kutu bitirmen gerekiyor. Bunun yanında dökülmesini azaltmak ve yeni saç oluşuu için mutlaka yazımı okuyun aklında soru olursa blog yazımın altına yorum yapabilir yada iletişim bölmünden bana ulaşabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X