Elimi tuttu, saçlarımı okşadı..

Konuya beni anlayıp saygı cercevesinde yorum yapanlara teşekkür ederim. Ne yazik ki bazi üyeler hiç hadlerini bilmiyorlar. Yeterince cevap aldım. Mune artık konuyu kapatabilir misin lütfen.

sanki herkes hayatını başkalarının doğru bildikleri üzerine yaşamalı..
başlar ayaklar birbirine karışmış.. size kaldıydı kadının saat kaçta sokakta olacağını sorgulamak..
Çok teşekkür ederim Nooption . Hayir bende o saatlerde sokakta gezen bir kiz değilim ama yaz okuluna gidiyordum zaten para veriyorsun okula masrafli biraz is bulunca çalışayım dedim onun da saatleri öyleydi napayim. Saçma sapan yorum yapmayi kendilerine hak buluyorlar ya.. Çok sinirlendim. Ben o saatte ne işim olduğuna yorum yapın demedim. Yorum almak istediğim konu farkliydi.

Sadece rüyanda gördüğün için eski zamanlar aklına gelmiş, normal arada bana da olur :) Boşver, geçmiş gitmiş bi konuyu yeniden açma bence.

O saatte sokakta gezebilirsiniz de. Kime ne?

sanki herkes hayatını başkalarının doğru bildikleri üzerine yaşamalı..
başlar ayaklar birbirine karışmış.. size kaldıydı kadının saat kaçta sokakta olacağını sorgulamak..

olmaaaz, herkes bir iki kişinin ahlak (!) anlayışına göre yaşamalı.. kimse nişanlısıyla bir yere gitmesin arkadaş gitmemiş çünkü..

konu sahibi çok saf ve masumsun.. mümkün olmadığını biliyorum ama inşallah hayat boyu üzülmezsin.. boşver sen daha çok mükemmel kişiler çıkar karşına unutursun bunu :)

Bence siz de sevişmek istemişsiniz, ama reddedip bunu bastırdığınız için rüyalarınız bunu telafi etmeye çalışıyor.
(Konuyu Froyd analizi dahilinde değerlendirecek psikoloji öğrencilerini konuya bekliyoruz)

beni eleştirenler olmuş sanırım.
herkes fikrini söylemekte özgür tabi saygı çerçevesinde.
bende küfür etmedim arkadaşlar farkındaysanız.
bazı arkadaşlar 'gitmeden resmen bilmem ne yapmak istemiş' e getirmişler yazdıklarıyla onu farketmediniz sanırım.
ben hiçbir kadının karşısında olmam böyle kadınların giyimleriyle bile yargılandığı bir devirde.
o yüzden hiçbirinize kapak cevaplar verme çabasında olmayacağım.
evet tepki verdim bana göre yine öyle tenha bir saatte tanımadığın huyunu suyunu bilmediğin birinin arabasına binmemeliydin.
çünkü bazı şeyler daha da farklı olabilirdi.
benim kızım olsaydı kız kardeşim olsaydı da aynı tepkiyi verirdim.
sonradan onun için daha da üzülmemek için.
ha şuna katılabilirim olayın rehavetiyle 'öyle başa böyle ayak' lafım belki fevri olmuştur, kabulüm.
ama geri kalan fikrimin arkasındayım.
ha tekrar bunun namusla alakası olduğunu söyleyen arkadaşlara sözüm.
üstün namuslu rolü kesmiyorum ben arkadaşlar, herkesin namusu kendine.

Yok ya ne sevişmek istemesi öyle bişey yapamam yani yaşam tarzima ters. Dolayisiyla istemedim. Benim beklediğim duygusal bir ilişkiydi.

Cidden 24 yaşındamısın??
Yahu ben 14 yaşındayken bu kafaya sahip değildim.
Senin adına üzüldüm, bu kafayla yaşamak zor olsa gerek

Çok teşekkür ederim sevgili office nasıl pozitif enerji verdin bana öpüyorum

Yok ya ne sevişmek istemesi öyle bişey yapamam yani yaşam tarzima ters. Dolayisiyla istemedim. Benim beklediğim duygusal bir ilişkiydi.

Ya çok şekersiniz :)
Yaşam tarzınıza ters olabilir ama isteyebilirsiniz ki istemeniz de o kişiyi arzulamanız da gayet normal.

Ya çok şekersiniz :)
Yaşam tarzınıza ters olabilir ama isteyebilirsiniz ki istemeniz de o kişiyi arzulamanız da gayet normal.
Teşekkür ederim :)) ben olsam kendim gibi bir kizi isterdim yaa tamam saf olabilirim biraz ama .. Aslinda kisiye göre değişiyor bu mesela sonraki görüştüğüm kişide baskin olan taraf ben olurdum. Yani insan etkilenince tüm gardi düşüyor herkes biraz saf olabiliyor. :)

gezebilirsin de kime ne ..
herkes kendi uçkuruna baksın bir zahmet..

Namus bekçileri de gelmiş geç kalmışlardı
Fazla romantiksiniz sanırım, kendinizi fazla kaptırıyorsunuz.
Bu konuda kendinizi biraz frenlemeniz ileride karşınıza çıkabilecek durumlar için de iyi olur.

Fazla romantiksiniz sanırım, kendinizi fazla kaptırıyorsunuz.
Bu konuda kendinizi biraz frenlemeniz ileride karşınıza çıkabilecek durumlar için de iyi olur.
Evet bundan sonra güvenmeden kendimi kaptirmam lakin insan duygularina bazen hakim olamayabiliyor.

biz eşimle nişanlıydık 2013te babam bizi sultanahmet'e oruç açmaya göndermemişti.
bırak elin adamının gece 2'de arabasına binmeyi, bir yere gitmeyi.
öyle başa öyle ayak olur ne diyeyim.

''öyle başa öyle ayak'' mı? hanımefendi resmen konu sahibine hakaret etmişsiniz, resmen ''senin gibi bir kıza da öyle muamele edilirdi zaten'' demeye getirmişsiniz. siz sanırım tecavüzcüleri ''kızın o saatte orda ne işi varmış?'' diyerek savunanlardansınız anladığım kadarıyla.

ayrıca sizin, eşinizle nişanlıyken gezip tozamamış, Sultanahmet'e bile gidememiş olmanız övünülecek bi şey mi de bununla övünüyorsunuz?

isterse gecenin 2 sinde arabasına biner, isterse sabahın 3 ünde tek başına gezer. bu böyle muamele görmeyi hakettiği anlamına katiyen gelmez!! lafınızın nereye gittiğini düşünün de yazın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…