Elimi tuttu, saçlarımı okşadı..

Adamın amacını zaten anlamışsın, tek gecelik veya o dönem sen orda çalışırken birşeyler yaşamak istemiş.
Şuan imkansız değil mi demenin manasını anlayamadım ben, sırf cinsellik amacı güden birşeylerden bahsediyorsan tabi ki imkan var. Adamın tarzını zaten anlamışsın yani,sorunun mantığını çözemedim ben...

Ya kendi isteğinle epleş istemiştir.İlla tecavüz etmesi gerekmez.Başına bela almak istememiştir .Böyle tipler var öğrendin işte canım

Bir kere o saatte yalnız kalarak risk almışsınız. Zaten yabancı bir sehirdesiniz bir de yeterince tanımadıgınız bir kişiymiş. Neyse ki birşey olmamış.

Kaçırdıgınız nokta şu: Bir kadından hoşlanan her erkek tecavüzcü degildir.
Size zaten niyetini açıkça söylemiş ancak rızanız olmayınca zorlamak istememiş.
Bu, sizinle duygusal bir bag kurmak istedigi anlamına gelmez. Boşuna ümitlenmeyin.

Ama soğumanız için illa sevgili olmanıza gerek yok ki çünkü siz de öğrenmişsiniz zaten önüne gelene asıldığını.
Yani bu baştan eksi puan zaten mantıklı düşünen bi kadın için.
Bence zaman geçsin unutursunuz zaten farklı şehirdesiniz.
Beyaz atlı prensi bulmak için arada kurbağaları öpmek zorunda kalabiliyoruz malesef :)

Kusura bakma ama öyle bir anlatmışsın ki yazının sonuna dogru bağ evine gitmediğim için pişmanım cümlesiyle karşılaşacağımı sanıp korktum bir an .. def et aklından o iğrenç adamı şuan kim bilir hangi elemanına asılıyordur...

Benim deli gibi sevdgim 2 bcuk sene ciktigim eski sevgilimi bile ayriligin 1 inci senesinden snra ruyalarimda gormedim.
Sen baya abartmissin.

Allah aşkına adam gelmiş bağ evine gider başbaşa takılırdık, demiş. resmen ayı. orada anlamadın mı niyetini bildiğin böyle genç kızların peşinden koşup onları kullanmayı hobi haline getirmiş. yazık edersin kendine aramayı aklından bile geçirme.

Bu herhalde maddiyatı iyi..Ondan da etkilenmiş olmayasın .Aman dikkat bundan sonra.

Adam seni bağ evine atmayı düşünüyor sen de atanayimda belki evleniriz anaciiimmmm diyorsun . 24 yaşına boşu boşuna mı geldin sen ? Sonra annen Müge Anliya çıkar seni ararlar gece 2 lerde adamın arabasında ne işin var be guzelim okulunu oku okulunu ona buna asılan adamdan Hayır gelmez

Bu adam,her gorduğu kiza asilan bir tip...yani onun icin "özel degilsiniz" aci ama gercek,bu bahtsiz aşık modundan çıkın, her gorduğunuz,rüyaya bir anlam yuklemeyin,hayat güzel ve onunuzde ne getireceği bilinmez bir gelecek var.......

Neden bu kadar çabuk aldaniyorsunuz insanlara. Hiç zarar geleceği aklınıza gelmiyor mu? Sonrada aile arasın dursun kızım nerde kik napti diye ona buna yalvarsin bilgi almak için.yazik yazik

Baştan niyetini belli etmiş aklını başına topla uzak dur. Yoksa daha çok üzülürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…