Elimi tuttu, saçlarımı okşadı..

Evet safim maalesef. kim bilir ne düşünmüştür demi hakkimda. salak demiştir.
ya üzerinden 2 yıl geçmiş.sen bulduğu kıza hemen yürüyen,bağ evine götürmeye çalışan bi kıytırık adam için hakkımda ne düşünmüştürün derdinde misin hala..Bırak ne düşünürse düşünsün.

Konunun sonuna kadar gözümde bir an yeşilçam filmlerinden gazinocu, göbekli, genç kızın avına çıkmış bir kartaloz canlandıNeyse ki 28 yaşındaymış.

Şaka bir yana da adamın amacı gayet belli, üzerinde çok düşünmeye bile değmez.

Adam evliymiş tadında yazıyorsun
sonra değil diyorsun...
orda takılıp kalman daha bi facia....
canın çok sıkılıyor herhalde...kendini doğru anlatamaman da şaşırtıcı ötesi

Küçük desem küçük değilsin be arkadaşım.
Kendini bu kadar kaptırman, seni kullanmak isteyen bir adamı hala düşünmen niye?

durumun hiç normal değil. bi gecelik bi olayı nasıl da büyütmüşsün. kaldı ki ona bi hissin de yokmuş adam asılınca hoşuna gitmiş.

isim olmasaydi bizim bağ evine giderdik basbasa takılırdık dedi bana.. ben almayim diyebildim sadece..

"Ben almayim diyebildim sadece..."
Baya baya icinde kalmis senin acaba o bag evine gitsemiydim diye. Illa basina belayi almak istiyon yani. Istiyosan git gorus macerani heycanini yasa ve bul belani.
Konunun basligi bile boyle: "Elimi tuttu, saclarimi oksadi.." "devamini getirmedi ama tuh" demek istemisin acikca.

S
Sacmalamayin hanim efendi ! Ne hakla beni böyle itham ediyorsunuz! Gitseymisim diye bisey mi dedim? ya surda güzel güzel yorum yapanlar için açıyorum konuyu sizin gibilet yüzünden açmak istemiyorum ha! Mune hanimefendinin mesajina bakar misiniz?

Asik olmuaaun ama herkese asilan birinden bisey cikmz

Zaten daha ilk anda tek kaldığında evleniriz diyen adamdan koşarak uzaklaşman lazımmış.
Ayrıca bağ evinde takılırız da ne demek.
Gitmeden şansını denemek istemiş.
2 senedir bu olayı düşünüyorsan bu daha feci.

Y
Yok canim 2 senedir düşünmüyorum. unutmustum çoktan. hatta biriyle görüşmeye başlamıştım ondan 3 ay sonra. ama bir anda rüyana girince tekrar hatirladim. bazıları demiş ki ruyaya anlam yüklemek doğru değil falan. ama ben rüyaya anlam yüklemedim sadece ayni duygularımı hatirlatti bi anda. aa rüyamda gördüm kesin bişey olcak anlaminda yazmadim. teşekkürler yorumun için.

Bi an tv'de bi dizi izliyorum hissine kapıldım nedense..

Yok canım o yapılan yorumlar gözünü açman için.
Şimdi o rüyadan ötürü olumlu yönleri düşünüp şöyle olsaydı olmaz mıydı diyip durucaksın.
Belki de takıntı olucak.
Resmen avcı adam ya.
Evlense bile rahat durmaz.
İyi ki kurtuldun düşünme zamanına yazık.

Yani desem ki ilk defa biri elini tutmuş saçını okşamış.. Belki ilk olmanın verdiği bir heyecanla etkilenmişsindir diyeyim. Hadi onuda geçtim üzerinden iki sene geçmiş sonuçta. Biraz takıntılı bir imaj çizdin yazında ve bu beni ürküttü açıkcası. Bu gibi takıntıların günlük hayatında da mevcut mu? Bir iki ay sevgili olup ayrılsaydınız 5 sene oldu unutamadım der miydim burada?

Adam adını bile hatırlamıyordur senin.Alev yanmış sönmüş külleri bile kalmamış uçup gitmiş. Bu neyin derdi tasası.

Çok fena asılmış, fakat çok fena asılmış. İyi niyetin zerresi aranmayacak şekilde asılmİş. Senin de biraz tecrübesiz ve toy olduğunu düşündüm. Bu kadarına izin vermemen lazımdı. Lakin çok pis asılmış. Uzun lafın kısası bu adam hatırlanacak bir insan olmamalıydı.

biz eşimle nişanlıydık 2013te babam bizi sultanahmet'e oruç açmaya göndermemişti.
bırak elin adamının gece 2'de arabasına binmeyi, bir yere gitmeyi.
öyle başa öyle ayak olur ne diyeyim.

biz eşimle nişanlıydık 2013te babam bizi sultanahmet'e oruç açmaya göndermemişti.
bırak elin adamının gece 2'de arabasına binmeyi, bir yere gitmeyi.
öyle başa öyle ayak olur ne diyeyim.
Hmm tamam siz çok namuslusunuz. Ben namussuzum hanimefendi. öyle basa öyle ayakmis. bazi uyeler hic haddini bilmiyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…