- 10 Temmuz 2012
- 354
- 249
- 103
- Konu Sahibi catherinee
-
Evet safim maalesef. kim bilir ne düşünmüştür demi hakkimda. salak demiştir.Güzelim saf mısın.Daha kısacık bi zamanda gördüğün ntanıyıp etmediğin adam seni hemen tavlamaya çalışıyor bunun yolu yordamı vardır.Saçını okşuyor (buna müsaade ediyorsun)...evleniriz der GİBİ
ne demesi ne gibisi.Sna direk evlenelim dahi dese olur mu böyle saçmalık senin aklın alıyor mu.Saçını okşadığı kızı ertesi günü bağ evine götürme teklifinide yapar tabi.
Sen bilinç altına yerleştirmişsin rüyana da girmiş.Rüyalarla gerçek aynı değil.Silkelen.Kurtul bu melankoliklikten.Derslerine yoğunlaş.
Yahu yok ne iliskisi yanlis anlamissinizBen mi yanlış anladım ilişkiniz varken adamla gece bilmem kaçta kafelere mi gittiniz ?
Evet evet yeğeni evli değil hala.. stalklarim sonucu ulastim ona gercekten yeğeni.Ben anlamadım şimdi adam meğer evliymişe gidiyordu konu birden yine size döndü. Bizdn olur mu diyorsunuz.
Bu adam evli mi değil mi? Fotoğraftaki çocuk kimmiş. Gerçekten yeğeni miymiş?
Yahu bunlari nerden cikariyorsunuz adam evli falan değil.Adam evli demiştiniz dimi !
Olabilir vallaYanlış anlama ama senin sınav stresinden beynin sulanmış.
Sınavlardan kaytarabilmek için çıkış yolu arıyorsun.
Iyiki geri memleketine geri dönmüşsün yoksa o adam yüzünden başına kötü işler gelebilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?